meme estetigi oluyorum ama huzursuzum

Sen anlamak istediğin gibi anlayabilirsin problem değil benim için 😌 ben fikirlerimi sunmakta sonuna kadar özgürüm bu seni hiç ilgilendirmez Vücut deneme yanılma tahtası mı ? Olmadı birdaha olursun o olmadı birdaha olursun önemli olan doktor seçimi benim yaptırdıktan sonra aklıma gelen birşey yok anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım proteze plastik dediğinize göre ki kanımca öyle 😌 yok bence siz beni yeteri kadar anlamamışsınız birdaha okuyun yazdıklarımı olmadı birdaha okuyun belki bir ihtimal anlarsınız diye düşünüyorum insan protez taktırırken sonrasını pek düşünemiyor nedeni harika bir görüntü bende çok memnundum doktorum müthiş bir iş çıkardı . Gelelim asıl konuya çoğu ömürlük protez diye takılıyor hadi taktırdın diyelim bu sefer ya kapsül oluşursa diye kafanda soru işareti oluşuyor hemen oluşmasa bile yıllar sonra malesefki OLUŞUYOR acı ama gerçek sen göze almışsın taktırmışsın ben göze almadım çıkarttım aslında duygularına tercüman olduğum için bu kadar savunmaya geçiyorsun değil mi dedklerim doğru olmasa beni tiye alıp cevap verme gereksiniminde bile bulunmassın ha umarım bir sıkıntı yaşamassın daha ne söyleyebilirm ki kendin yaptın memnunsun diyede herkez yaptırsın kesin mutlu olcak die bir kaide yok beden sonuçta bu herkezin düşündüğü maddi manevi bir boyut söz konusu
Siz baya bunu kisisel bir kavgaya cevirmeyi hedefliyosunuz ama ben bunun icin dogru kisi degilim. :) „hakarete varan“ cümlelerinizi iade ediyorum.
Pardon hangi duygularima tercüman oldu nevrotik tanimlamalariniz acaba? 🤣 bence siz bidaha bidaha bidaha okuyun bosuna bu kadar tepki almiyosunuz bu konuda.

Estetik ameliyati sayfasindasiniz burda gelmis dogali gibi yok protez sart degil kapsül olusur gibi yorumlar yapiyosunuz. O Risk hep var diyorum. Burdaki insanlar bilmiyor mu riskleri de manipülatif yorumlar yapiyosunuz?
Biraz daha ölcülü kurmali cümleleri herkes adina konusuyosunuz hic dogru degil.
Neyse Aquafilling‘i övebilen birine bu son yorumumdu size daha da umarim cevap verme geregi duymam kisisellestirmes iseniz lütfen.

Siz baya bunu kisisel bir kavgaya cevirmeyi hedefliyosunuz ama ben bunun icin dogru kisi degilim. :) „hakarete varan“ cümlelerinizi iade ediyorum.
Pardon hangi duygularima tercüman oldu nevrotik tanimlamalariniz acaba? 🤣 bence siz bidaha bidaha bidaha okuyun bosuna bu kadar tepki almiyosunuz bu konuda.

Estetik ameliyati sayfasindasiniz burda gelmis dogali gibi yok protez sart degil kapsül olusur gibi yorumlar yapiyosunuz. O Risk hep var diyorum. Burdaki insanlar bilmiyor mu riskleri de manipülatif yorumlar yapiyosunuz?
Biraz daha ölcülü kurmali cümleleri herkes adina konusuyosunuz hic dogru degil.
Neyse Aquafilling‘i övebilen birine bu son yorumumdu size daha da umarim cevap verme geregi duymam kisisellestirmes iseniz lütfen.
Kendi çapında konuş canım sen ya nörolojik bir rahatsızlığın var sanırım çok hakimsin kullandığın kelimelere sürekli sana söyledindiği için sanırım geçmişler olsun Allah şifa versin tez zaman da amin 🙏 😌

