Hadi bakalım,hareketlenelim biraz:118:
:124:
[video=youtube;Dq1XhJGo7yw]http://www.youtube.com/watch?v=Dq1XhJGo7yw[/video]
arzumum kanatsız melegım benım :)) dunyanın en datlı en masum bayanı :)))
bugun senı hıc goremedım formda gercı bende aksamdan sonra gırdım ama hıc gormedım senı bugun hayatımın buyuk gunune bır adım daha yaklasdım doktorla gorusmem vardı muayene oldum amelıyat hakkında konusduk kararımızı verdık 28 ocak ruyamın gerceklestıgı gun salı gunu sabah 10da hastanede olucam 11de amelıyata gırıcem doktorada alabılıcegım en buyuk ccyı ıstedıgımı belırttım 300ccden400cc ye kadar amelıyat esnasında takıcak hayırlısı ınsallah hayırlısıyla atlatırım senın bende çook emegın var çok yardımın oldu bana herzaman destegın dokundu bu surecde ben en buyuk destegı senden aldım sana kocamann tesekkur edıorum ıyıkı tanısım senı ıyıkı varsın senı çooook sevıorum melegım
Kızlar yaa benım ameliyatım 27 ocakta da ben high profile mı moderate profile mı karar veremedim. Çünkü göğüslerim ayrık high daha beter göstermesinBana bi akıl verseniz canlarım :44:
Canım benim,az kalmış deseneHayırlısı olsun,sorunsuz hayal ettiğin sonuçlar olsun inşallah
Doktorun ne istediğini anlamıştır zaten,eminim elinden gelenin en iyisi yapacaktır
inşallah hayırlısı olur :)))
larc beden kac oluyor acaba ben bılmıorum o yuzden de alamadım ?
85 beden alıyımı ben
Ben Ay yıldız sporcu sütyeninde 75 beden almıştım..85 bana büyük olur mesela!
Alacagın sütyene görede değişebilir tabi,ama ay yıldızda 85 büyük olur bence..Meme altından bir ölçüm yapıp yazarmısın bana sonucu..Kaç cm çıkacak bakalım..
Ben Ay yıldız sporcu sütyeninde 75 beden almıştım..85 bana büyük olur mesela!
Alacagın sütyene görede değişebilir tabi,ama ay yıldızda 85 büyük olur bence..Meme altından bir ölçüm yapıp yazarmısın bana sonucu..Kaç cm çıkacak bakalım..
canım ben senin dediğin gibi ölçerek aldım...altı 75 cmdi 75 denedim dar gelmişti 80 beden ayyıldız sporcu aldım fakat şimdi o beni çok sıkıyoranlıyacağın 85 almalıymışım sanırım
Allah allah :44: Ben Ay Yıldızın mağazasından almıştım ürünü.Satıcı bayan bana baktı ve size 75 beden olur dedi,denedim ve aldım (ameliyattan bir hafta kadar sonra idi)..Halen kullanıyorum,sıkıntı yok ..
Bunda sevinecek birşey yol aslındaevet canım bende şaşırdım ilk 3 gün kullandım hatta kollarımı rahat kaldıramıyorum onu kullanmak daha rahattı fakat alt kısmı felaket sıkıyordu ve hatta bir kopçasını açık bırakıyordum mecburenhatta birazda şimdiye kadar hiç küçük gelen bir sütyenim olmadığı için hoşumada gitmişti sen 1 hafta sonra kullanmışsın benim bugün 6.günüm şimdi daha rahat olabilir...ama nbb dende çok memnunum yumuşacık
Bunda sevinecek birşey yol aslındaçünkü bu ölçü senin ne kadar iri yani geniş yada ince bir bayan olduğunu gösteren bir ölçü :)) Meme büyüklüğü ile alakası yok yani,meme büyüklüğünü cup ölçüsü gösteriyor
Ödemden dolayı sıkmış olabilir,senin o kadar geniş bir bayan olduğunu sanmıyorum! Zamanla daha rahat olacaktır bence)
elbette canım biliyorumBunda sevinecek birşey yol aslındaçünkü bu ölçü senin ne kadar iri yani geniş yada ince bir bayan olduğunu gösteren bir ölçü :)) Meme büyüklüğü ile alakası yok yani,meme büyüklüğünü cup ölçüsü gösteriyor
Ödemden dolayı sıkmış olabilir,senin o kadar geniş bir bayan olduğunu sanmıyorum! Zamanla daha rahat olacaktır bence)
Rica ederim canımelbette canım biliyorumönceden 75 a doldurmayıp bi anda 80 beden sıkınca ameliyat sonrası psikoloji canım iyi bilirsin...önemli olan 1 -2 ay sonraki ölçüm...halen göğüs ve karın bölgemde şişliklerim çok...bugün iş yaptım mecburen eşofmanları bırakmam gerekti ve beli hafif bol gelen pantolonumu kapatmakta bile zorlandım...bedenimin farklı olmasıda o bakımdan çok normal ..inşallah kısa sürede bu ödem ve gerginliklerden kurtulurum bu arada foto ekledim yorumlarınızı bekliyorum...karar vermemde çok yardımcı oldun arzum çok teşekkür ederim
Tamam,85 beden al o zaman :))doktorla yenı gorustum anlattım bana 85bedenı almamı soyledı onu alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?