Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

büyük bir ohh çekebiliriz çok şükürler olsun..aklım kalmıştı ..sağlıkla taburcu olsun inşallah bir an önce..

bende çok merak diyorum tuce89 u cnm bir haber alırsan yaz buraya umarım iyidir :18:

büyük bir ohh çekebiliriz çok şükürler olsun..aklım kalmıştı ..sağlıkla taburcu olsun inşallah bir an önce..

sağolun canlarım dualarınız iyi dilekleriniz hepsinin sayesinde hiçbir ağrım sızım olmadan atlattım çok şükür iyiyim umarım başka aksilik olmaz artık muhabbetimize multu mesut devam ederiz

çok geçmiş olsun cnm buda geldi geçti aramıza sağlıkla döndün sevindim artık olumlu düşün cicilerine iyi bak çok öptüm

bende izmirde istiyorum önerebileceğiniz bir doktor varmı

sevgili asiletto, forumumuzun meme estetiği ana sayfasında tüm arkadaşlarımızın ameliyat konuları ve ayrıntıları var, kimlerin izmirde olduğunu tam hatırlamıyorum ama şöyle bir konuların ilk sayfalarını incelersen mutlaka şehir, doktor ve ameliyat ayrıntılarıyla ilgili bilgileri bulabileceksin canım, umarım en doğru zamanda ve ehil ellerde olur ameliyatın, ben de konuları bir gözden geçireceğim senin için.. sevgiler..

Kizlar gunaydin, bu ayin 18inde bn de gogus buyutme ameliyati oldum. Doktorum 10. Gun kremle masaja baslamam gerektigini soledi, yalniz nasil yapmam gerektigini gosterecegi zaman ben gidemeyecegim, sonra da o tatile cikio bana soyledigi kremle, asagidan yukari dogru protezleri hissedecegim bicimde gogusleri mincirir tarzda masaj yapmam, bu konuda tecrubeli arkadaslar bana yardimci olabilir mi acaba? Bir de nasil bi krem kulllanmaliyim?

Günaydın cnm geçmiş olsun güle güle kullan.eee nasıl oldu cnm biraz bilgi verirmisin.Masaj doğru bende öyle yapıyorum aşağıdan yukarı doğru kaldırıyorum bir müddet öyle tutuyorum sonra ellerim göğüslerimin yanlarında içeri doğru ittiriyorum yani birbirine yaklaştırıyorum.bu şekilde masaj her ikisinide 15 kez yapıyorsun bana doktorun söylediği bu cnm.Kreme gelince contrabutex galiba adını yanlış hatırlamıyorsam bu forumda okumuştum o krem iyiymiş henüz almadım ama alacam hemen.

Saol cnm… BEnim kas altina oldugu icin ve meme dokum yok denecek kadar az oldugu icin kolay gecmedi tabi, 3-4 gun yattim, yattigim yerden yardimsiz dogrulamiyodum, hala yan yatamiyorum surekli ayni pozisyonda uyumaktan uyaniyorum bi yerlerim tutulmus gibi, oyle cok agrim olmadi bastan beri ama kollarimi hala havaya kaldiramiyorum mesela, daha yeni yeni yumusamaya basladilar, cok ayakta kaldigim zaman belim agriyo, yani suan tadina varamadim ama sabirla bekliyorum cnm, sen ne zaman oldun, senin nasildi ameliyat sonrasi surecin?

geçmiş olsun cnm.bende 13 haziranda oldum.iki göğüsü içeri doğru ittiriyorsun,yukarıdan aşşağıya veya aşşağıdan yukarıya bunun protezle ilgisi var cnm.benimkisi yuvarlak bu yüzden yukarıdan aşşağaya bastırıyorsun.benim dr günde 100 kere yapmamı söyledi.iz içinde contractubex....

Saol cnm, peki masaj yaparken de mi contractubexle yapmam gerekiyo? Benimki de yuvarlak ama bana doktorum asagidan yukari dogru yapmami soledi :S

Saol cnm, peki masaj yaparken de mi contractubexle yapmam gerekiyo? Benimki de yuvarlak ama bana doktorum asagidan yukari dogru yapmami soledi :S

yok hyr cnm, krem kesi yerine sürülüyor. bana masajı gösterirken seninkisi yuvarlak yukarıdan aşşağaya ve dıştan içe ittiriceksin dedi ...

yok hyr cnm, krem kesi yerine sürülüyor. bana masajı gösterirken seninkisi yuvarlak yukarıdan aşşağaya ve dıştan içe ittiriceksin dedi ...

Anladim cnm, bana masaj yaparken de kremle yapmam gerektigini soyledi ondan karisti biraz, bahsettigi iz icin degil, masaj icindi yani cnm…

günaydın kızlaaaaaarrrrrrr
nerelerdesinizz

Günaydın günaydın lion81 burda öğretmenim yoklama gibi oldu.

ben de nerelerde bizim kızlar diyorummm, melitacığım geri sayım başladı canım, perşembe günüydü değil mi ameliyatın, geçen hafta bu gün ben heyecandan titriyordum.. sağlıkla atlatacaksın inşallah.. ben yavaş yavaş alışmaya başladım, hele şu alttaki kocaman sargılar ve yanlardaki pedler çıksın hemen size foto göndereceğim..

pazartesi kontrolüm var sanırım masaj hakkında bilgileri bana o zaman verecek doktorum, şimdilik sol biraz sert sağa göre, ama normalmiş, her geçen gün biraz daha toparlanacağız işte, ortak kaderi paylaşan kalabalık bir aileyiz işte ne güzel..

yaşasın meme kardeşliği !

evet nazocanım perşembe günü ameliyatım bugün doktorumun asistanıyla görüştüm perşembe sabah 7 de hastanede olmam gerekiyomuş anlıycağın benimde heyecan şuanda tavan yapmış durumda canım. sen nasılsın durumun nasıl ağrıların, kollarını kullanabilme durumun fln bende çünkü ameliyattan 10 gün sonra işe başlıycam oyüzden senin şuanki durumun önemli benim için bi sıkıntı olmaz inşallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…