MEME ESTETİĞİ OLDUM

zeyno2323

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
5
0
28
Hanımlar merhaba ben geçtiğimiz pazartesi günü meme büyütme operasyonu geçirdim. Şu an aklımda kötü kötü düşünceler var acaba ömürlük olur mu yaptıranlar uzun vadede memnun mu. Lütfen memnun olanlar yazabilir mi

Merhaba gecmıs olsun, bende cuma gunu amelıyat oldum ve yaptırmadan önce hic arastırmadıgım her olumsuzluğu arastırmaya basladım. Surekli kötü dusunur, kotu yorumları dikkate alır oldum. Sanırım hepimiz yasıyoruz bu durumu, gonlumuzu ferah tutalım olumsuzlukları cagırmayalım oyuzden :)

yaptırdık ömürlük kalsın istiyoruz endişemiz ondan aslında umarım bir sorun çıkmaz :)

Ömürlük olması mümkün değil sanırım çünkü yaş ilerledikçe deri sarkmaya başlayınca şekil bozukluğu olacak tekrar bir yenileme gerekecek.bende aynı sizin gibiyim hatta ben yaptırmaya da çok zor karar verdim okuduğum yorumlardan dolayı..silikondan kaynaklanabilecek problemleri hiç düşünmemeye çalışıyorum burda görüyoruz 3 5 8 10 sene sonra olabiliyor problemler..umarım uzun yıllar skntısız kullanırız..bende sizlerle aynı endişedeyim keşke yaptırdık bitti gitti gibi olsaydı..

Doktorum trafik kazası gibi yırtılma durumları olmazsa silikonun kendi dokusu bozulmaz fakat sarkma durumlarında revizyon yapılabilir demişti. Tabi istemezsen onu da yaptırmazsın diye ekledi. Benim endişem silikonun kendisinde sorun çıkması.

aynı endişeler hepimizde olabiliyor iyi düşünelim iyi olsun inşaAllah

Bu ben hiç araştırmadım ve ilk görüşmede ameliyat günü aldım ameliyatımı oldum ve şuan spor yapabilecek miyim ileride voleybol oynasam sorun olur mu hayatımda nelerden vazgeçtim aklımda bir dünya soru işareti dolu :') ama görüntüden memnunum kendimi avutma şeklim ileride çok rahatsız olursam çıkartıp devam ederim şeklinde

Fiyatı nekadar bende dusunuyorum hangi hastanede yaptirdınız?

Ben tekrar bir ameliyatı göze alamıyorum :’(

Kızlar ben 11 yıl önce taktırmıştım, ömürlük olacağını düşünerek tabi ki. Ama silikonda reptür oluşmuş, ultrasonda çıktı. Ama bu durum çok nadiren görülebilen bir durummuş, üretim hatası olabilir. Silikonları değiştirdik, daha büyük taktırdım. Olmuşken bari daha da büyüsün dedim. Siz hiç kötü düşünmeyin, odaklanmayın olumsuz yorum veya durumlara. Şöyle de bir durum var, eğer bir sorun yaşarsanız bile değiştirmek çok kolay bir işlem, ben de korkmuştum tekrar ameliyat olmaktan. Ancak ameliyathaneye giderken korku falan kalmadı, sakinleştirici iğne bile istemedim, gerek kalmadı, ilk ameliyat gibi zor ve ağrılı da geçmedi süreç, yani tekrar bir ameliyat gerekse bile ilki kadar zorlu değil, gönlünüzü ferah tutun. Umarım uzun ömürlük olsun herkesinki.

Merhaba, eğer şimdi öyle görünüyor ise öyle kalır.ben ilk ameliyatımda 375 cc taktırdım, gözüme küçük geldi ve 17 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum yüz germe ameliyatı ile beraber. Dr'a büyük istediğimi söyledim ama aşırı olmasın da demiştim, maalesef ameliyatta 375 cc çıkarıldı ve 450 cc yapıldı. Ameliyattan çıkar çıkmaz baktım ve küçük olduğunu gördüm. Eskisinden bir tık daha büyük sadece. Çok üzüldüm. Bana biraz kullan değiştirim dedi. Şimdi şişler inince iyice küçücük kaldılar. Sütyeni doldurmuyor 85 BB ölçüsünde kaldılar. Bu arada yüz germe ameliyatında, deri yığılması oldu. Eğer 2 aya kadar düzelmezse tekrar Elazığ'a uçup revizyon yaptıracağım. Tekrar tekrar narkoz almak istemiyordum ama şimdi mecburum. Çok canım sıkılıyor.
Yani diyeceğim o ki, şimdi küçükse hemen değiştir, mutsuzsan öyle kalma.

Merhaba benim 2 ay oldu yaptıralı. Çok memnunum . Ameliyat sürecim de sonrası da çok iyi ilerledi. Pek bir acı çekmedim. Uzun vade olayı benimde çok aklıma takılmıştı , vadesi 10 yıl diyorlar dikkatli bakarsan.

Geçmiş olsun. Bir sorun olmazsa ve meme sarkmazsa ömür boyu kullanabilirsiniz. Yeni nesil silikon protezler ömürlük yapılıyor. Bende de mentor yuvarlak hıgh protezler var. Sizinki pürtüklü mü pürtüksüz müydü ?

merhaba ne zaman yaptırdınız acaba? benim sormak istediğim bişey var
acaba yabacı bir cisim hissi geçti mi? yani tamamen sizin memeniz gibi oldu mu?
bişeyler yaprkwn yerinden oynuyor mu? çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…