meme estetigi oluyorum ama huzursuzum

Doktor secimi önemli tabı doğru cümlelerli kuramamış size karşı. Yani diyor ki Kas altına cep acıp oraya koyucam protezi hepimizin yani cogumuzun oldugu gibi :)
Bende kas altı oldum daha önce başka cerrahla konuşmuştm oda kas altı agrır kas üstü yapalım dedi iyi ki ona inanmamışım. Cünkü benım kaslar gelişkindi meme dokum hiiic yoktu dümdüzdüm.

ben ilk 2 gün zorlandım tuvaletten cıkarken ceketimi giyerken yada yattıgım yerden kalkarkende ama sonrası cok hızlı toparlandım ben bile şaştım. Taburcu oldugum gün yemek yapmışlıgım var. Kişiden kişiye değişiyo tabi...

suan 1 ay dolmak üzere yan bile yatıyorum batmalar ara ara oluyo ameliyatın fıtratında var malesef acısız agrısız gecmicek bu dönem ama hepsi dayanılabilir acılar bence :) ameliyatın agrısından ölen olmadı daha cok sükür :)
var ya nasıl iyi geldiniz o huzursuzlugum surdaki olumlu yorumlari okurken oyle azaldi ki. az once cocuklarimi huzurla kucagima aldim ve kafami toparlamaya basladim cesaretim gelsi yine. evet yapabilirim hepsini iyi bir planlamayla basarabilirim sorunsuz giderse hersey. yarin ilk görüştüğüm dr ye gidecegim onunla cok detayli gorusememistin o zaman emzirsigim icin. su an ki cumleliniz beni cok cesaretlendirdi erken topalyabilmeniz.cok cok tesekkur ediyorum

evet su an icin boyle düşüncem bi deli aklimda annene yalvar gerekirse onu al yanina bi 10 günlüğüne o da kalp hasfasi cok ustunede gidemiyorum diyemiyorum.
Haklısınız bişey diyemedim bu konuda. Benim annemde kalbinden rahatsız ama söyledim kendisine, o da kesinlikle karşı çıktı önce. Kesinlikle rızam yok, istemiyorum dedi.Kabul etsen de etmesen de ben rahatsız oluyorum durumumdan dedim. Biraz kavga gürültü olmadı değil tabi:) sonuçta kabul etti ama. Sizde bir deneyin şansınızı bence.

Haklısınız bişey diyemedim bu konuda. Benim annemde kalbinden rahatsız ama söyledim kendisine, o da kesinlikle karşı çıktı önce. Kesinlikle rızam yok, istemiyorum dedi.Kabul etsen de etmesen de ben rahatsız oluyorum durumumdan dedim. Biraz kavga gürültü olmadı değil tabi:) sonuçta kabul etti ama. Sizde bir deneyin şansınızı bence.
annelerin durumu ayniymis valla denicem gibi sansimi 😁 ben bir de erkek tarafini düşünüyorum abiler babalar duyunca ne düşünecek birazda utaniyorum aslinda 😔

Herkes de sizinki gibi kötü gececek diye bişey yok hanımefendi bu platformda 10 yılı aşkındır protezi olanlar dolu hatta yasaklanan protezlerle bile yaşayan var. Tamamen şans. Korkutmaya ya da vazgecirmeye gerek yok zaten Konu sahibi uzun uzun düşünmüştür ve yeterince tedirgin
Bayan ben kötü geçtiğini zaten savunmuyorum. Görüntüden doğallığından gayet memnundum ama çokta isteyerek yaptırdım fakat görsellik değil herşey şimdi çıkarmasam 15 yıl sonra yine çıkarttırcam tamamen fosalmış bir memeyle karşılaşıcaktım.herkezin kendi tercihi burası bir yorum sayfası kimi ciddiye alır kimi almaz orası kendilerine kalmış Ölene kadar o protez kullanılmaz bir plastik cerrahi asistan hemşiresi olarak söylüyorum tübüler memeyse yine ameliyatını ol yine dikleştirmeni yaptır ama protez yaptırma kapsül oluşuyor 5 yıl sonra -10 yıl sonra yine değiştirmen gerekiyor kanımca sadece dikleştirme yaptırmalısın

inann goguslerim normal olupta küçücük ya da sarkik ya da kocaman olsalardi hic elletmezdim. sadece normal meme goruntusunse olmasini istiyorum bu saydiklarima bile raziyim. tubuler meme gerekten kotu görünüyor normalde tavana yayilmasi gereken doku uca dogru birikiyor. yani gercekten kotu bana göre ve inanulmaz psikolojimi bozuyor.
esimden tarafi sorun yok o zaten elalem ne derse tarafinda.
benim de en korktuğum kisim takilinca ya beni cok rahatsiz ederse ya sonrasinda istemezsem kismi. sizde haklısınız vucudunuzun ne teoki verecegini bilmiuorsunuz cunku
Seni çok iyi anlıyorum bunun tek çözümü inan protez değil yine ameliyatını ol sadece dikleştirmeni yap kendi yağ dokundan aldır yağ enjesiyonu yaptır tek çözümü protez olarak görme diye söylüyorum ve eşin protezi kabullenebilcekmi bunuda düşünn mutlaka düşün

