Dilşadçğığm.....nihayet cvp verdi.......çok merak etmiştim var ya...dünden beri uyumadım.....iyimiş kızlar...hala hastanedeymiş...herkese selam söyledi....tekrar ameliyat olmuş(((((....direnler takılmış..İnşallah yarın taburcu olacakmış.....
Tucecim....herkes adına dua ediyor...lütfen morailini yüksek tut...herşey geride kaldı artık...lütfen kötüyü düşünme canım....KOCAMAN ÖPÜYORUZ.....GEÇMİŞ OLSUN....
Yine ben :))))) Hepinize kocaman bir günaydınnnnn
bende çok merak diyorum tuce89 u cnm bir haber alırsan yaz buraya umarım iyidir :18:
Dilşadçğığm.....nihayet cvp verdi.......çok merak etmiştim var ya...dünden beri uyumadım.....iyimiş kızlar...hala hastanedeymiş...herkese selam söyledi....tekrar ameliyat olmuş(((((....direnler takılmış..İnşallah yarın taburcu olacakmış.....
Tucecim....herkes adına dua ediyor...lütfen morailini yüksek tut...herşey geride kaldı artık...lütfen kötüyü düşünme canım....KOCAMAN ÖPÜYORUZ.....GEÇMİŞ OLSUN....
şimdi biraz olsun rahatladım 2 gündür onu düşündüm dua ettim hep cnm keşke aynı şehirde olsaydık seve seve giderdim yanında kalırdım Tanrım ona güç kuvvet sağlık versin iyi olsun inş biran önce aramıza dönsün inş bundan sonra daha sorun çıkmaz çok geçmiş olsun bunuda atlattı enerjimiz dualarımız ona ulaşmıştır
büyük bir ohh çekebiliriz çok şükürler olsun..aklım kalmıştı ..sağlıkla taburcu olsun inşallah bir an önce..
bende izmirde istiyorum önerebileceğiniz bir doktor varmı
bende izmirde istiyorum önerebileceğiniz bir doktor varmı acil cevappp....bende izmirde istiyorum önerebileceğiniz bir doktor varmı acil cevappp....
Kizlar gunaydin, bu ayin 18inde bn de gogus buyutme ameliyati oldum. Doktorum 10. Gun kremle masaja baslamam gerektigini soledi, yalniz nasil yapmam gerektigini gosterecegi zaman ben gidemeyecegim, sonra da o tatile cikiobana soyledigi kremle, asagidan yukari dogru protezleri hissedecegim bicimde gogusleri mincirir tarzda masaj yapmam, bu konuda tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir mi acaba? Bir de nasil bi krem kulllanmaliyim?
Günaydın cnm geçmiş olsun güle güle kullan.eee nasıl oldu cnm biraz bilgi verirmisin.Masaj doğru bende öyle yapıyorum aşağıdan yukarı doğru kaldırıyorum bir müddet öyle tutuyorum sonra ellerim göğüslerimin yanlarında içeri doğru ittiriyorum yani birbirine yaklaştırıyorum.bu şekilde masaj her ikisinide 15 kez yapıyorsun bana doktorun söylediği bu cnm.Kreme gelince contrabutex galiba adını yanlış hatırlamıyorsam bu forumda okumuştum o krem iyiymiş henüz almadım ama alacam hemen.
Kizlar gunaydin, bu ayin 18inde bn de gogus buyutme ameliyati oldum. Doktorum 10. Gun kremle masaja baslamam gerektigini soledi, yalniz nasil yapmam gerektigini gosterecegi zaman ben gidemeyecegim, sonra da o tatile cikiobana soyledigi kremle, asagidan yukari dogru protezleri hissedecegim bicimde gogusleri mincirir tarzda masaj yapmam, bu konuda tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir mi acaba? Bir de nasil bi krem kulllanmaliyim?
geçmiş olsun cnm.bende 13 haziranda oldum.iki göğüsü içeri doğru ittiriyorsun,yukarıdan aşşağıya veya aşşağıdan yukarıya bunun protezle ilgisi var cnm.benimkisi yuvarlak bu yüzden yukarıdan aşşağaya bastırıyorsun.benim dr günde 100 kere yapmamı söyledi.iz içinde contractubex....
Saol cnm, peki masaj yaparken de mi contractubexle yapmam gerekiyo? Benimki de yuvarlak ama bana doktorum asagidan yukari dogru yapmami soledi :S
yok hyr cnm, krem kesi yerine sürülüyor. bana masajı gösterirken seninkisi yuvarlak yukarıdan aşşağaya ve dıştan içe ittiriceksin dedi ...
günaydın kızlaaaaaarrrrrrr
nerelerdesinizz
Günaydın günaydın lion81 burda öğretmenim yoklama gibi oldu.
ben de nerelerde bizim kızlar diyorummm, melitacığım geri sayım başladı canım, perşembe günüydü değil mi ameliyatın, geçen hafta bu gün ben heyecandan titriyordum.. sağlıkla atlatacaksın inşallah.. ben yavaş yavaş alışmaya başladım, hele şu alttaki kocaman sargılar ve yanlardaki pedler çıksın hemen size foto göndereceğim..
pazartesi kontrolüm var sanırım masaj hakkında bilgileri bana o zaman verecek doktorum, şimdilik sol biraz sert sağa göre, ama normalmiş, her geçen gün biraz daha toparlanacağız işte, ortak kaderi paylaşan kalabalık bir aileyiz işte ne güzel..
yaşasın meme kardeşliği !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?