Saol cnm BEnim kas altina oldugu icin ve meme dokum yok denecek kadar az oldugu icin kolay gecmedi tabi, 3-4 gun yattim, yattigim yerden yardimsiz dogrulamiyodum, hala yan yatamiyorum surekli ayni pozisyonda uyumaktan uyaniyorum bi yerlerim tutulmus gibi, oyle cok agrim olmadi bastan beri ama kollarimi hala havaya kaldiramiyorum mesela, daha yeni yeni yumusamaya basladilar, cok ayakta kaldigim zaman belim agriyo, yani suan tadina varamadim ama sabirla bekliyorum cnm, sen ne zaman oldun, senin nasildi ameliyat sonrasi surecin?
evet nazocanım perşembe günü ameliyatım bugün doktorumun asistanıyla görüştüm perşembe sabah 7 de hastanede olmam gerekiyomuş anlıycağın benimde heyecan şuanda tavan yapmış durumda canım. sen nasılsın durumun nasıl ağrıların, kollarını kullanabilme durumun fln bende çünkü ameliyattan 10 gün sonra işe başlıycam oyüzden senin şuanki durumun önemli benim için bi sıkıntı olmaz inşallah :26:[/QUOTE
inşallah bir sıkıntı olmaz canım kendini çok yormamaya çalış ben kendimi iyi hisseder hissetmez ayaklandım hata yaptım, kendine özenle bak, mutlulukla aramıza dön
Benim 1 temmuzda 1 ayım doluyo.Aynen cnm benim içinde zordu hareket edememek kalkamamak yürüyememek çünkü kambur gibi yürüdüğüm için etraftan bile soranlar oldu.1 hafta drenlerle yaşamak.Sargıların sıkılığı nefes alamamak kaburgalarımın bile acıması bunların hepsini yaşadım geldi geçti hepsi işte.Yatarken kalkarken eşimden ve çocuklarımdan yardım alarak kalkabildim.Şimdi bile arada sızlamalarım gerilmelerim göğüs altındaki dikişlerimin biraz acıması var hala.Yumuşamaya başladılar çoğu gitti azı kaldı yani.Tek istediğim normal sütyenlere geçip tadını çıkarmak.
evet nazocanım perşembe günü ameliyatım bugün doktorumun asistanıyla görüştüm perşembe sabah 7 de hastanede olmam gerekiyomuş anlıycağın benimde heyecan şuanda tavan yapmış durumda canım. sen nasılsın durumun nasıl ağrıların, kollarını kullanabilme durumun fln bende çünkü ameliyattan 10 gün sonra işe başlıycam oyüzden senin şuanki durumun önemli benim için bi sıkıntı olmaz inşallah :26:
melitacım hiç heyecanlanma desem mümkün değil biliyorum ama kendini sakin tutmaya çalış, çünkü korktuğumuz kadar büyük bir sıkıntımız olmuyor.benim bugün 6.günüm biliyorsun, 3.günden itibaren wc ve yemek ihtiyacımı kendim karşılayabildim,tabi diren takılmammasının da etkisi büyük.. yatıp kalkarken dünden beri fazla yardım almıyorum, hafif oturur pozisyonda yastıkları rampa yapıp öyle yatıyorum, kollarımı omuzdan kaldıramıyorum ama dirsekten hareket ettirebildiğim için birçok şeyi yapabiliyorum, birşey taşımıyorum.. 4.gün yapılan kontrolümde bandajların çoğu çıktığı için daha da rahatladım, bugün artık dışarıya çıkıp yürüdüm arkadaşıma gittim.. merak etme canım tahmininden daha çabuk iyileşeceksin..kendini hep motive et, çok işe yarıyor, her geçen gün daha iyi olucam de, öyle de olacak inan..
