• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

canım öncelikle geçmiş olsun ve yeni cicilerin hayırlı olsun.

ameliyatın hemen ertesinde böyle hissetmen çok normal. hiçbir ameliyat %100 ağrısız ve acısız değildir olamazdır da, daha 6 gün olmuş, bu sıkıntılar için çok çok normal bir durum. çevrene söyleme knusunda yorum yapmayayım, herkesin ailevi ev yaşamı birbirinden farklı. ama birilerine söylemiş olsaydın en azından psikolojik olarak da destek bulabilirdin. gelelim diğer yaşadığın sıkıntılara. ilk zamanlar yatağa yatıp kalkmada zorlanman gayet normal, bu işin tek çözümü var sabretmek. emin ol günler çok çabuk geçip gidecek. önümüz yaz, biraz daha iyileşince güzel sütyenler alıp aynada şekli oturan göğüslerine baktıkça iyi ki yaptırmışım diyeceksin. önemli olan sağlığınla ilgili herhangibir komplikasyon yaşamaman. ben ömrüm boyunca yüzüstü yattım, düşünsene eve geldim tıpkı senin gibi hem sırtüstü yatmak zorundaydım hemde kalkmak ve yatmak için yardım almak zorundaydım. her gece sırtımın ağrısından en az 3 kere uyanıyordum annem kaldırıyordu biraz yürüyordum evin içinde, sonra yatağın kenarına oturuyordum tekrar kalkıp yürüyordum sırf yorgunluktan bitkin düşeyim de tekrar uyanmiyim diye ama nafile yattıktan bir süre sonra tekrar sırtımın ağrısıyla uyanıyordum. herkesin ağrı eşiği de farklı kimisi çok büyük acılar çekerken kimisi daha hafif atlatabiliyor bu olayı. o yüzden sabretmek çok önemli. en çok sıkıldığım zamanlarda ileriki günlerde yaşayacaklarımı, istediğim bikiniyi istediğim sütyenleri giyeceğimi hayal ederdim, ayrıca ben ilk hafta sonunda iş başlamak durumundaydım, çalıştığım yerde kimse bilmediği için hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışıyordum, sabahları sorun olmuyordu ama akşama doğru günün yorgunluğuyla beraber sarhoş gibi oluyordum. ama şimdi 2 ayı geçti gayet rahatım çok şükür. burada yazan diğer arkadaşları okuyorum bir süre sonra unutanlar silikonu hissetmeyenler var, doktorum da böyle olacağını söyledi. sabırla o günlerin gelmesini bekliyorum. sen de öyle olacaksın. şekil olayına hemen çok takılma. günler geçtikçe yumuşadıkça inanki şekilleri değişiyor. benimkiler füze gibiydi doktorum bunlar inecek dediğinde nasıl olur demiştim, çünkü benim hiç göğsüm yoktu, dümdüzdü yani, doktorumum önerdiğinden daha büyük silikon konusunda da ısrar ettim, yani o gerginlik olayını en iyi bilenlerdenim, bazen göğüs uçlarım patlayacak silikonlar dışarı fışkıracak gibi geliyordu. şuan gerginlikten eser yok. çok çok sıkıntılı olduğun zamanlarda ağrı kesicilerini almaya devam et, ama ağrım olursa ya diyerek korkudan ağrın olmadan da alma, fazla ilaç vücuda zararlı biliyorsun. daha da yeni narkoz aldın. evde ufak ufak odanda yada varsa koridorda küçük yürüyüşler yap, bol bol su iç, narkozu vücuttan atmaya yardımcı, zayıf düşmemek için beslenmeni ihmal etme, doktorunun söylediği kontrollerini günü gününe yaptır ve moralini yüksek tutmaya çalış, 1 ay sonra böyle olmayacağım de. herşeyin senin için daha iyi olmasını diliyorum. tekrar çok geçmiş olsun.

uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim, ne yazık ki bende kısa bi süre sonra işe başladım arkadaşlarıma belli etmeden çalışmaya devam ettim ama belli bi saate kadar vücut buna dayanabilior,sonra açıkta uyumuşum tutulmuşum dedim biraz yardımcı olmalarını istedim ,kesinlikle ağrı eşiği kişiden kişiye değişiyor ama kas altı olduğundan ağrı bekliyordum da bu denli ummamıştım :) neyse ki her geçen gün daha iyiyim ,ağrılarım hafifliyor ,ilaçları mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum günde 3 kez olanı 2 ,idare edebiliyosam 1 e indirdim ilk günler de 4 e bile çıkardım :)
herkese tavsiyem kas altı olacaksa en az 10 gün istirahat edilmesi .ameliyat sonrası zor bi süreç her ne kadar güzellik için olsa da bir ameliyat geçiriyosunuz
bugün minik strip bant denilen bantı çıkarıp duşumu aldım ,sıcak su rahatlatıyor öncesn de saçımı yıkatmak için kuaföre gttim fön de çektirdim 2 gün öyle idare ettim ,ben her gün duş alan birisi olaraktan her ne kadar acım ağrım olsa da başımı öne eğerek saçımı yıkadım ,suyla temaslar rahatlatıo :)