Herkes de sizinki gibi kötü gececek diye bişey yok hanımefendi bu platformda 10 yılı aşkındır protezi olanlar dolu hatta yasaklanan protezlerle bile yaşayan var. Tamamen şans. Korkutmaya ya da vazgecirmeye gerek yok zaten Konu sahibi uzun uzun düşünmüştür ve yeterince tedirgin
Sağlığımızı ve vücudumuzu şansamı bırakalım yani çok saçma asıl siz memnun kaldınız diye herkez memnun kalmak zorunda değil bayan zaten stresli ve kafası karışık. Deneyimlerimizi paylaşalım doğru fikir sunalımki kafası karışmasın

Hayırlı olsun çıkartmışsınız , kendi kararınız tabi saygı duyarız. Ama burda ameliyat olup memnun olan onca insan da var. Ameliyat olacaklara bu kadar negatif ve olumsuz şekilde yazmanız ne kadar dogru sizce? Hepimizin moralini bozuyorsunuz. Olumsuz yorumlarınızı özel mesajla yazın isterseniz, negatif yorumları okumak da insanları negatif etkiler biliyorsunuz (ister ameliyat olmuş olan ister olacak olan herkesi kastediyorum). Sevgilerimle ❤
Burası bir platform ister özelden yazarım ister yorum olarak yazarım kimseyi ilgilendirmez ben fikirlerimi sunmakta sonuna kadar özgürüm ,hayatta herşey dört dörtlük değil Benim demek istediğim şey protez çözüm değil bunun sonu yok sağlık riske atılmamalı diye düşünüyorum protez gerçekten çok güzel bir görüntü veriyor özellikle kas altı konulduğunda ama ne zamana kadar kullanıcak ? Memnun kalıcakmı ? Vücudu kabul edicekmi ? Kapsül oluşucakmı? Sessiz yırtılma olucak mı ? Asıl bunlardan bahsedin siz benim negatif yorumlarıma çok takılmayın olay bu kadar basit

Seni çok iyi anlıyorum bunun tek çözümü inan protez değil yine ameliyatını ol sadece dikleştirmeni yap kendi yağ dokundan aldır yağ enjesiyonu yaptır tek çözümü protez olarak görme diye söylüyorum ve eşin protezi kabullenebilcekmi bunuda düşünn mutlaka düşün
inanin aslinda ben protezi hic istemiyorum hatta yarin gidecegim dr ye ilk gittigimde yag enjektesini sormustum olur mu diye kendisi de enjekte edilen yaglarin zamanla kitleye cevirebilecegini soylemisti. zaten en zor kismi vucuduma yabanvi bi maddenin girmesi beni endiselendiren kismi. ama protezsiz nasil olabilecegini soracagim yarin

Her ameliyat risktir. Bademcik bile.
Estetik Ameliyatı olmak isteyenler bunu göze alanlardır zaten. Yeterince kendi fikrinizi bastıra bastıra anlattınız zaten anladık yeter. Sizin yaptırdıktan sonra mı geldi aklınıza “plastık” koydurdugunuz? Yaptığınız felaket telallığı.
Ben böyle böyle sorun yaşadım ama karar sizin demek yerine vazgecirmeye manipüle etmeye calısıyorsunuz.
Allah korusun sorun cıkarsa bende tekrar ameliyat olmak zorunda kalıcam, Burun ameliyatı kötü olanların revizyon yaptıranlarım sayısı cok. Yağ aldırıp zayıflamayan cok. Tüp mide olup ölenler var. Arkadaşım Böbrek ameliyatı oldu iyileşmedi o böbrek yine rahatsızlandı. Yani Risk hep var hicbir doktor Allah değil. Ameliyat olacaksan göze alacaksın.

annelerin durumu ayniymis valla denicem gibi sansimi 😁 ben bir de erkek tarafini düşünüyorum abiler babalar duyunca ne düşünecek birazda utaniyorum aslinda 😔
[/QUO
Hiç bişey olmaz, önce biraz yadırgıyolar ama sonra alışıyorlar:) ben ailemle aynı evde yaşadığım için babamada durumu anlattım. Aynı evde olmasam söylemezdim sanırım.

protezi bu denli kötülemeniz cok tuhaf geldi 😂
Protezdende fazlasıyla madur olan insanlar var en azından aqua geçici bir çözüm pişmanlık yaratmaz yada yağ enjeksiyonu
protezini cıkarınca hepsi gecip gidiyor en azından o madde vucudunuzdan ömür billah kaybolmuyormus üstelik cok zararlı bi sey denerim begenmezsem gecici nasılsa diye bi sey yok saglıgından oluyor insanlar forumdaki konuları arastırırsanız görürsünüz

