Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal cnm elbette, zamanla hepsi dinicek şuanda vücuduna ağırlık baskı hissi falan malum bunlarda yorulmana sebeb oluyordur, bendede olmuştu, bikaçay sonra hepsi geride kalıcak kendi memen gibi hissedeceksin merak etme:))Sabahlari gerginlik degilde degisik bir agri oluyor ama kalkma esnasinda . Tabikide vücut ona alışana kadar ama onun dışında bir skntim yok birde çok yoruluyorum sizdede böyle olmuşmuydu
Cnm normal elbette merak etme, yabancı bi cisim var göğsünde ve sabahları gergin hissetmen normal bende ilk zamanlar bunları yaşadım tabi, ama zamanla hepsi geçiyor, 1ci ayımda herşey normale dönmüştü bende, hiç ameliyat olmamış gibiydim, acılar geçici cnm kafana takma, zamana bırak ilerde keyfini sürücen günleri düşün, ben geçen sene 25 mayısta olmuştum, inanamıyorum tam bir sene geçmiş bile daha dün gibi valla:)) ben 6.cı günde sabah yan yatıyodum uyandığımda çok şaşırmıştım, bunun bi zamanı yok cnm, Dr banada demiştiki vücudun sana söyler nezaman yan Yatman gerektiğini nezaman hazırsan ozaman yan yatabilirsin, ve ben 6. Günden sonra kendi isteğimle yan yatmaya başlamıştım ağrına göre hareket etmelisin vücudunu en iyi sen tanırsın
Ağır bi işin yoksa 1haftada dönülebilir bence, ama zor bi işin varsa 3hafta yeterli ,ben çalışmıyorum ama normal ev işlerine başladığımda 3günlüktüm. 1haftada tamamen her işimi görebiliyordum, iş hayatıyla nekadar kıyaslanır bilmiyorum ama böyle işte:)güncel iş hayatına tam olarak ne zaman dönulebiliyor acaba