Merhaba , bende 2 aylığım.Hanımlar merhaba ben geçtiğimiz pazartesi günü meme büyütme operasyonu geçirdim. Şu an aklımda kötü kötü düşünceler var acaba ömürlük olur mu yaptıranlar uzun vadede memnun mu. Lütfen memnun olanlar yazabilir mi
Merhaba canım. Yani 10 yıl sonra hiç bir sorun çıkmasa da dr silikon değişecek mi dedi ? Benim dr tersini dedi. Sorun olmadığı sürece ömür boyu kalabilir dedi. 1ü yılda bir değiştirilen bir materyal için kimse bıçak altına yatmaz. Bu basit bir operasyon değil.Merhaba , bende 2 aylığım.
Fakat şöyle bir şey var. Bu işlem maksimum 10 senedir, ömürlük diye bir şey Mağlesef yok.
Merhaba ben 7 yıl once yaptirdim cok memnunum. Mentor markasi. Cok yecmis olsun.Hanımlar merhaba ben geçtiğimiz pazartesi günü meme büyütme operasyonu geçirdim. Şu an aklımda kötü kötü düşünceler var acaba ömürlük olur mu yaptıranlar uzun vadede memnun mu. Lütfen memnun olanlar yazabilir mi
Merhaba. Pürüzlü mü pürüzsüz mü takıldıMerhaba ben 7 yıl once yaptirdim cok memnunum. Mentor markasi. Cok yecmis olsun.
Size verilen kağıtta bilgiler yazar. Muhakkak alın. Ne takıldığını bilin.İnanin bilmiyorum ilk defa duydum.
Hangi tip silikon takıldı cevap alamadım. Mentor mü pürüzlü mü pürüzsüz mü takıldı ?merhaba ne zaman yaptırdınız acaba? benim sormak istediğim bişey var
acaba yabacı bir cisim hissi geçti mi? yani tamamen sizin memeniz gibi oldu mu?
bişeyler yaprkwn yerinden oynuyor mu? çok teşekkür ederim
Elbette dediğin çok doğru basit bir operasyon değil ve insan ömürlük istiyor :)Merhaba canım. Yani 10 yıl sonra hiç bir sorun çıkmasa da dr silikon değişecek mi dedi ? Benim dr tersini dedi. Sorun olmadığı sürece ömür boyu kalabilir dedi. 1ü yılda bir değiştirilen bir materyal için kimse bıçak altına yatmaz. Bu basit bir operasyon değil.
Canım senin ne markaydı. Pürüzlü mü pürüzsüz mü takıldıElbette dediğin çok doğru basit bir operasyon değil ve insan ömürlük istiyor :)
Motiva’ydı benim protez’in markası - pürüzsüzCanım senin ne markaydı. Pürüzlü mü pürüzsüz mü takıldı