Ameliyat olali 4 gun oldu su an sisler degilmi alismadigimdan mi bilmiyorum buyuk geliyor.biraz inseler mutlu olucam sanirim
Ameliyat olali 4 gun oldu su an sisler degilmi alismadigimdan mi bilmiyorum buyuk geliyor.biraz inseler mutlu olucam sanirim
ben bile heyecanladım valla ,umarım harika geçer tatlım .canım bende meme büyütme ameliyatı olacağım bugün.akşam 6 da ameliyatım.çok heyecanlı ve mutluyum anlatamam.kendimi bildim bileli bunu istiyorum nihayet hayalim gerçek olacak umarım.görüşmek üzere canımmm...
merakla bekliyoruzzzzzz canımYa kizlar birsey soylleyecegim:)Kocam bugun ilk defa acikyurekli ve durust birsekilde iyi ki yaptirmisiz dedi. ( dun gece gecirdigimiz romantik! dakikialara istinaden olsa gerek). Sendeki degisim de cok farkediliyor dedi. Ben ameliyat olali tam 6 hafta oldu simdiye kadar da memnuniyetini anlamistim zaten ama bu itirafi beni cok ama cok memnun etti. Kimsenin bundan bir endisesi olmasin bence. Esler de mutlu oluyor:) bu arada esinizi nasil ikna ettiniz konusuna bi ara uzun uzun yazacagim ama pc den. Telden zor oluyor.
Canım bu arada doktorun hangi yöntemi uygun gördü sana,kaç cc takıldı,protez şeklin nedir?
Arzumcum Selamlar.Senı denk getirmek oldukçA ZOR.Sanırım randevu gerecek
Benım sormak istediğim birşey ler var. Meme başında arada elime takılan dikiş ipleri.2.3 tane kaldı ama acayip sinir oluyorum.Kremlerken falan igne gibi elıme batıyor.1 ayım doldu.Bunlar ne zaman tamamen eriyip gidecek.
Doktor dokunma dedi ama ellerim kontrolsuzce gidiyor.Düştümü diye hafıf yokladım hemen orası kızardı.Antibiyotıklı krem falan yaptım.Ama çekiştirdigim yer hemencık kızardı açıldı diyemem ama etkılendi.
Bu durumda siz ne yaptınız.Beklemek mi çaresı.
İkinci sorumda ne zaman korkmadan ellettınız memişlere.Yukarda romantık gece falan denmişOnca para döktük dahada degerlendilerya. Yanı tam performanslı kullanım için önerilen süre nedir.Doktora soramadım aklına bişey gelmesin diye.
Arzumcum Selamlar.Senı denk getirmek oldukçA ZOR.Sanırım randevu gerecek
Benım sormak istediğim birşey ler var. Meme başında arada elime takılan dikiş ipleri.2.3 tane kaldı ama acayip sinir oluyorum.Kremlerken falan igne gibi elıme batıyor.1 ayım doldu.Bunlar ne zaman tamamen eriyip gidecek.
Doktor dokunma dedi ama ellerim kontrolsuzce gidiyor.Düştümü diye hafıf yokladım hemen orası kızardı.Antibiyotıklı krem falan yaptım.Ama çekiştirdigim yer hemencık kızardı açıldı diyemem ama etkılendi.
İkinci sorumda ne zaman korkmadan ellettınız memişlere.Yukarda romantık gece falan denmişOnca para döktük dahada degerlendilerya. Yanı tam performanslı kullanım için önerilen süre nedir.Doktora soramadım aklına bişey gelmesin diye.