merhaba arkadaşlar 6 gün önce bende silikon ameliyatı oldum . kas altı tercih ettim ilerde sorun yaşamamak için ama ameliyattan çıktıktan sonra pişman oldum . öncelikle çok canım yandı hastaneden taburcu olana kadar kaç ağrı kesici yaptırdım hatırlamıyorum.bu ağrı hareketle daha da artıyor .ertesi gün taburcu oldum evime geldim artık kendimi daha iyi hissedeceğimi varsayıp uyudum . tabi benim yatağım hastane yatakları gibi tuşlu değil ki başını kaldırıp kalkmama yardımcı olsun ..o sabah benim yerimden kalkmam 2 saatimi aldı bi de gizli tutuyorum kimseye de söylemedin ailem yanım da olmadığı için onlara da söylemedim sır .. o yataktan kalkmak için verdiğim mücadele göz yaşartıcıydı :( artık birilerinden yardım isteyip beni kaldırmasını söyleyecektim ameliyatı da anlatacaktım gözden çıkarmıştım ama birinin bana yardımcı olabilmesi için önce kapımı kırıp içeri girmesi gerekirdi :S ayaklarımla duvardan destek alıp milim milim yerimden oynamaya çalışıp yatağın sonunu buldum ve kalktım ..
ertesi gün daha ii olacam diorum ama olamadım o gerginlik :S felaket bişeydi sanki yerinden çıkacaklarmış gibi o an gitmek mümkün olsaydı ameliyat olduğum ile gidip çıkarttıracaktım ona acı çekeceğimi bilseydim böyle bişeye kalkışmazdım . ama şuan da daha iyim şükürler olsun . en azından kolumu oynatabiliorum ilk zamanlar da robot gibiydim. giysi çıkarıp giymek bile ölümdü ..
benim göğsümde asimetri vardı şuan da o asimetriyi görebiliyorum :S bi göğüs daha geç yerleşiyomuş umarım öyle bişeydir.zaten asimetri için kalkıştım olmuşken de bi beden büyüsün dedim
sırt ağrısı yedi yedi yedi bitirdi beni diyebilirim
başımın altında 4-5 tane yastık oturur pozisyon da uyumak ,uyuyabilmek mümkün mü ? bunu zorluyorum ama her sabah uykusuz uyanıyorum gece boyunca da defalarca uyanıyorum pozisyon rahat olmadığı için kalite uyku yok ..
ağrı kesicilerden artık midem de ağrıyor ..
1 ay sonra umarım mutlu olurum , o 1 ayı da rahat geçirsem normal insanlar gibi olsam bunu şuan ne çok isterim ..

Çok çok geçmiş olsun. Benim de operasyonum 6 hafta önce kasaltı yöntemle oldu. Bahsettiğin ağrıları çok iyi anlıyorum. Ama inan zor günleri atlattın. Hele 10 gün sonra falan ağrılar azalıyor. Beni en çok hırpalayan dediğin gibi yataktan kalkamamak ve giyinip soyunamamak olmuştu. Ama noldu geçtiii bitti. Dediğin o baskı, şişlik ve gerginlik hissi de hızla iyileşiyor ve sana şimdi koacamn gelen o göüğüsler küçülüyor. Ben "bunlar çok büyük oldu" diye mızırdanırken doktorum "birkaç hafta sonra bunlar daha fazla küçülmeyecek dimi" diye soracaksın dedi:) Ve evet öyle oldu, ödem ve ağrılar geçince hızla memelere de kendine geliyor. Bol bol su içmeye gayret et, ağrı kesici almaktan çekinme ama zaten birkaç güne kadar geçer diye tahmin ediyorum. Moralini lütfen yüksek tut, birkaç gün sonra çok daha mutlu ve kendine güvenli olacaksın:)
Doktoruna da sor istersen ama yavaş yavaş yana kaykılabilirsin. Oturur pozisyonda uyurken azıcık kendini sağa veya sola döndürebilirsin. En azından doktorum bana izin vermişti:) Bir de gece yatışlarımda kollarımın altına minik yastıklar alıyordum o da çok rahatlatıyordu.
İnşallah çok hızlı atlatırsın, çok çok geçmiş olsun...

