Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım benim,az kalmış desene Hayırlısı olsun,sorunsuz hayal ettiğin sonuçlar olsun inşallah
Doktorun ne istediğini anlamıştır zaten,eminim elinden gelenin en iyisi yapacaktır

Kızlar yaa benım ameliyatım 27 ocakta da ben high profile mı moderate profile mı karar veremedim. Çünkü göğüslerim ayrık high daha beter göstermesin Bana bi akıl verseniz canlarım :44:

Bunun kararını siz veremezsinizki... Protezin yüksekliği arttıkça çapıda daralır.Sizin göğsünüzün genişliği yani çapı ne kadarsa ona göre protez tipi tercih edilecektir zaten.Proteziniz göğüs yapınıdan daha dar yada geniş olursa sorun yaşarsınız!

Canım benim,az kalmış desene Hayırlısı olsun,sorunsuz hayal ettiğin sonuçlar olsun inşallah
Doktorun ne istediğini anlamıştır zaten,eminim elinden gelenin en iyisi yapacaktır

inşallah hayırlısı olur :)))
larc beden kac oluyor acaba ben bılmıorum o yuzden de alamadım ?

inşallah hayırlısı olur :)))
larc beden kac oluyor acaba ben bılmıorum o yuzden de alamadım ?

Sporcu sütyenlerinde cup ölçüsü olmaz,sırt bedenin yani sütyen bedenin ne ise ondan alacaksın 75-80-85-90 gibi..Bu ameliyatta bu beden değişmez,sırtınıza yeğ enjektesi yaptırıp genişletmezseniz kendinizi tabi
Bir tablo paylaşmak istiyorum,birçok kişiye ışık tutacaktır eminim

Eklentiler

• $48484.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 45

canım ben senin dediğin gibi ölçerek aldım...altı 75 cmdi 75 denedim dar gelmişti 80 beden ayyıldız sporcu aldım fakat şimdi o beni çok sıkıyor anlıyacağın 85 almalıymışım sanırım

tamam sımdı ölcüorum

canım ben senin dediğin gibi ölçerek aldım...altı 75 cmdi 75 denedim dar gelmişti 80 beden ayyıldız sporcu aldım fakat şimdi o beni çok sıkıyor anlıyacağın 85 almalıymışım sanırım

Allah allah :44: Ben Ay Yıldızın mağazasından almıştım ürünü.Satıcı bayan bana baktı ve size 75 beden olur dedi,denedim ve aldım (ameliyattan bir hafta kadar sonra idi)..Halen kullanıyorum,sıkıntı yok ..

evet canım bende şaşırdım ilk 3 gün kullandım hatta kollarımı rahat kaldıramıyorum onu kullanmak daha rahattı fakat alt kısmı felaket sıkıyordu ve hatta bir kopçasını açık bırakıyordum mecburen hatta birazda şimdiye kadar hiç küçük gelen bir sütyenim olmadığı için hoşumada gitmişti sen 1 hafta sonra kullanmışsın benim bugün 6.günüm şimdi daha rahat olabilir...ama nbb dende çok memnunum yumuşacık

Bunda sevinecek birşey yol aslında çünkü bu ölçü senin ne kadar iri yani geniş yada ince bir bayan olduğunu gösteren bir ölçü :)) Meme büyüklüğü ile alakası yok yani,meme büyüklüğünü cup ölçüsü gösteriyor
Ödemden dolayı sıkmış olabilir,senin o kadar geniş bir bayan olduğunu sanmıyorum! Zamanla daha rahat olacaktır bence )

bana larc beden al dedı larc bedende senın gonderdıgın taploda cnm 85 beden oluyor benım uzerımdekının bedenı belden baglama yerınde yazan 80 85 beden de takıorum ama bak mesela

elbette canım biliyorum önceden 75 a doldurmayıp bi anda 80 beden sıkınca ameliyat sonrası psikoloji canım iyi bilirsin...önemli olan 1 -2 ay sonraki ölçüm...halen göğüs ve karın bölgemde şişliklerim çok...bugün iş yaptım mecburen eşofmanları bırakmam gerekti ve beli hafif bol gelen pantolonumu kapatmakta bile zorlandım...bedenimin farklı olmasıda o bakımdan çok normal ..inşallah kısa sürede bu ödem ve gerginliklerden kurtulurumbu arada foto ekledim yorumlarınızı bekliyorum...karar vermemde çok yardımcı oldun arzum çok teşekkür ederim

Rica ederim canım Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
doktorla yenı gorustum anlattım bana 85bedenı almamı soyledı onu alıcam..
Tamam,85 beden al o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…