- Konu Sahibi sedakara81
Siz baya bunu kisisel bir kavgaya cevirmeyi hedefliyosunuz ama ben bunun icin dogru kisi degilim. :) „hakarete varan“ cümlelerinizi iade ediyorum.Sen anlamak istediğin gibi anlayabilirsin problem değil benim içinben fikirlerimi sunmakta sonuna kadar özgürüm bu seni hiç ilgilendirmez Vücut deneme yanılma tahtası mı ? Olmadı birdaha olursun o olmadı birdaha olursun önemli olan doktor seçimi benim yaptırdıktan sonra aklıma gelen birşey yok anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım proteze plastik dediğinize göre ki kanımca öyle
yok bence siz beni yeteri kadar anlamamışsınız birdaha okuyun yazdıklarımı olmadı birdaha okuyun belki bir ihtimal anlarsınız diye düşünüyorum insan protez taktırırken sonrasını pek düşünemiyor nedeni harika bir görüntü bende çok memnundum doktorum müthiş bir iş çıkardı . Gelelim asıl konuya çoğu ömürlük protez diye takılıyor hadi taktırdın diyelim bu sefer ya kapsül oluşursa diye kafanda soru işareti oluşuyor hemen oluşmasa bile yıllar sonra malesefki OLUŞUYOR acı ama gerçek sen göze almışsın taktırmışsın ben göze almadım çıkarttım aslında duygularına tercüman olduğum için bu kadar savunmaya geçiyorsun değil mi dedklerim doğru olmasa beni tiye alıp cevap verme gereksiniminde bile bulunmassın ha umarım bir sıkıntı yaşamassın daha ne söyleyebilirm ki kendin yaptın memnunsun diyede herkez yaptırsın kesin mutlu olcak die bir kaide yok beden sonuçta bu herkezin düşündüğü maddi manevi bir boyut söz konusu
Pardon hangi duygularima tercüman oldu nevrotik tanimlamalariniz acaba?

Estetik ameliyati sayfasindasiniz burda gelmis dogali gibi yok protez sart degil kapsül olusur gibi yorumlar yapiyosunuz. O Risk hep var diyorum. Burdaki insanlar bilmiyor mu riskleri de manipülatif yorumlar yapiyosunuz?
Biraz daha ölcülü kurmali cümleleri herkes adina konusuyosunuz hic dogru degil.
Neyse Aquafilling‘i övebilen birine bu son yorumumdu size daha da umarim cevap verme geregi duymam kisisellestirmes iseniz lütfen.