Her ameliyat risktir. Bademcik bile.
Estetik Ameliyatı olmak isteyenler bunu göze alanlardır zaten. Yeterince kendi fikrinizi bastıra bastıra anlattınız zaten anladık yeter. Sizin yaptırdıktan sonra mı geldi aklınıza “plastık” koydurdugunuz? Yaptığınız felaket telallığı.
Ben böyle böyle sorun yaşadım ama karar sizin demek yerine vazgecirmeye manipüle etmeye calısıyorsunuz.
Allah korusun sorun cıkarsa bende tekrar ameliyat olmak zorunda kalıcam, Burun ameliyatı kötü olanların revizyon yaptıranlarım sayısı cok. Yağ aldırıp zayıflamayan cok. Tüp mide olup ölenler var. Arkadaşım Böbrek ameliyatı oldu iyileşmedi o böbrek yine rahatsızlandı. Yani Risk hep var hicbir doktor Allah değil. Ameliyat olacaksan göze alacaksın.
Sen anlamak istediğin gibi anlayabilirsin problem değil benim için 😌 ben fikirlerimi sunmakta sonuna kadar özgürüm bu seni hiç ilgilendirmez Vücut deneme yanılma tahtası mı ? Olmadı birdaha olursun o olmadı birdaha olursun önemli olan doktor seçimi benim yaptırdıktan sonra aklıma gelen birşey yok anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım proteze plastik dediğinize göre ki kanımca öyle 😌 yok bence siz beni yeteri kadar anlamamışsınız birdaha okuyun yazdıklarımı olmadı birdaha okuyun belki bir ihtimal anlarsınız diye düşünüyorum insan protez taktırırken sonrasını pek düşünemiyor nedeni harika bir görüntü bende çok memnundum doktorum müthiş bir iş çıkardı . Gelelim asıl konuya çoğu ömürlük protez diye takılıyor hadi taktırdın diyelim bu sefer ya kapsül oluşursa diye kafanda soru işareti oluşuyor hemen oluşmasa bile yıllar sonra malesefki OLUŞUYOR acı ama gerçek sen göze almışsın taktırmışsın ben göze almadım çıkarttım aslında duygularına tercüman olduğum için bu kadar savunmaya geçiyorsun değil mi dedklerim doğru olmasa beni tiye alıp cevap verme gereksiniminde bile bulunmassın ha umarım bir sıkıntı yaşamassın daha ne söyleyebilirm ki kendin yaptın memnunsun diyede herkez yaptırsın kesin mutlu olcak die bir kaide yok beden sonuçta bu herkezin düşündüğü maddi manevi bir boyut söz konusu

protezi bu denli kötülemeniz cok tuhaf geldi 😂

protezini cıkarınca hepsi gecip gidiyor en azından o madde vucudunuzdan ömür billah kaybolmuyormus üstelik cok zararlı bi sey denerim begenmezsem gecici nasılsa diye bi sey yok saglıgından oluyor insanlar forumdaki konuları arastırırsanız görürsünüz
Pardon yanlış anlaşılıyorum galiba ben , protezi kötülemiyorum gayet hoş güzel bir görüntü veriyor Benimkilerde harika olmuştu insanlar 10-15 yıl kullanıyorlar sorun protez taktırmak değil sonrası burası yorumlara açık bir platform bir fikrimi söylüyorum samimi bir şekilde çok kaliteli bir yaşam sürenlerde var tam tersi olanlarda her açıdan düşünmek tartmak gerekir diye yazıyorum

inanin aslinda ben protezi hic istemiyorum hatta yarin gidecegim dr ye ilk gittigimde yag enjektesini sormustum olur mu diye kendisi de enjekte edilen yaglarin zamanla kitleye cevirebilecegini soylemisti. zaten en zor kismi vucuduma yabanvi bi maddenin girmesi beni endiselendiren kismi. ama protezsiz nasil olabilecegini soracagim yarin
Tek bir doktora bağlı kalma sen yinede bir kaç doktorunla görüş sonuçta belden alıp popoya bile yap enjeksiyonu yaptıran var illaki eriyor ama bir kısmı yüze yaptıranlar var önemli olan doktor seçimi protezi en son ihtimal olarak düşün tatlım

Tek bir doktora bağlı kalma sen yinede bir kaç doktorunla görüş sonuçta belden alıp popoya bile yap enjeksiyonu yaptıran var illaki eriyor ama bir kısmı yüze yaptıranlar var önemli olan doktor seçimi protezi en son ihtimal olarak düşün tatlım
tamamdir tesekkur ediyorum yarin detaylicaa konusucam doktorla verdiginiz ornekler aklima gelmemisti hic bunlardan da bahsedecegim.

Ameliyat günümü ve sonrasını. İnan başına gelince öyle bir yapıyorsun ki zaten başka çaren yok 😬
evli misiniz cocuk fln varmiydi. belki bende tek olsam yapar miydim diye dusunuyorum ama cok darda kakirsam cok zorlaesam belki basedebilirdim. su an benim cocuklarin bakimi zorluyor kucuk olduklari icin. ama valla bravo takdir ettim cesaretinizi gücünüzü 😊

Back
X