merhaba arkadaşlar 6 gün önce bende silikon ameliyatı oldum . kas altı tercih ettim ilerde sorun yaşamamak için ama ameliyattan çıktıktan sonra pişman oldum . öncelikle çok canım yandı hastaneden taburcu olana kadar kaç ağrı kesici yaptırdım hatırlamıyorum.bu ağrı hareketle daha da artıyor .ertesi gün taburcu oldum evime geldim artık kendimi daha iyi hissedeceğimi varsayıp uyudum . tabi benim yatağım hastane yatakları gibi tuşlu değil ki başını kaldırıp kalkmama yardımcı olsun ..o sabah benim yerimden kalkmam 2 saatimi aldı bi de gizli tutuyorum kimseye de söylemedin ailem yanım da olmadığı için onlara da söylemedim sır .. o yataktan kalkmak için verdiğim mücadele göz yaşartıcıydı :( artık birilerinden yardım isteyip beni kaldırmasını söyleyecektim ameliyatı da anlatacaktım gözden çıkarmıştım ama birinin bana yardımcı olabilmesi için önce kapımı kırıp içeri girmesi gerekirdi :S ayaklarımla duvardan destek alıp milim milim yerimden oynamaya çalışıp yatağın sonunu buldum ve kalktım ..
ertesi gün daha ii olacam diorum ama olamadım o gerginlik :S felaket bişeydi sanki yerinden çıkacaklarmış gibi o an gitmek mümkün olsaydı ameliyat olduğum ile gidip çıkarttıracaktım ona acı çekeceğimi bilseydim böyle bişeye kalkışmazdım . ama şuan da daha iyim şükürler olsun . en azından kolumu oynatabiliorum ilk zamanlar da robot gibiydim. giysi çıkarıp giymek bile ölümdü ..
benim göğsümde asimetri vardı şuan da o asimetriyi görebiliyorum :S bi göğüs daha geç yerleşiyomuş umarım öyle bişeydir.zaten asimetri için kalkıştım olmuşken de bi beden büyüsün dedim
başımın altında 4-5 tane yastık oturur pozisyon da uyumak ,uyuyabilmek mümkün mü ? bunu zorluyorum ama her sabah uykusuz uyanıyorum gece boyunca da defalarca uyanıyorum pozisyon rahat olmadığı için kalite uyku yok ..
1 ay sonra umarım mutlu olurum , o 1 ayı da rahat geçirsem normal insanlar gibi olsam bunu şuan ne çok isterim ..

Çok çok geçmiş olsun. Benim de operasyonum 6 hafta önce kasaltı yöntemle oldu. Bahsettiğin ağrıları çok iyi anlıyorum. Ama inan zor günleri atlattın. Hele 10 gün sonra falan ağrılar azalıyor. Beni en çok hırpalayan dediğin gibi yataktan kalkamamak ve giyinip soyunamamak olmuştu. Ama noldu geçtiii bitti. Dediğin o baskı, şişlik ve gerginlik hissi de hızla iyileşiyor ve sana şimdi koacamn gelen o göüğüsler küçülüyor. Ben "bunlar çok büyük oldu" diye mızırdanırken doktorum "birkaç hafta sonra bunlar daha fazla küçülmeyecek dimi" diye soracaksın dedi:) Ve evet öyle oldu, ödem ve ağrılar geçince hızla memelere de kendine geliyor. Bol bol su içmeye gayret et, ağrı kesici almaktan çekinme ama zaten birkaç güne kadar geçer diye tahmin ediyorum. Moralini lütfen yüksek tut, birkaç gün sonra çok daha mutlu ve kendine güvenli olacaksın:)
Doktoruna da sor istersen ama yavaş yavaş yana kaykılabilirsin. Oturur pozisyonda uyurken azıcık kendini sağa veya sola döndürebilirsin. En azından doktorum bana izin vermişti:) Bir de gece yatışlarımda kollarımın altına minik yastıklar alıyordum o da çok rahatlatıyordu.
İnşallah çok hızlı atlatırsın, çok çok geçmiş olsun...

merhaba arkadaşlar 6 gün önce bende silikon ameliyatı oldum . kas altı tercih ettim ilerde sorun yaşamamak için ama ameliyattan çıktıktan sonra pişman oldum .