Jelesec
Sen çok yaşa ya
tam performans için beklemen lazım canım atraksiyonu bol olsun dersen iki ay derim
Tam performans hıııımbence beklemek daha iyi yeni seninkiler.Birde iç kısmını düşün orası biraz daha geç iyileşiyo dış kısmına göre.Bak ben 10 Martta vajina daraltma operasyonu geçirdim.2.5 ay oldu nerdeyse hala kullanamıyorum.Bende performans yok yani. Sanki sil baştan genç kızlığıma döndüm heralde ilk gecede bu kadar acımamıştır. Birde üstüne meme de eklenirse benim koca napar bilmiyorum artık Adam zaten mart kedileri gibi peşimde dolanıp duruyo [/QUO. Himmm demek vajina daraltma op. oldun? O daha kotu tabii kocan icin:) ama neredeyse 2,5 ay olmus. O da duzeliyordur artik? Memeyi cok ta kafana takma. Biz daha bandajliyken bile yapacagimizi yapmistik yani Onlari esas ilgilendiren belden asagisi sonucta:)ama tabii memelerle beraber tam performans icin bence en az 2 ay gerek. Romantik! Takilmalar oluyor tabii ama uclarim hala hassas bilmem anlatabildimmi? Benim doktorum ( Tuğrul Turan) iki haftalikken dikislerimi aldirmak icin gittigimde sey demisti: artik her turlu sex serbest Ama uclar hemen normale donmuyor yani. Kisiden kisiye degisiyormus bu durum. Sevgiler herkes:)
gulezel
Himmm demek vajina daraltma op. oldun? O daha kotu tabii kocan icin:) ama neredeyse 2,5 ay olmus. O da duzeliyordur artik? Memeyi cok ta kafana takma. Biz daha bandajliyken bile yapacagimizi yapmistik yaniOnlari esas ilgilendiren belden asagisi sonucta:)ama tabii memelerle beraber tam performans icin bence en az 2 ay gerek. Romantik! Takilmalar oluyor tabii ama uclarim hala hassas bilmem anlatabildimmi? Benim doktorum ( Tuğrul Turan) iki haftalikken dikislerimi aldirmak icin gittigimde sey demisti: artik her turlu sex serbest Ama uclar hemen normale donmuyor yani. Kisiden kisiye degisiyormus bu durum. Sevgiler herkes:)
Tam performans hıııımbence beklemek daha iyi yeni seninkiler.Birde iç kısmını düşün orası biraz daha geç iyileşiyo dış kısmına göre.Bak ben 10 Martta vajina daraltma operasyonu geçirdim.2.5 ay oldu nerdeyse hala kullanamıyorum.Bende performans yok yani. Sanki sil baştan genç kızlığıma döndüm heralde ilk gecede bu kadar acımamıştır. Birde üstüne meme de eklenirse benim koca napar bilmiyorum artık Adam zaten mart kedileri gibi peşimde dolanıp duruyo [/QUO. Himmm demek vajina daraltma op. oldun? O daha kotu tabii kocan icin:) ama neredeyse 2,5 ay olmus. O da duzeliyordur artik? Memeyi cok ta kafana takma. Biz daha bandajliyken bile yapacagimizi yapmistik yani Onlari esas ilgilendiren belden asagisi sonucta:)ama tabii memelerle beraber tam performans icin bence en az 2 ay gerek. Romantik! Takilmalar oluyor tabii ama uclarim hala hassas bilmem anlatabildimmi? Benim doktorum ( Tuğrul Turan) iki haftalikken dikislerimi aldirmak icin gittigimde sey demisti: artik her turlu sex serbest Ama uclar hemen normale donmuyor yani. Kisiden kisiye degisiyormus bu durum. Sevgiler herkes:)
Benım doktor kadın.Eşimle gittik kontrole yanında soramadım tabi.Elbet zorlasak bi çözüm bulunurda yarımyamalak.Ha birde karın germe var.Gözümden sakınıyorum hepsini.de.1 ay doldu ama hala nekanetteyiz.
Gülgüzel gibi romantık romantık devam yanı 1 ay daha. Birde bu dikiş ipleri sorum vardı.o kimsenın dikkatını çekmemiş sanırım
Tam performans hıııımbence beklemek daha iyi yeni seninkiler.Birde iç kısmını düşün orası biraz daha geç iyileşiyo dış kısmına göre.Bak ben 10 Martta vajina daraltma operasyonu geçirdim.2.5 ay oldu nerdeyse hala kullanamıyorum.Bende performans yok yani. Sanki sil baştan genç kızlığıma döndüm heralde ilk gecede bu kadar acımamıştır. Birde üstüne meme de eklenirse benim koca napar bilmiyorum artık Adam zaten mart kedileri gibi peşimde dolanıp duruyo
75 a oldugu icin yani meme dokum az oldugu icin ve cocuk dusundugum icin kas alti yuvarlak yapti.olcusunu henuz bilmiyorum ameliyatdan once 325 cc takabiliriz demisti bugun direnleri cikarmaya gidince sorucam.
bende bugün ılk muayeneye ve gorumsye gıdıyorum bogazıcı estetık cok heycanlıyım
Cnm bende birazdan çıkacam işten boğaziçine gidiyorum bende belki karşılaşırız orda.Allah yardımcın olsun cnm.
Canım yaa...Dün biraz yogun geçti,takılamadım fazla forumaArzumcum Selamlar.Senı denk getirmek oldukçA ZOR.Sanırım randevu gerecek
Cnm bende birazdan çıkacam işten boğaziçine gidiyorum bende belki karşılaşırız orda.Allah yardımcın olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?