Meme estetiği sonrasi ağri

Eceada34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
11
7
36
Merhaba meme protezi ameliyati oldum ve bugun 17 gunum yeni yeni duz yatmaya başladım ama sabah kalkarken zorlaniyorum bay bir ağrim oluyor kalktiktan 3 sn sonra kesiliyor normal mi bu sekilde devam etmesi yardimci olabilirmisiniz

Benimde bugün 9.günüm aynı şeyleri hissediyorum. Normalmiş. Forumda 1 aylık olanlar da aynı şeyi söylüyor. Merak ediyorum ne zaman geçer diye, birde yan yatmaya ne zaman başladınız?

Bugun kontrolum vardi dr da ödem vardır daha dedi. Daha düz yatıyorum oda 2 gündür. Yan ve yüzüstü 3 ay sonra dedi

Cnm normal elbette merak etme, yabancı bi cisim var göğsünde ve sabahları gergin hissetmen normal bende ilk zamanlar bunları yaşadım tabi, ama zamanla hepsi geçiyor, 1ci ayımda herşey normale dönmüştü bende, hiç ameliyat olmamış gibiydim, acılar geçici cnm kafana takma, zamana bırak ilerde keyfini sürücen günleri düşün, ben geçen sene 25 mayısta olmuştum, inanamıyorum tam bir sene geçmiş bile daha dün gibi valla:)) ben 6.cı günde sabah yan yatıyodum uyandığımda çok şaşırmıştım, bunun bi zamanı yok cnm, Dr banada demiştiki vücudun sana söyler nezaman yan Yatman gerektiğini nezaman hazırsan ozaman yan yatabilirsin, ve ben 6. Günden sonra kendi isteğimle yan yatmaya başlamıştım ağrına göre hareket etmelisin vücudunu en iyi sen tanırsın:KK66:

Sabahlari gerginlik degilde degisik bir agri oluyor ama kalkma esnasinda . Tabikide vücut ona alışana kadar ama onun dışında bir skntim yok birde çok yoruluyorum sizdede böyle olmuşmuydu

Çabuk yorulma, kramplar, bir göğüste ağrı olup diğerinde olmaması, sabah kalkarken yaşanan o baskı hissi... Hepsi normal. Benim ameliyatımın ilk ayı dolacak yarın, ağrı gibi değil ama bazen batmalar ve sızlama gibi hisler oluşabiliyor hala

Sabahlari gerginlik degilde degisik bir agri oluyor ama kalkma esnasinda . Tabikide vücut ona alışana kadar ama onun dışında bir skntim yok birde çok yoruluyorum sizdede böyle olmuşmuydu
Normal cnm elbette, zamanla hepsi dinicek şuanda vücuduna ağırlık baskı hissi falan malum bunlarda yorulmana sebeb oluyordur, bendede olmuştu, bikaçay sonra hepsi geride kalıcak kendi memen gibi hissedeceksin merak etme:))

Cnm normal elbette merak etme, yabancı bi cisim var göğsünde ve sabahları gergin hissetmen normal bende ilk zamanlar bunları yaşadım tabi, ama zamanla hepsi geçiyor, 1ci ayımda herşey normale dönmüştü bende, hiç ameliyat olmamış gibiydim, acılar geçici cnm kafana takma, zamana bırak ilerde keyfini sürücen günleri düşün, ben geçen sene 25 mayısta olmuştum, inanamıyorum tam bir sene geçmiş bile daha dün gibi valla:)) ben 6.cı günde sabah yan yatıyodum uyandığımda çok şaşırmıştım, bunun bi zamanı yok cnm, Dr banada demiştiki vücudun sana söyler nezaman yan Yatman gerektiğini nezaman hazırsan ozaman yan yatabilirsin, ve ben 6. Günden sonra kendi isteğimle yan yatmaya başlamıştım ağrına göre hareket etmelisin vücudunu en iyi sen tanırsın:KK66:

güncel iş hayatına tam olarak ne zaman dönulebiliyor acaba
Ağır bi işin yoksa 1haftada dönülebilir bence, ama zor bi işin varsa 3hafta yeterli ,ben çalışmıyorum ama normal ev işlerine başladığımda 3günlüktüm. 1haftada tamamen her işimi görebiliyordum, iş hayatıyla nekadar kıyaslanır bilmiyorum ama böyle işte:)

X