kıyamam ben hıc ya arkadasım acınıı cok ıyı anlıyorum senı, pişmanlıklar,uykusuz geceler, sırt agrıları, kısıtlanan hareketler, yataktan kalkamama,yatamama vs....

guzel arkadasım 1 mayısta amelıyatımı oldum ben tam 21 gun azalarak devam ettı ancak 21.gunden sonra agrılar bıcak gıbı kestı bıttı sankı amelıyat olan o kadar cıgıran ben degılmısım gıbı, hemen kendımı sokaklara atıp bı kac sutyenle kutladım:1: topıgıme bı goz at an be an yazar :))) sımdı superım hatta 1 ay bıle olmadı ama dun pilatese bıle basladım sorunsuz yapıyorum hareketlerı, benımde kas altı,gogus altı kesısı ıle oldu sanırım bu en agrılı yontem ama sonucları cok basarılı cok gecmıs olsun dıyorum 2 hafta daha sabret sonu selamet merak etme :54:

Dualarımız seninle...her şey güzel olacak...çok öptüm seni çabuk aramıza dön:16:

uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim, ne yazık ki bende kısa bi süre sonra işe başladım arkadaşlarıma belli etmeden çalışmaya devam ettim ama belli bi saate kadar vücut buna dayanabilior,sonra açıkta uyumuşum tutulmuşum dedim biraz yardımcı olmalarını istedim ,kesinlikle ağrı eşiği kişiden kişiye değişiyor ama kas altı olduğundan ağrı bekliyordum da bu denli ummamıştım :) neyse ki her geçen gün daha iyiyim ,ağrılarım hafifliyor ,ilaçları mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum günde 3 kez olanı 2 ,idare edebiliyosam 1 e indirdim ilk günler de 4 e bile çıkardım :)
herkese tavsiyem kas altı olacaksa en az 10 gün istirahat edilmesi .ameliyat sonrası zor bi süreç her ne kadar güzellik için olsa da bir ameliyat geçiriyosunuz
bugün minik strip bant denilen bantı çıkarıp duşumu aldım ,sıcak su rahatlatıyor öncesn de saçımı yıkatmak için kuaföre gttim fön de çektirdim 2 gün öyle idare ettim ,ben her gün duş alan birisi olaraktan her ne kadar acım ağrım olsa da başımı öne eğerek saçımı yıkadım ,suyla temaslar rahatlatıo :)

cok cok gecmiş olsun,bende 5 hafta önce kasaltı ameliyat oldum ilk 5 günüm benimde çok kötüydü ama 1 haftanın sonunda elektrik süpürgesi bile yapabildim fakatt gecede ağrıdan uyuyamadım anladımki geçici iyileşmeye kanıp çok zorlamamak gerekliymiş,tıpkı dediğin gibi 10 gün kesinlikle istırahat etmek şart ama birinci haftadan sonra hızla toparlıyorsun,evet saçlarını ancak öne eğerk rahat yıkayabilirsin bende bir müddet öyle yapmıştım özdencanın dediği gibi kolunun altına küçük yastıklar almakta çok iyi geliyor bana da tavsiye etmişti çok faydasını gördüm,giyinirkende önden düğmeli fermuarları tercih edip kolumu yukarı kaldırmadan sanki ceket giyiyor gibi giydim alışaknlık oldu sanırım hala da öyle giyiniyorum :) umarım tez zamanda ağrıların gecer sağlığına kavuşursun:16:

kendimden parçalar buldum anlattıklarında tek farkımız benim etrafımda bana hizmet eden 3 kişi vardı
ama yinede her seferinde birine muhtaç olmak kötü diyordum senin anlattıklarını okuyuncaya kadar :14: iyiki yanımdaymışlar
bende anlattığın gibi ağrılar çektim 4 gün sonra istediğim gibi olmasada dışarı çıkabiliyordum wc falan sorun olmuyordu
benim bir sene geçti o zamanlar senin gibi buraya yazmıştım böyle acı çekeceğimi bilsem bir daha düşünürdüm diye :1: şimdi geçti gitti inan sende böyle diyeceksin her güzellik malesefki bir zorluktan sonra geliyor :34: derin geriliyor şimdi atlatacağın tek zorluk o kalmış sabret ameliyatın da iyi geçtiyse güzel günler seni bekliyor
yaşını bilmiyorum ama okuyorsan en azından yakın bir arkadaşına söyleseydin bir an o yataktan kalkma sahnesini düşündümde :53: valla iyi becermişsin
benim hastanede yanımda kalan arkadaş sigara içmeye dışarı çıkmıştı da ben kalkmak istedim ne mümkün nerdeyse kurdele olacaktım :27: arkadaş bi geldi benim başın yerinde popom duruyor :9: geçicek cnm sen kendini kötü hissettiğinde buraya gel biz seni motivasyonunu tavan yaparız allahın izniyle :29:

Arkadaşlar bu yazıları okuyunca dedim bendemi böyle olacağım.Benimde perşembe günü ameliyatım şimdiden düşünmeye başladım nasıl olacak diye.Doktorun asistanını aradım doktorla net bişekilde konuşamadık ayrıntıları nasıl olacak diye uykularım kaçtı dedim.Asistan bana rahat olun bu sadece 1 saatlik bir operasyon ameliyat öncesi tekrar görüşülüp karar verilip ona göre yapılır dedi.Hatta doktora söyledim benim pazartesi işe dönmem lazım diye.Mümkün değil dedi ağır kaldırmayacaksın zorlamayacaksın kendini.Bende tamam zorlamam sadece ofiste bulunmam bile yeterli dedim.İnşallah kolay atlatırım bana 3 gün yeterli olacakmı dinlenmede bilmiyorum.Eşim sağolsun önceki ameliyatlarımda da yardım etti.Çocuklara felan baktı sağolsun.Ay kocam benden meraklı ve heyecanlı çıktı ayol.Habire internette araştırıyo nasıl oluyo hangi yöntem ve slikon daha iyi diye.Banada diyo top gibi de durmasın öyle diyo.Yuvarlakmı damlamı onlarada bakmış onun beğendiği damla olanı bende diyorum o sarkık duruyo şöyle dik dolgun olsun diyorum.Bakalım doktor ne yapacak.Hayırlısı bakalım bekliyorum heyecanla ve merakla.O kadar yorum okudum 300 cc den aşağısınıda düşünmemeye başladım eğer sonradan küçülecekse.

Merhaba Eyfel.Öncelikle çok geçmiş olsun.Bende meme protez ve karın germe oldum 1 ayım yenı bitti.Yazdıklarınız okudum herkes bu süreci farklı atlatıyor.Agrı eşiği çok önemli.Benım öyle dayanılmaz agrılarım olmamıştı.İlk gece sürekli damar yolundan agrı kesiciler verdiler.Yalnız bende mide bulantısı çok olmuştu.İlk yemek verdiler yedim. eşimde sigara içmeye gitmişti.Nasıl bir bulantı yanıbaşımdakı Tabakları almaya çalışırken dedim sanırım ölüyorum.Canımı dişime takıp zorla o tabagı almaya çalışmamı hiç unutamam.Her yerım patladı sandım.Neyse aldım.Ha birde üzerini peçeteyle örtüm.Hemşire geldi butona neden basmadınız vs.Ondan sonra 5 dakka da bir geldiler ama.Neyse hepsi geçiyor.
10 gün sürekli agrı kesici aldım.Agrı olsun olmasın ara vermedim.Sabah akşam kullandım.Vucutta sürekli ilaç oranını aynı tutmak agrıyı oldukça azaltıyormuş.
Yatma pozisyonuda çok zor.V harfı gibi malesef.Ben hala kocaman yastıgı bacak arama destek vererek yatıyorum.Yan yatıncada kol altından yumuşak yastıklarla destek yapın.Omuz ve beden sevıyesı eşitlenınce az bıraz rahatlatıyo.Uyku kalıtesi düşünce stres oluyor halıyle.Sizi anlıyorum.

Emin olun hepsi geçiyor.6 gün olmuş.10.günden sonra sıkıntılarınız hafifleyecek bunlar unutulacak.Süreci atlatırsanız sonuç için heyecanlamaya başlarsınız.

Ümit ediyorum hızla iyileşin ve mutlu olun yenı gögüslerinizle.Acil şifalar dilerim. Birde 1 aysonra mutlu olurum demişsiniz o kadar uzamayacak meraklanmayın.15. gün sevmeye başlarsınız memelerinizi:1:

