ben eve geldiimmmm sizi çok seviyorum iyi ki sizler varsınızsayenizde o kadar bilgili ve motive gittim ki anlatamam..biliyorsunuz anesteziden çok korkuyordum ama o kadar sakindim ki bana ameliyathaneye gitmeden önce iğne yapmaya bile gerek görmediler kendime inanamıyorum.. maşallah dualar ederek kendimden geçmişim..uyandığımda sürekli ''iyi miyim? iyi miyim? bitti mi? memem acıyooooooo ! '' diye bağırmışım odaya geldikten sonra ağrılarım vardı tabi bir de çok sıkı sardıkları için taş kesilmiştim sanki kendimi sıkmaktan.. anestezinin etkisiyle biraz mide bulantısı yaşadım, 2 kere çıkardım, çok zordu ama çok rahatlattı beni..anesteziden sonra normalmiş..sezaryen ameliyatımdan sonra böyle birşey olmamıştı, tabi bu sezaryene göre uzun bir ameliyattı..2 saat sürmüş, dual plane, yuvarlak, pütürlü, high profile, 300 mentor takıldı.. diren takılmasına gerek kalmamış..birkaç saat içinde iyice kendime geldim..sıvı almaya başladım su ayran falan, ama hiçbirşey yiyemedim dün.. 4-5 saat arayla sürekli iğne yaptılar ve geceye kadar kolumda serum vardı..kımıldamadan uyumaya çalıştım, zordu tabi..bu sabah biraz daha rahat uyandım kahvaltımı yapabildim,biraz yürüdüm, kendimi hep motive ettim geçecek dedim, sabır dedim... dr bugün sargıları açtığında gözlerime inanamadım birden çok yabancı geldiler ama hoşuma gitmedi değil sonra tekrar sardılar ve sporcu sütyeni taktılar.. gün içinde durumumu iyi bulduğu için akşam üstü eve gönderdiler..aklımda hemen size yazmak vardı zaten dün cepten girmeye çalıştım ama başaramadım, siteye girdim ama yazamadım okuyamadım çok midem bulanıyordu ve sürekli kapanıp durdu..aklım sizde kaldı..bu ne güzel bir kader ortaklığı..sayenizde herşeyi bilerek gittim her aşamadan haberdardım..Allah hepinizden razı olsun artık ben de arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsem ne mutlu bana şimdi biraz oturuyorum, bazen de eğimli bir şekilde uzanıyorum ama ağrım çok tabi..ilaçlarıma başladım.. acaba bu sopa gibi halim ne zaman geçecek, pazar günü kontrole ve pansumana gidicem, sanırım masaja sonra başlanacak.. bu süre içinde birşey olmaz di mi, böyle sarılı ve sımsıkı durmaktan bir sorun olmaz yani inşallah.. kaslarım çok ağrıyor ama dayanılmayacak bir ağrı da değil..kollarını kullanma dedi doktorum..şu anda memeler biraz yana doğru bakıyor gibi ama çok da değil..daha sıkı bir sütyenle ortaya doğru toparlanacakmış, yarın alacak ablam..işte böyle kızlar..pazar gününe kadar böyle fazla hareket etmeden kendimi koruyarak beklicem di mi yapılacak başka bişey yoktur sanırım..hani masaj kapsül oluşumunu engelliyordu ya ben şimdi masaj yapamıyorum diye bişey olmaz dimi..sizi seviyorum ben yaaaa iyi ki varsınız..bana verdiğiniz gücü anlatamam..çok iyi bildiğim birşey var ki kadınlar kulübü olmasaydı ben bu ameliyatı olamazdım o kadar net yani..şimdi biraz dinlenmek zorundayım, yazarken bile çok yoruldum..sonra yine gelicem..sizi seviyorum hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorummm
ben eve geldiimmmm sizi çok seviyorum iyi ki sizler varsınızsayenizde o kadar bilgili ve motive gittim ki anlatamam..biliyorsunuz anesteziden çok korkuyordum ama o kadar sakindim ki bana ameliyathaneye gitmeden önce iğne yapmaya bile gerek görmediler kendime inanamıyorum.. maşallah dualar ederek kendimden geçmişim..uyandığımda sürekli ''iyi miyim? iyi miyim? bitti mi? memem acıyooooooo ! '' diye bağırmışım odaya geldikten sonra ağrılarım vardı tabi bir de çok sıkı sardıkları için taş kesilmiştim sanki kendimi sıkmaktan.. anestezinin etkisiyle biraz mide bulantısı yaşadım, 2 kere çıkardım, çok zordu ama çok rahatlattı beni..anesteziden sonra normalmiş..sezaryen ameliyatımdan sonra böyle birşey olmamıştı, tabi bu sezaryene göre uzun bir ameliyattı..2 saat sürmüş, dual plane, yuvarlak, pütürlü, high profile, 300 mentor takıldı.. diren takılmasına gerek kalmamış..birkaç saat içinde iyice kendime geldim..sıvı almaya başladım su ayran falan, ama hiçbirşey yiyemedim dün.. 4-5 saat arayla sürekli iğne yaptılar ve geceye kadar kolumda serum vardı..kımıldamadan uyumaya çalıştım, zordu tabi..bu sabah biraz daha rahat uyandım kahvaltımı yapabildim,biraz yürüdüm, kendimi hep motive ettim geçecek dedim, sabır dedim... dr bugün sargıları açtığında gözlerime inanamadım birden çok yabancı geldiler ama hoşuma gitmedi değil sonra tekrar sardılar ve sporcu sütyeni taktılar.. gün içinde durumumu iyi bulduğu için akşam üstü eve gönderdiler..aklımda hemen size yazmak vardı zaten dün cepten girmeye çalıştım ama başaramadım, siteye girdim ama yazamadım okuyamadım çok midem bulanıyordu ve sürekli kapanıp durdu..aklım sizde kaldı..bu ne güzel bir kader ortaklığı..sayenizde herşeyi bilerek gittim her aşamadan haberdardım..Allah hepinizden razı olsun artık ben de arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsem ne mutlu bana şimdi biraz oturuyorum, bazen de eğimli bir şekilde uzanıyorum ama ağrım çok tabi..ilaçlarıma başladım.. acaba bu sopa gibi halim ne zaman geçecek, pazar günü kontrole ve pansumana gidicem, sanırım masaja sonra başlanacak.. bu süre içinde birşey olmaz di mi, böyle sarılı ve sımsıkı durmaktan bir sorun olmaz yani inşallah.. kaslarım çok ağrıyor ama dayanılmayacak bir ağrı da değil..kollarını kullanma dedi doktorum..şu anda memeler biraz yana doğru bakıyor gibi ama çok da değil..daha sıkı bir sütyenle ortaya doğru toparlanacakmış, yarın alacak ablam..işte böyle kızlar..pazar gününe kadar böyle fazla hareket etmeden kendimi koruyarak beklicem di mi yapılacak başka bişey yoktur sanırım..hani masaj kapsül oluşumunu engelliyordu ya ben şimdi masaj yapamıyorum diye bişey olmaz dimi..sizi seviyorum ben yaaaa iyi ki varsınız..bana verdiğiniz gücü anlatamam..çok iyi bildiğim birşey var ki kadınlar kulübü olmasaydı ben bu ameliyatı olamazdım o kadar net yani..şimdi biraz dinlenmek zorundayım, yazarken bile çok yoruldum..sonra yine gelicem..sizi seviyorum hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorummm
Günaydın kızlarrrr.....Çok çok güzel bir hafta sonu geçirmek dileğiyle hepinizi canı gönülden öpüyorum
Günaydın bebeğim aynen cnm güzel bir hafta sonu geçirelim.Benim koca da geldiğine göre bir yerlere gideriz artık çocuklarda yok.