Bayan ben kötü geçtiğini zaten savunmuyorum. Görüntüden doğallığından gayet memnundum ama çokta isteyerek yaptırdım fakat görsellik değil herşey şimdi çıkarmasam 15 yıl sonra yine çıkarttırcam tamamen fosalmış bir memeyle karşılaşıcaktım.herkezin kendi tercihi burası bir yorum sayfası kimi ciddiye alır kimi almaz orası kendilerine kalmış Ölene kadar o protez kullanılmaz bir plastik cerrahi asistan hemşiresi olarak söylüyorum tübüler memeyse yine ameliyatını ol yine dikleştirmeni yaptır ama protez yaptırma kapsül oluşuyor 5 yıl sonra -10 yıl sonra yine değiştirmen gerekiyor kanımca sadece dikleştirme yaptırmalısın
peki protez olmasa nee olur yani alternatifi var mi aqualifing disinda cunku onun yorumlarida olunsuz simdi plastik cerrahi hemsiresiyim demeniz olaya baska bir boyut katti. dusundurdu beni.

Kendi çapında konuş canım sen ya nörolojik bir rahatsızlığın var sanırım çok hakimsin kullandığın kelimelere sürekli sana söyledindiği için sanırım geçmişler olsun Allah şifa versin tez zaman da amin 🙏 😌
Bende çıkaranlardan biriyim fakat plastik cerrah hemşiresi olup Aqua fillingi önermenizi hayretle okudum kesinlikle çOk tehlikeli bi yöntem ve mene dokusu içine yayıldığında geri alınması neredeyse imkansız!protez taktırmak Riski olmakla beraber en sağlıklı yöntem seçenekler içinde.

tatli bayanlar guzel hatunlar sizlere guzel haberlerim var.
simdi ilk gorustugum dr ile (prof olan 400 cc diyen dr) gorustum protezli ameliyatta 40cc ye yakin takacagini belirtti ve görüntü normal memeye yakin olacakmis.
protezin dışında alternatifi sordum. yag enjekte edilebilir dedi fakat yaglarin %60 ile %80 arasi canli kalabilirmis. yani bi seans daha yapilabilirmis 6 ay sonra. fakat su an ki halinden buyuk ama vucuduma oranla kucuk olurmus.
yani kucuk olacağı icin cok onermiyor sanirim kendiside istiyor ki guzel bir sey ciksin ortaya.

hemen cikr cikmaz o huzurumla annemi aradim guzelce anlattım keyfi degil dogustan gelen bi rahatsizlik bir gekisemem durumum var soyledim. bakalim babama guzelce anlatip grlmeyw calisaaklar sanirim yanima.
kizlar simdi size sunu sormak istiyorum yag enjekteyle ilgili bilginiz var mi deneyimleriniz var mi?
hepinize sevgilerimi gonderiyorum 💙💙💙💙

Bende çıkaranlardan biriyim fakat plastik cerrah hemşiresi olup Aqua fillingi önermenizi hayretle okudum kesinlikle çOk tehlikeli bi yöntem ve mene dokusu içine yayıldığında geri alınması neredeyse imkansız!protez taktırmak Riski olmakla beraber en sağlıklı yöntem seçenekler içinde.
Aqua feeling geçici fakat tatmin edici bir çözüm olduğu için söylüyorum bu benim fikrim vücutta zaten kalmıyor bir kısmı kalıyor ,yağ enjeksiyonuda aynı yani her uygulamanın bir riski var arkadaşlar tercih sizin her doktorun yorumu farklı benim çalıştığım doktorumda kesinlikle tavsiye etmezdi önermezdi ama bu benim şahsi fikrim