Arkadaşlar bu yazıları okuyunca dedim bendemi böyle olacağım.Benimde perşembe günü ameliyatım şimdiden düşünmeye başladım nasıl olacak diye.Doktorun asistanını aradım doktorla net bişekilde konuşamadık ayrıntıları nasıl olacak diye uykularım kaçtı dedim.Asistan bana rahat olun bu sadece 1 saatlik bir operasyon ameliyat öncesi tekrar görüşülüp karar verilip ona göre yapılır dedi.Hatta doktora söyledim benim pazartesi işe dönmem lazım diye.Mümkün değil dedi ağır kaldırmayacaksın zorlamayacaksın kendini.Bende tamam zorlamam sadece ofiste bulunmam bile yeterli dedim.İnşallah kolay atlatırım bana 3 gün yeterli olacakmı dinlenmede bilmiyorum.Eşim sağolsun önceki ameliyatlarımda da yardım etti.Çocuklara felan baktı sağolsun.Ay kocam benden meraklı ve heyecanlı çıktı ayol.Habire internette araştırıyo nasıl oluyo hangi yöntem ve slikon daha iyi diye.Banada diyo top gibi de durmasın öyle diyo.Yuvarlakmı damlamı onlarada bakmış onun beğendiği damla olanı bende diyorum o sarkık duruyo şöyle dik dolgun olsun diyorum.Bakalım doktor ne yapacak.Hayırlısı bakalım bekliyorum heyecanla ve merakla.O kadar yorum okudum 300 cc den aşağısınıda düşünmemeye başladım eğer sonradan küçülecekse.

oncelıkle herkezın vucudu, kılosu,agırlıgı farklı olmakla beraber sadece deneyımımı aktarıcam;
ilk gordugum zaman bende damla protezı ıstemıstım ve 280 cc olanını begendım doktor ust lobu bos kalır,sadece altı dolgun olur dedı,bende top gıbı olmasını ıstemıyordum, kas altı yontemlerde agrı oluyor ancak yuvarlak protez mukemmel duruyor, doktorum bana yuksek profıl yuvarlak protez taktı ve 325 cc taktıı , 280 nereeee 325 nere sımdı bu bıle gozume kucuk gelıyor :) boy ve kılon kac bılmıyorum ama (benım 165 cm - 58 kg 325 cc Mentor takıldı) bırı topıgınde demıstı 300 asagısını dusunmeyın dıye cok dogru soylemıs bende katılıyorum 300 cc den asagısı dusunulmemelı cunku gogus buyutmeye gıdıyoruz C kabı doldurmadıktan sonra ne anlamı var kı ! :42:

Canım agrı eşigi kişiden kişiye ve yönteme göre farklılık gösteren bir durum.Kas altı yöntemi yöntemler arasında en agrılı olarak bilinir ama forumda bazı arkadaşlarımız arasında kas altı yöntemi olmalarına ragmen rahatlıkla atlatan arkadaşlarda var yani.Ne olursa olsun,ameliyattan sonra bir hafat istirahat etmek şart.3 gün sonra ofise dönersin,kollarını fazla kullanmazsın ama vücutta sonuçta ameliyat işlemi görülmüş,narkotik ilaçlar alınmış.Tansiyon,baş dönmesi,aniden ter basması,yüksek derecede sırt agrısı gibi problemler olacaktır.Ameliyattan sonra kendine dikkat etmen çok ama çok önemli.Başarılı geçen bir operasyonu başarısızlıkla sonuçlamak mümkün yani..Kollarını zorlamaman,fazla oturup gezmemen gerekiyor.Eger izin alma şansın varsa bir hafta dinlenmeni tavsiye ederim sana.Doktorlara,asistanlarına bakma.Onlara göre çok basit gelebilir bu ameliyat.Genlede söyledikleri şeyde aynıdır zaten.Çok kolay bir ameliyat falan filan..Yaşayan bilir diyorum ..Benim tavisye edecegim şey budur,iyice düşün taşın.Yapabilecegin,izin alabilecegin bir durum olursa mutlaka kullan canım.Sevgiler..

Canım geçmiş olsun.Ben hep diyoruz ve yazıyorum.Ameliyattan sonra yaşadıgınız sıkıntılar,agrılar geçici ama sonrası yaşayacagınız mutluluklar kalıcıdır.O yüzden biraz dişini sıkacaksın canım.Ameliyaty sonrasını agır biçimde atlatan arkadaşlarımızda var çok kolay atlatanda.Dedigimiz gibi yönteme ve kişinin agrı eşigine baglı bir durumdur bu.Bende sık sık banyo yapan biri olaraktan bilirim o durumu :31: Çok sıkıntı çekmiştim ama gerçektende banyo çok rahatlatıyor.Banyolarını ayakta ve çok sıcak su olmamak kaydıyla yaptıgın sürece sıkıntı yaşamazsın.2-3 Ay sonrada hamama yada kaplıcaya gidersin,birikmiş kirlerini temizlersin :34: Ben öyle yapmıştım ve rahatlamıştım dogrusu :9: Agrı kesicilerini düzenli almanı öneririm.Dedigim gibi az sabret,herşey geçecek normale dönecek Allahın izniyle :34: Sevgiler...