geçmiş olsun cnm güle güle kullan yeni cicilerini inş istediğinden daha güzel olmuşlardırben eve geldiimmmm sizi çok seviyorum iyi ki sizler varsınızsayenizde o kadar bilgili ve motive gittim ki anlatamam..biliyorsunuz anesteziden çok korkuyordum ama o kadar sakindim ki bana ameliyathaneye gitmeden önce iğne yapmaya bile gerek görmediler kendime inanamıyorum.. maşallah dualar ederek kendimden geçmişim..uyandığımda sürekli ''iyi miyim? iyi miyim? bitti mi? memem acıyooooooo ! '' diye bağırmışım odaya geldikten sonra ağrılarım vardı tabi bir de çok sıkı sardıkları için taş kesilmiştim sanki kendimi sıkmaktan.. anestezinin etkisiyle biraz mide bulantısı yaşadım, 2 kere çıkardım, çok zordu ama çok rahatlattı beni..anesteziden sonra normalmiş..sezaryen ameliyatımdan sonra böyle birşey olmamıştı, tabi bu sezaryene göre uzun bir ameliyattı..2 saat sürmüş, dual plane, yuvarlak, pütürlü, high profile, 300 mentor takıldı.. diren takılmasına gerek kalmamış..birkaç saat içinde iyice kendime geldim..sıvı almaya başladım su ayran falan, ama hiçbirşey yiyemedim dün.. 4-5 saat arayla sürekli iğne yaptılar ve geceye kadar kolumda serum vardı..kımıldamadan uyumaya çalıştım, zordu tabi..bu sabah biraz daha rahat uyandım kahvaltımı yapabildim,biraz yürüdüm, kendimi hep motive ettim geçecek dedim, sabır dedim... dr bugün sargıları açtığında gözlerime inanamadım birden çok yabancı geldiler ama hoşuma gitmedi değil sonra tekrar sardılar ve sporcu sütyeni taktılar.. gün içinde durumumu iyi bulduğu için akşam üstü eve gönderdiler..aklımda hemen size yazmak vardı zaten dün cepten girmeye çalıştım ama başaramadım, siteye girdim ama yazamadım okuyamadım çok midem bulanıyordu ve sürekli kapanıp durdu..aklım sizde kaldı..bu ne güzel bir kader ortaklığı..sayenizde herşeyi bilerek gittim her aşamadan haberdardım..Allah hepinizden razı olsun artık ben de arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsem ne mutlu bana şimdi biraz oturuyorum, bazen de eğimli bir şekilde uzanıyorum ama ağrım çok tabi..ilaçlarıma başladım.. acaba bu sopa gibi halim ne zaman geçecek, pazar günü kontrole ve pansumana gidicem, sanırım masaja sonra başlanacak.. bu süre içinde birşey olmaz di mi, böyle sarılı ve sımsıkı durmaktan bir sorun olmaz yani inşallah.. kaslarım çok ağrıyor ama dayanılmayacak bir ağrı da değil..kollarını kullanma dedi doktorum..şu anda memeler biraz yana doğru bakıyor gibi ama çok da değil..daha sıkı bir sütyenle ortaya doğru toparlanacakmış, yarın alacak ablam..işte böyle kızlar..pazar gününe kadar böyle fazla hareket etmeden kendimi koruyarak beklicem di mi yapılacak başka bişey yoktur sanırım..hani masaj kapsül oluşumunu engelliyordu ya ben şimdi masaj yapamıyorum diye bişey olmaz dimi..sizi seviyorum ben yaaaa iyi ki varsınız..bana verdiğiniz gücü anlatamam..çok iyi bildiğim birşey var ki kadınlar kulübü olmasaydı ben bu ameliyatı olamazdım o kadar net yani..şimdi biraz dinlenmek zorundayım, yazarken bile çok yoruldum..sonra yine gelicem..sizi seviyorum hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorummm
günaydın canlar, mesajlarınız çok iyi geldi bana..bu ağrıları unutturdu diyebilirim..gecem biraz zor geçti ama alışıyorum dediğiniz gibi her geçen gün daha iyi olacak inşallah.. kollarımı kullanmamaya gayret ediyorum,sırtımdan detekle kalkıyorum..ne güzel yaa hepberaber aynı şeyleri yaşamak, keşke aynı yerlerde olsak da yeni ameliyat olacaklara desteğe gitsek ay ne bileyim ya hepinizi görmek istiyorum eğer istanbulda bir toplaşma falan yaparsanız gelirim wallaameliyat olmayı düşünen,korkan ya da karar veremeyen arkadaşlarım sakın korkmasınlar hiç gecikmeden-tabi ehil ellerde-ameliyatlarını bir an önce olsunlar..şu sargılarla bile kendimi aynada görünce iyi hissediyorum..resmen bir boşluk dolmuş gibi ki öyle zaten