peki protez olmasa nee olur yani alternatifi var mi aqualifing disinda cunku onun yorumlarida olunsuz simdi plastik cerrahi hemsiresiyim demeniz olaya baska bir boyut katti. dusundurdu beni.
Siz zaten doktorunuzla görüşmüşsünüz yağ enjeksiyonunda bahsetmiş ama dediği doğru verilen yağ enjeksiyonunun bir kısmının vücut tarafından emilimi gerçekleştiriliyo yüzdelik kısım kalıyor ben gerçekten şaşırıyorum olumsuz yorum yapmıyorum fikir sunuyorum herkez fikrimin yanlış olduğunu söylüyor insanlar karın bölgesinden yağlarını aldırıp poposuna yüzüne enjekte ettiriyorlar Çokta memnun kalıyorlar memede neden olmasın ki atıyorum %60 ı kalıyorsa %100 değil %150 bassın yağı zaten eriyen kısım gidince istediğin sonuca ulaşırsın inanki protezlerimi taktırana kadar bnde mantıklı bulmuyordum yağ enjeksiyonunu yada aqua feelingi insanın düşünceleri fikirleri değişebiliyor hakkında hayırlısı olsun umarım en doğru kararı verirsin sağlıklı günler diliyorum

Siz zaten doktorunuzla görüşmüşsünüz yağ enjeksiyonunda bahsetmiş ama dediği doğru verilen yağ enjeksiyonunun bir kısmının vücut tarafından emilimi gerçekleştiriliyo yüzdelik kısım kalıyor ben gerçekten şaşırıyorum olumsuz yorum yapmıyorum fikir sunuyorum herkez fikrimin yanlış olduğunu söylüyor insanlar karın bölgesinden yağlarını aldırıp poposuna yüzüne enjekte ettiriyorlar Çokta memnun kalıyorlar memede neden olmasın ki atıyorum %60 ı kalıyorsa %100 değil %150 bassın yağı zaten eriyen kısım gidince istediğin sonuca ulaşırsın inanki protezlerimi taktırana kadar bnde mantıklı bulmuyordum yağ enjeksiyonunu yada aqua feelingi insanın düşünceleri fikirleri değişebiliyor hakkında hayırlısı olsun umarım en doğru kararı verirsin sağlıklı günler diliyorum
tesekkhr ediyorum benin de kafam oldukca karisti.

Aqua feeling geçici fakat tatmin edici bir çözüm olduğu için söylüyorum bu benim fikrim vücutta zaten kalmıyor bir kısmı kalıyor ,yağ enjeksiyonuda aynı yani her uygulamanın bir riski var arkadaşlar tercih sizin her doktorun yorumu farklı benim çalıştığım doktorumda kesinlikle tavsiye etmezdi önermezdi ama bu benim şahsi fikrim
Merhaba çıkarttığınızda iz kaldı mı? Bir de neden çıkarttınız psikolojik olarak kendinizi kötü mü hissettiniz yoksa fiziksel olarak rahatsız mı etti?

Tam adamına sordunuz kendisi sizi direkt vazgecirmeye ugrasacaktır 😁
Ben 20 yaşındayım göğüslerim gerçekten çok küçük. Beni kimse beğenmez kafasına girdim iyice 😅 Ama hiçbir şey sağlıktan önemli değil o da ayrı o yüzden herkesten bir şeyler kapmaya çalışıyorum :)

Merhaba çıkarttığınızda iz kaldı mı? Bir de neden çıkarttınız psikolojik olarak kendinizi kötü mü hissettiniz yoksa fiziksel olarak rahatsız mı etti?
Taktığı yerden geri çıkardı 3-4 cmlik bir iz kaldı açtığım konulardan okuyabilirsin 10 günde çıkardım benim vücuduma göre bir yöntem değillerdi belkide

arkadaslar daha önce cok konu actim bu sefer ki sanki bi ortalik karisti kimseyle konusamiylrum akil danisamiyorum ne yapicam sasirdim dun midem agridi stresten😣
dun bi dr ile daha gorustum bunun ayrintilarini daha once actigim konularima yazacagim.

ben ailemden uzakta yaiyorum kaldigimiz sehirde kimsemiz yok. bu operasyonu anneme soyledim aama kesinlikle izin vermedi ve asla dedi. israr ettim olma gerekliligini soyledim cunku benim ki tubuler meme hastalığı dogustan gelen anomalilik. ve emzirme sonrasi daha kotu bi hal aldi ve psikolojimide cok etkiliyor.