tatlım senin kas altı mı , benim kas zarı altı o yüzden harektlerim kalkıp yatmam çok rahat
Günaydın cnm evet bende bakıyorum takip ediyorum ama hiç ses seda yok günlük işleri yoğun heralde.kızlar günaydıııınn bu arada
sevgili memetörümüzü gören varmı dünde hiç girmedi sanırım
birde cimbomumuz eksik :)
Benim 1 temmuzda 1 ayım doluyo.Aynen cnm benim içinde zordu hareket edememek kalkamamak yürüyememek çünkü kambur gibi yürüdüğüm için etraftan bile soranlar oldu.1 hafta drenlerle yaşamak.Sargıların sıkılığı nefes alamamak kaburgalarımın bile acıması bunların hepsini yaşadım geldi geçti hepsi işte.Yatarken kalkarken eşimden ve çocuklarımdan yardım alarak kalkabildim.Şimdi bile arada sızlamalarım gerilmelerim göğüs altındaki dikişlerimin biraz acıması var hala.Yumuşamaya başladılar çoğu gitti azı kaldı yani.Tek istediğim normal sütyenlere geçip tadını çıkarmak.
Evet cnm 1 hafta takılıydı hatta bu zaman zarfında da yine kan akışı vardı torbaları sık sık boşaltıyordum hep yanlarıma fazla belli olmayacak şekilde taktım üstünede tunik giydim öyle işe geldim.Aynen cnm yoksa bu şekilde boyutlarını anlayamanıyorum ancak sütyen giydiğimde tatmin olabiliyorum hııım o zaman güzel olmuş diyorum.Az kaldı 1 hafta sonra sütyenlerimi giyecem artık.Sana kaç cc takılmıştı cnm memnunmusun boyutlarından.Senin de cok olmamis 17 gun var aramizda :) 1 hfta mi dren takili durdu sende, ben en cok 2 gun duymustum ben de senin gibi hatta herkes gibi cicili bicili, dantelli sutyenlere kavusmayi bekliyorum canim :)
Tamam hemen bakıyorm cnm iyi bir temizlik yapayım bari.nazocan06
lioncuğum sana msj göndermeye çalıştım ama msjların öyle çokmuş ki benimkini kabul etmedi ühhüü
evet lioncum mesaj kutun doluydu
bana hic diren takilmadi ama anlattiklariniza bakilirsa iyikide takilmamis :))))Lion senin tamamen kas altimi yoksa dual planmi.benimkisi dual plan
Cnm çok iyi yapmışsın işin içine girdimmi geriside geliyo hop bir bakıyosun kendini ameliyat masasında buluyorsun.Hayırlısı olsun cnm.375 cc çok iyi bencemetallium
ben de forumu sessiz takip ediyordum korktuğum için nasılsa cesaret edemem boşuna insanları meşgul etmeyeyim diye düşündüm ama bugün ilk adımı attım ve necdet beyle görüştüm bana 375 cc yuvarlak protez önerdi ben 1.73 boylarındayım artık sonraki adım ameliyat gününü kararlaştırmak
ben de forumu sessiz takip ediyordum korktuğum için nasılsa cesaret edemem boşuna insanları meşgul etmeyeyim diye düşündüm ama bugün ilk adımı attım ve necdet beyle görüştüm bana 375 cc yuvarlak protez önerdi ben 1.73 boylarındayım artık sonraki adım ameliyat gününü kararlaştırmak
bir yandan korkuyorum bir yandan da halka ilişkiler sorumlusu bayana ulaşabilsem cumaya ameliyat tarihi almak üzereyim çoooooooook heyecanlıyım mideme kramplar giriyor kızlar
bir yandan korkuyorum bir yandan da halka ilişkiler sorumlusu bayana ulaşabilsem cumaya ameliyat tarihi almak üzereyim çoooooooook heyecanlıyım mideme kramplar giriyor kızlar
Günay hn dı dimi ameliyat günüyle o ilgileniyo çünkü.Bende biraz kafasını şişirmiştim hatta.Neyse cnm hepsi gelip geçecek merak etme.Bende 1 haziran cuma günü ameliyat olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?