Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ayy ilahi Aslan cigim:) benicok guldurdun gorecek ebesininkiniAh bu erkekler hem boyle iyi derler bi de dalga gecerler yaptir guzelim yaptirrrr arkandayiz hepimiz. BU arada resimlerini gordum hazir girmsken buraya yapayim yorumumu maalesef canm emzirmesonrasi boyle buyuk deformasyonlar oluyor hepimiz yasadik biliyoruz. Bu arada diklestirmeden cok guzel olur senin memsler :) benim biraz daha buyuk ve seninkine nazaran daha sarkikti. Resimlerimi biliyorsun ona ragmen mukemmel oldu memelerim. Senn de olacaktir Allahin izniyle. Optum canm:)

Arzumcum sana bisey soracagim, ayyildizdan sutyen siparis edecektim kac beden uygun olur sence sen ayyildizin sporcu sutyenini kac beden kullaniyorsun?

Ya kizlar birsey soylleyecegim:)Kocam bugun ilk defa acikyurekli ve durust birsekilde iyi ki yaptirmisiz dedi. ( dun gece gecirdigimiz romantik! dakikialara istinaden olsa gerek). Sendeki degisim de cok farkediliyor dedi. Ben ameliyat olali tam 6 hafta oldu simdiye kadar da memnuniyetini anlamistim zaten ama bu itirafi beni cok ama cok memnun etti. Kimsenin bundan bir endisesi olmasin bence. Esler de mutlu oluyor:) bu arada esinizi nasil ikna ettiniz konusuna bi ara uzun uzun yazacagim ama pc den. Telden zor oluyor.

Sağolun canlarım ya burda olmak sizlerle herşeyi paylaşmak ayrı bir keyif veriyo insana.Bizi bizden başkası anlayamazdı zaten.Hepimizde hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz.İnşallah canım.Şimdiden kendimi sanki olmuş gibi ayrı bir havada hissediyorum daha farklı olmaya başladım şimdiden.Birde yaptırdıktan sonra kimbilir ne olur.

İnşallah ameliyatın çok iyi ve başarılı geçer.Umarım istediğin sonuca ulaşırsın.Allah yardımcın olsun.

Ohh...ohh....Ne güzel şeyler bunlar böyle Mutluluk kat kat artıyor,zincirleme herşeyede yansıyor tabi..İşte bu be arkadaşım Mutluluğunuz,mutluluğumuz daim olsun İnşallah
Eşini ikna etme meselesine gelince Engin tecrübelerini ve arkadaşlara ışık olacak bilgilerini merakla bekliyor olacağız.Eminimki birçok arkadaşımız bu taktiklere eşlerini ikna edecekler inşallah ve onlarda bizlerin yaşadığı mutluluğu yaşayacaklar

Ayy...Ne heyecanlıdırsın sen şimdii Herşey gönlüne göre,istedigin biçimde olsun fıstık Doktorun kim,hangi hastahanede ameliyat oluyorsun canım?Kendini iyi hisseder hissetmez aramıza dön yaz olurmu Hadi şimdiden geçmiş olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…