teyzeme soyledim kimseye soylememesi sartiyla sehir disi oldugu icin gelemem dedi. zaten baska kimsemde yok soyleyebilecegim.

bana burda bazi zamanlarda gelen bir abla var yaşlıca ev islerimde yardimci oluyor. ameliyat gunumde o abla yanimda kalacak gibi. en son ona soyledim bana bi hafta on gun gelebilecek biri var mi diye cunku iki cocuk var evde biri 3 yasinda digeri 1.5 yasinda onlarin bakiminda yardimci olmasi icin kalkamadiim zamanlarda yemek yapilmasi icin.

biz küçük bir yerde kaldigimiz icin burda hersey duyuluyor esimde duyulmasini istemesigi icin (esimin iş cevreside burda) yalan soyledim kist ameliyati olacagim diye. o kadincagiz da uzuldu birilerini bulmaya calisti. bu da beni aşırı rahatsiz etti. bu kadin belki yalan olduunu anlayacak ya da benim icin buldugu kadin anlayacak yalan oldugunu. kimsenin karsisinda yalanci durumunda olmak istemiyorum.

ne yapacagimi bilemedim. bana bir akil verin nolurrrr.
ne ameliyatı olacağınızdan kime ne? zaten kimse anlayamaz
Doktorlar çalışan kadınlar için, işyerlerine verecekleri raporu kist ameliyatı olarak düzenliyorlar. ben bu forumda çok okudum böyle. siz de doktorunuza danışın kimse zaten öğrenemez böyle bişeyi siz ağzınızdan kaçırmadıktan sonra

Hiç merak etmeyin, kist ameliyatı fikri çok başarılı. Kimseye bir yerinizi de göstermek zorunda değilsiniz zaten. Sizi buna mecbur kılan toplum utansın bence. Annenizmiş saygı duyarım ama evli barklı çocuklu kadinsiniz. Psikolojinizi bozuyorsa neden olumlu bir değişiklik yapmayasınız ki. Ben kararınızı olumlu buluyorum. Evet illa her şey dış güzellik değil ama tubuler meme başka bir durum. Varken biraz daha olsun demiyorsunuz sonuçta ki öyle bile olsa buna kimse karışamaz. Benimkiler de çok küçüktü. Ben de yaptirali 26 gün oldu, o kadar memnunum ki keske daha önceden imkanım olsaydi da yaptırsaydım. Yıllarca boş yere yaz günleri o kalıplı sütyenlerle gezmişim. İlk 4 gün zorlu o da agri açısından degil de sabahları yataktan kalkma açısından. Doğrulmakta zorlanıyorsunuz. Birinin sizi sırtınızdan destekleyerek kaldırması lazım. İlk 10 gün hep düz yatıyor olmak da sıkıcı. Sizin süreciniz bir parça daha zorlu geçebilir kesme ve diklestirme gibi işlemler de olacagi icin fakat korkulacak bir şey yok. Max 15 güne rahatlıyorsunuz. Kolunuzu kaldırabilir, bir seyler kaldırabilirsiniz ondan sonra. Siz yine de zorlamayın ama elinizden geldiğince. İcinizi de ferah tutun. Umarım ameliyatınız çok başarılı geçer ve istediginiz şekilde memelere sahip olursunuz. ❤️

tesekkurler beni dr de korkuttu biraz. meme tabani dar oldugu icin kaslari kesip o alani genisletecegim ve onun acisi cok olur dedi. ve bu da beni cok korkuttu. her meme estetiginde bu oluyor mu bilmiyorum sizse yapildi mi yapildiysa da yine de eeken mi toparlamdiniz
Kasları bir aletle genişletiyorlar. Tam olarak kesiyor denemez. Benim de öyle oldu. Merak etmeyin. Meme icine konandan daha fazla oluyor agrisi ama sabah akşam agri kesicinizi alırsanız bir sıkıntınız olmuyor. Korkmayın.

Back
X