hadi hayırlısı cnm :21: doktorun haklı fazla abartılı olunca bende sevmiyorum ne öle yüzün yarısı dudak gibi duruyor :19:
bende istiyorum sen yaptırdıktan sonra fiyatı falan benimle paylaş istanbula falan geldiğimde çıksın oda aradan nasılsa uzun bir işlem değildir :34: bende sabırsızlıkla bekliyorum resimleri çarşamba gündüz yaptır akşamına fotoları bize göster :44: yada sen yaptır eve git önce bize foto at bekleme akşam falan :9: :9: nerdeyse kıza bekle ben geliyom ben kendim görmeliyim dicem :52: hadi cnm istediğin dudaklarla bekliyoruz seni :29:

Sorma...Yarın büyük gün... :52: Yarın tekrar doktorumla konuşurum zaten,bütün bilgileride sizinle paylaşırım :34: Yüz estetigi bölümünde dudak dolgusu bölümü var.O konuda paylaşıcam,takipta kalın :34: Buradanda yazarım ama yine :9: En güzel sonuçlar ve mutluluklarla buluşmak dilegiyle..Dua edin bana.... :29:

Cnm mümkün değil izin alamam ilk girdiğimde de o kadar beklemiştim ameliyat olmak için biz sizi arayacağız dediler sonra işe girdiğimin ilk haftası aradılar ondada 4 gün izin almıştım devlet hastanesinde olmuştum ameliyatı.Firma yabancı sahipleride İranlı şimdi yüzüm yok izin istemeye en azından ofiste halimi görürlerde acırlar belki.Öyle iş yapmam zaten akşama kadar oturuyorum masamda.Allah korusun dua ediyorum zaten hayırlısıyla rahat bişekilde atlatayım diye.Alttan ameliyat olduğumda 15 gün oturamamıştım hatta ilk 1 haftayı atlattığımda ağrılar iyice azalmıştı.inşallah buda sıkıntısız geçer.Artık o ağrılara alıştım ben sonrasında yaşayacağım mutluluk hepsini unutturur bana.Yeterki günlük hayatımda zorluk yaşamayayım onuda bişekilde halledecem.

Benim boyum 1.55-57 civarı kilomda 57 size katılıyorum 300 ccden aşağısını istemiyorum özelliklede doktora söyleyeceğim şimdi iyice araştırdıktan sonra fikrim değişti tamamen.Sizlerin sayesinde neler olup bittiğini süreçleri hakkında bilgi sahibi oluyoruzda gittiğimizde acemilik çekmeyiz en azından.Bu arada sporcu sütyeni almama gerek yokmuş hastane veriyormuş oda fiyatın içindeymiş.
arzum77
Evet canım...Yarın büyük gün... Dualarınızı esirgemeyin benden...Öpüyorum çok
Dualarımız seninle cnm benim inşallah herşey yolunda gider.Şöyle seksi seksi pozlarda verirsin artık.Bekliyoruz yeni fotolarını bak senin adına bende heyecanlanıyorum şimdi.Başkaları mutlu olunca bende mutlu oluyorum.Sizin gibi değerli arkadaşlar olunca tanımasamda o güzel enerjileriniz banada yansıyo cnm benim.o tatlı dudaklarından gülücüklerin eksik olmasın:16::21:
eyfel kullanıcısından alıntı

Cnm sanada geçmiş olsun her zorluğun arkasında kolaylık vardır muhakkak.Sen ilk günleri ilk zorlukları atlatmışsın darısı ameliyat olacakların başına.Zaman hızlı geçiyo sonradan hayal gibi gelir insana.Gözlerinin önüne giymek istediğin kıyafetleri getir yapacaklarını hayal et o şekilde insan biraz olsun unutuyo acısını.

Merhaba arkadaslar
Benim de goguslerim le ilgili sorunum var vucuduma gore buyukler ,ayrica bebegim ve var emzirdikten sorna yumusadilar simdi yenib ir hamilelik dusunuyorum sonrasinda ne kadar sonra ameliyat olabilirim sizce? birde kucutltturmek ,toparlamak istiyorum bana ozelden yaklasik bilgisi olan fiyat atabilirmi ? hangi doktorlari tavsiye edersiniz lutfen yardim edin :)

