Merhabalar ben aranıza yeni katıldım.meme büyütme estetiği olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum kendimde düşünüyorum iki hafta sonra ameliyat olacağım inşallah bir aksilik çıkmaz ise sonrası hayatınızda değişiklikler neler oldu çalışıyorum çalışmanızda bi sorun yaşadınız mı?meme büyüklüğünüzü dışardan fark eden oldumu ağır işler yapabiliyormusunuz ona göre bende kendimi ayarlamak istiyorum bide en önemlisi ben eşimi ikna edememiştim yeni ikna oldu ben bunu doktoruma soramadım ama sizlerle paylaşmak istedim eşiniz tarafından sorun çıkıyormu bi arkadaşımın eşi sıkıntı yapmış Aslı varmı cinsel hayatınızı nasıl etkiledimi bunu öğrenmek istedim tam olarak soramadım ama 360cc lik dedi takıldıktan sonra küçülme oluyor mu? okuduğum yorumlarda küçüldüğünü yazmışlar bu ameliyatı göze alıyoruz olmuşken tam olsun istiyorum 400cc için görüşeceğim ama nasıl tepki verir doktorum bilemeyeceğim.400cc taktıran arkadaşlar nasıl hissediyorsunuz ağırlık yapıyor mu vücudunuzda biz bayanlar için dekolte çok önemli bana bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim görüşmek üzere