- 28 Aralık 2019
- 216
- 58
- 48
- 44
- Konu Sahibi sedakara81
var ya nasıl iyi geldiniz o huzursuzlugum surdaki olumlu yorumlari okurken oyle azaldi ki. az once cocuklarimi huzurla kucagima aldim ve kafami toparlamaya basladim cesaretim gelsi yine. evet yapabilirim hepsini iyi bir planlamayla basarabilirim sorunsuz giderse hersey. yarin ilk görüştüğüm dr ye gidecegim onunla cok detayli gorusememistin o zaman emzirsigim icin. su an ki cumleliniz beni cok cesaretlendirdi erken topalyabilmeniz.cok cok tesekkur ediyorumDoktor secimi önemli tabı doğru cümlelerli kuramamış size karşı. Yani diyor ki Kas altına cep acıp oraya koyucam protezi hepimizin yani cogumuzun oldugu gibi :)
Bende kas altı oldum daha önce başka cerrahla konuşmuştm oda kas altı agrır kas üstü yapalım dedi iyi ki ona inanmamışım. Cünkü benım kaslar gelişkindi meme dokum hiiic yoktu dümdüzdüm.
ben ilk 2 gün zorlandım tuvaletten cıkarken ceketimi giyerken yada yattıgım yerden kalkarkende ama sonrası cok hızlı toparlandım ben bile şaştım. Taburcu oldugum gün yemek yapmışlıgım var. Kişiden kişiye değişiyo tabi...
suan 1 ay dolmak üzere yan bile yatıyorum batmalar ara ara oluyo ameliyatın fıtratında var malesef acısız agrısız gecmicek bu dönem ama hepsi dayanılabilir acılar bence :) ameliyatın agrısından ölen olmadı daha cok sükür :)