lıon selam,şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım,yok yok gözünde büyütecek cok korkulacak bişey yok,göğüs ameliyatlarında öyle korkunç dayanılmaz ağrılar olmuyor,sıkıntı sadece kollarını kullanamamaktan kaynaklanıyor,dolu bir tencere, çaydanlık kaldırma ve asla uzanma buna dikkat et zaten eşinde sana yardımcıymış bu dönemi daha kolay atlatırsın,ameliyattan sonra gece uykularında bir maraza çıkıyor nedense,mesela benim hiç ağrım olmadı ama uzunca müddet gece deliksiz bir uykumda olmadı :)) gece mutlaka kalkıp 1-2 tur atma ihtiyacı hissediyorsun.Kesinlikle 300 den aşagı taktırma hatta daha büyüğünü bile düşün derim küçük taktırıp şimdi çok pişman biri olarak sana naçızane tavsiyem:)))herşey gönlünce olsun

Cnm mümkün değil izin alamam ilk girdiğimde de o kadar beklemiştim ameliyat olmak için biz sizi arayacağız dediler sonra işe girdiğimin ilk haftası aradılar ondada 4 gün izin almıştım devlet hastanesinde olmuştum ameliyatı.Firma yabancı sahipleride İranlı şimdi yüzüm yok izin istemeye en azından ofiste halimi görürlerde acırlar belki.Öyle iş yapmam zaten akşama kadar oturuyorum masamda.Allah korusun dua ediyorum zaten hayırlısıyla rahat bişekilde atlatayım diye.Alttan ameliyat olduğumda 15 gün oturamamıştım hatta ilk 1 haftayı atlattığımda ağrılar iyice azalmıştı.inşallah buda sıkıntısız geçer.Artık o ağrılara alıştım ben sonrasında yaşayacağım mutluluk hepsini unutturur bana.Yeterki günlük hayatımda zorluk yaşamayayım onuda bişekilde halledecem.

Benim boyum 1.55-57 civarı kilomda 57 size katılıyorum 300 ccden aşağısını istemiyorum özelliklede doktora söyleyeceğim şimdi iyice araştırdıktan sonra fikrim değişti tamamen.Sizlerin sayesinde neler olup bittiğini süreçleri hakkında bilgi sahibi oluyoruzda gittiğimizde acemilik çekmeyiz en azından.Bu arada sporcu sütyeni almama gerek yokmuş hastane veriyormuş oda fiyatın içindeymiş.

.

Canım hastanede verdikleri sütyen ameliyat sonrası takılan sütyen.Sporcu sütyeni ayrı :34: Ameliyat sonrası sütyen korse şeklinde,yaklaşık 15 gün kadar kullanıyorsun daha sonrasında sporcu sütyenine geçiyorsun.Bilgin olsun :34:
300cc den aşşagısı :19: Yukarısı iyidir iyi :34:

evet, kesinlikle 1 hafta dinlenmek şart,
ben de perşembe olmuştum, pazartesi işe giderim diye düşünüyordum, olmadı, olamadı, iznimi 3 gün daha uzatmak zorunda kaldım,
1 haftadan sonra da iş hayatında çok kolay olmuyor, ancak, yine de ilk günler gibi değil, gün geçtikçe çok hızlı iyileşme görülüyor, inşaallah kolay atlatırsın hepsini,
sevgiler,

Canım agrı eşigi kişiden kişiye ve yönteme göre farklılık gösteren bir durum.Kas altı yöntemi yöntemler arasında en agrılı olarak bilinir ama forumda bazı arkadaşlarımız arasında kas altı yöntemi olmalarına ragmen rahatlıkla atlatan arkadaşlarda var yani.Ne olursa olsun,ameliyattan sonra bir hafat istirahat etmek şart.3 gün sonra ofise dönersin,kollarını fazla kullanmazsın ama vücutta sonuçta ameliyat işlemi görülmüş,narkotik ilaçlar alınmış.Tansiyon,baş dönmesi,aniden ter basması,yüksek derecede sırt agrısı gibi problemler olacaktır.Ameliyattan sonra kendine dikkat etmen çok ama çok önemli.Başarılı geçen bir operasyonu başarısızlıkla sonuçlamak mümkün yani..Kollarını zorlamaman,fazla oturup gezmemen gerekiyor.Eger izin alma şansın varsa bir hafta dinlenmeni tavsiye ederim sana.Doktorlara,asistanlarına bakma.Onlara göre çok basit gelebilir bu ameliyat.Genlede söyledikleri şeyde aynıdır zaten.Çok kolay bir ameliyat falan filan..Yaşayan bilir diyorum ..Benim tavisye edecegim şey budur,iyice düşün taşın.Yapabilecegin,izin alabilecegin bir durum olursa mutlaka kullan canım.Sevgiler..

Back