Ayyy bende buranın bağımlısı oldum hakikatende.Aklım hep burda vallahi fırsat buldukça foruma giriyorum ne var ne yok diye.2 saat sonra evimdeyim bugünde bitti sayılır nihayet.Her günün sabahında heyecanla uyanıyorum hep az kaldı diye.Bu arada benim memişlerin fotosunu ekledim ama çokda utandım.Kocam dalga geçiyo memişlerimle ebemin memelerine dönmüş hatta ebeminki bile seninkinden diridir diye.Şimdi görsün bakalım ebesininkini vallahi sinirim bozuluyo artık.Sonrada yaptırayım deyincede yok böyle iyi gerek yok diyo.Aaahhhhh bu kocalar yokmu.Ben onun için yapmıyorum zaten kendim için yapıyorum ne derse desin konuşsun dursun.ooohhh be içim rahatladı yüzüne söyleyemiyorum tabi alıngan beyefendi.
Arzumcum sana bisey soracagim, ayyildizdan sutyen siparis edecektim kac beden uygun olur sence sen ayyildizin sporcu sutyenini kac beden kullaniyorsun?
Canım gögüs altı ölçün nedir senin.Onu söyle hemen sana söyliyim kaç beden alacagını
Msn den cevabimi aldim:) ama buraya da yazayim 75 canim
iyi geceler herkese
Ben burayada yaziyim yinede başka arkadaşlarada yardımı dokunur belki80 beden al canım,80 iyidir
iyi geceler herkese
Tamam canim tesekkurler.simdi birsuru masraf): bir suru ic camasiri almak gerek
İyi geceler tatlım..Uykun varmı bu gece..Yoksa firarimi yine
Ayy ilahi Aslan cigim:) benicok guldurdun gorecek ebesininkiniAh bu erkekler hem boyle iyi derler bi de dalga gecerler yaptir guzelim yaptirrrr arkandayiz hepimiz. BU arada resimlerini gordum hazir girmsken buraya yapayim yorumumu maalesef canm emzirmesonrasi boyle buyuk deformasyonlar oluyor hepimiz yasadik biliyoruz. Bu arada diklestirmeden cok guzel olur senin memsler :) benim biraz daha buyuk ve seninkine nazaran daha sarkikti. Resimlerimi biliyorsun ona ragmen mukemmel oldu memelerim. Senn de olacaktir Allahin izniyle. Optum canm:)
paloma sen ne ameliyatı oluyorsun ?
canım bende meme büyütme ameliyatı olacağım bugün.akşam 6 da ameliyatım.çok heyecanlı ve mutluyum anlatamam.kendimi bildim bileli bunu istiyorum nihayet hayalim gerçek olacak umarım.görüşmek üzere canımmm...
Ya kizlar birsey soylleyecegim:)Kocam bugun ilk defa acikyurekli ve durust birsekilde iyi ki yaptirmisiz dedi. ( dun gece gecirdigimiz romantik! dakikialara istinaden olsa gerek). Sendeki degisim de cok farkediliyor dedi. Ben ameliyat olali tam 6 hafta oldu simdiye kadar da memnuniyetini anlamistim zaten ama bu itirafi beni cok ama cok memnun etti. Kimsenin bundan bir endisesi olmasin bence. Esler de mutlu oluyor:) bu arada esinizi nasil ikna ettiniz konusuna bi ara uzun uzun yazacagim ama pc den. Telden zor oluyor.
canım bende meme büyütme ameliyatı olacağım bugün.akşam 6 da ameliyatım.çok heyecanlı ve mutluyum anlatamam.kendimi bildim bileli bunu istiyorum nihayet hayalim gerçek olacak umarım.görüşmek üzere canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?