bana en çok morali sizler verdiniz, etrafımda çok az kişi biliyor ve onlar da hep tedirgingi, şu anda bile fazla şikayet dile getirmiyorum ki en ufak bir eleştiri duymayayım diye..olsun, güçlüyüm, geçecek Allah'ın izniyle..verdiğiniz moral ve destek için ne kadar teşekkür etsem yeterli olmaz
tekrar geçmiş olsun cnm.eee iyileşde artık sende biz ameliyat olurken destek verirsin inşallah
günaydın canlar, mesajlarınız çok iyi geldi bana..bu ağrıları unutturdu diyebilirim..gecem biraz zor geçti ama alışıyorum dediğiniz gibi her geçen gün daha iyi olacak inşallah.. kollarımı kullanmamaya gayret ediyorum,sırtımdan detekle kalkıyorum..ne güzel yaa hepberaber aynı şeyleri yaşamak, keşke aynı yerlerde olsak da yeni ameliyat olacaklara desteğe gitsek ay ne bileyim ya hepinizi görmek istiyorum eğer istanbulda bir toplaşma falan yaparsanız gelirim wallaameliyat olmayı düşünen,korkan ya da karar veremeyen arkadaşlarım sakın korkmasınlar hiç gecikmeden-tabi ehil ellerde-ameliyatlarını bir an önce olsunlar..şu sargılarla bile kendimi aynada görünce iyi hissediyorum..resmen bir boşluk dolmuş gibi ki öyle zaten
bana en çok morali sizler verdiniz, etrafımda çok az kişi biliyor ve onlar da hep tedirgingi, şu anda bile fazla şikayet dile getirmiyorum ki en ufak bir eleştiri duymayayım diye..olsun, güçlüyüm, geçecek Allah'ın izniyle..verdiğiniz moral ve destek için ne kadar teşekkür etsem yeterli olmaz
canım ne merak edersen mutlaka yaz sor, an an herşeyi anlatırım yeter ki rahatlatabileyim, ben o kadar tedirkin çıktım ki bu yola, buradaki arkadaşlar bana ailemden ve kendi arkadaşlarımdan bile daha çok destek oldu..ben de elimden gelen herşeyi yaparım seve seve..
maşallah sana nazocanım o ağrılara rağmen ne güzel şeyler yazıyorsuninşallah çok çabuk geçer sıkıntıların sende biran önce tadını çıkarmaya başlarsın resimlerini dört gözle bekliyorum fıstıkları bizde görelim
ah karamelimmm inan ağrılar falan umrumda değil, o çok korktuğum anesteziden sağlıkla uyandım ya, gerisi boş inan.. o kadar da korkmaya gerek yokmuş diyorum şimdi, bekleyen arkadaşlalrım hiç tedirgin olmasınlar sakın.. kendimi hep olumlu motive ediyorum bu ameliyat benim hayatımda bir dönüm noktası oldu kendimi tanıyamıyorum ama bir yandan da gurur duyuyorum..normalde hastane doktor vs konularda pek nazlı biriydim, tabi bu kararı kendim aldığım ve etrafımdakilerden de çok destek görmediğim için hep güçlü olmaya çalıştım, en ufak bir olumsuzluk göstermemeye çalışıyorum ve bu güçlü duruş, yani ''gördünüz mü çok da riskli birşey değil bu ameliyat, oldum bitti ve çabucak iyileştim işte'' duruşu, haklılığımı ispat etme çabası, beni farkında olmasam da olumlu yönde güçlendirdi ve ve motive etti.. ilk kez sağlıkla ilgili bir konuda bu kadar güçlü davranıyorum..sizlerin varlığı ve bana yüklediğiniz pozitif enerjinin gücünü burada bu klavyeyle anlatmam mümkün değil..gün olur görüşürsek ancak gözlerimle anlatabilirim..
nazocum nasılsın canım son durumlar nasıl ?
daha dur cnm hele bi tam anlamıyla iğleş bak ozaman gör neler değişecek
ben başka benim eskiden yürüyüşüm bile farklıymış şimdi dimdik yürüyorum gören podyumda yürüyorsun sanki diyor
özgüven yürüyüşüne bile yansıyor,sadece eşler/sevgililer için baya sıkıntılı oluyorkıskançlıkları tavan yapıyor :112:
kadınlığımız eksikmişte bunu ancak ortadan kaldırınca anlıyoruz :129:
kızlar tuce89 dün 2ci ameliyata gidecekti bildiğiniz kadarıyla.....cebini istemiştim çünkü tek başına gidecekti hastaneye....bana yazmış cebini ama dünden beri cvp vermiyor....acaba tuce 89 dan haberi olan var mı???????
bende çok merak diyorum tuce89 u cnm bir haber alırsan yaz buraya umarım iyidir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?