Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

yarın hastanede kalıcam pc götürmüyorum tek olduğum için, yani nete giremiycem, ama desteğinizin benimle olduğunu bilicem, bir an önce aranıza dönüp sizlerle konuşmak için sabırsızlanıcam

herşey oldu bitti muhtemelen. hadi geçmiş olsun. inş iyisin ve tez zamanda dönersin...

İnşallah Allah sanada nasip etsin cnm.Evet dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.Kocamla bile yatakları ayırdım isyan edecek sonunda Korkumdan gece gece üstüme elini kolunu bacağını atarda Allah korusun yani.Yemekler çocuklar kocaya bakıyo artık.Bende sesimi çıkaramıyorum sonra telafi ederim diyorum ne diyeyim.

Ayyy aklım tuce89 da kaldı muhtemelen ameliyat bitmiş odasında dinleniyodur.İnşallah herşey yolunda gitmiştir de istediği gibi olmuştur yeni memişleri.

Lioncum ne güzel sen de kurtuldun:)atlattın bile ağrıları bundan sonrası çabucak geçer di mi?Ben de en kısa zamana ameliyat günü istedim bakalım necdet beyden.korku da sardı bi tuhafım

canlarım benim hastanedeyim ablam pc getirmiş sağolsun drenler çok canımı yakıyor birine 250 dierine 300 takılmış bana küçük gibi geldiler ama doktorum küçük olan göğsün baya zorladı bizi dedi sanırım 300 anca aldı ayağa kalkınca felaket bir ağrı var, hemşireler ilk defa senin kadar cesurunu gçrdük yüzünü bile ekşitmedin dediler, zor ama dayanıyorum ıyıkı varsınızzzz

canım benimmmm coooooooooooooookkkkkkkk geçmiş olsunnnnn. oldu bitti cok şükürrrr. kendini fazla yorma canım dinlen . hersey gönlünce olsun

canım hadi bakalım allah yardımcın olsun

Hadi bakalım hayırlısı inşallah başarılı ve rahat bir ameliyat geçirirsin cnm.

Allah yardımcın olsun birtanem.Çok çok güzel,mutlu haberlerle aramıza dön inşallah...

Cnm çoktan kavuştun cicilerine..çokk gemiş olsun biran önce iyileş inşallah.darısı başıma artık ne diyim bekliyorum ööyle

herşey oldu bitti muhtemelen. hadi geçmiş olsun. inş iyisin ve tez zamanda dönersin...

Ayyy aklım tuce89 da kaldı muhtemelen ameliyat bitmiş odasında dinleniyodur.İnşallah herşey yolunda gitmiştir de istediği gibi olmuştur yeni memişleri.

hepinize çok teşekkrü ediyorummmmmm

canım benimmmm coooooooooooooookkkkkkkk geçmiş olsunnnnn. oldu bitti cok şükürrrr. kendini fazla yorma canım dinlen . hersey gönlünce olsun

sağol canım drenler çıkarken canım çok yancak gibi hissediyorum... yeni bir hayata başlıyorum bol bol uyudum... kendimi çok iyi hissediyorum anestezinin hiçbi etkisi yok çok şükür

meme altı kesisi ile oldum ama göğüs uçlarım falan uyuşuk normal mi bu

sağol canım drenler çıkarken canım çok yancak gibi hissediyorum... yeni bir hayata başlıyorum bol bol uyudum... kendimi çok iyi hissediyorum anestezinin hiçbi etkisi yok çok şükür

canım benim acısada acımasa da bunun için deger inan buna. bak en zorunu atlattın .bundan sonrası artık kendıne dikkat edeceksin. dinleneceksin

çok sevindim adına. bu yaz bizim olsun tuce ya. kaç yaz geçti, sanki içimizden, hayalete çevirdi yıllar bizi. bu yaz belireceğiz artık, yeter yani, yeter! sağlığına tatlım

lıoncum onclıkle senı tebrık edıyorum helal olsun sana gercektende harıka bır orneksın benım ıcın bende bu cumartesı tahlıllerımı yaptırmaya gıdıcem erkek arkadasm gıdser gıtmez ertesı gun amleıyatımı olcam tahlıllerımde bır problem cıkmaz ıns kansızlık varda bende senın yazılarını okuyonca cesaretlendım hemen yaptırmak ıstyorum ılk bır hafta rapor alıcam gıtmıycem ıse evdekılerde bılmıyo sadece kız kardesım bılıyo amelıyat olcagımı evde nasıl gızlıycem bılmıyorum ılac krem vs bısey yap dıyoları acabaa

çok sevindim adına. bu yaz bizim olsun tuce ya. kaç yaz geçti, sanki içimizden, hayalete çevirdi yıllar bizi. bu yaz belireceğiz artık, yeter yani, yeter! sağlığına tatlım
evet tatlmmmm benim artık utanarak deniz girmek yok artık kıvrımlarımızla göğsümüz dik gidicez

gogus kafesımızın dar veya genıs oldugunu nereden anlıyoruz ya ben 300 e karar kıldım hatta arzumla 325 e karar verdık :))

cnm geçmişler olsun hg aramıza çok şükür iyisin

meme altı kesisi ile oldum ama göğüs uçlarım falan uyuşuk normal mi bu

çok normal benimde öyleydi hatta biraz zaman geçsin çok fazla hassas hale geliyor bir dönem sonra oda geçiyor merak etme

yüzüm gülüyor artık yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum

mutlu olmak için artık iki tane güzel sebebin daha var inşallah bu mutluluğun katlanarak büyür sağlıcakla kal cnm

canım sende aramıza hoşgeldin cok gecmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…