meme estetiği için tavsiye edebileceğiniz doktor varmı?

pisici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
41
0
merhaba arkadaşlar
ben 33 yaşında 1,75 boy ve 60kilo olan biriyim
göğüslerim çok küçük, ve bu bende özgüvensizlik oluşturmaya başladı
bu siteyi yeni buldum ve kayıt oldum. biraz anlattıklarınızı okudum ve yardımınızı istemeye karar verdim
umarım yardımcı olursunuz iyi bir doktor bulmamda
birde ameliyat öncesi ve sonrası görüntüleri paykaştığınız yerler varmı sonuçları görmek için?
merak ediyorum önceki ve sonraki halleri aralarındaki farkları :44:
hepinize şimdiden çok çok teşekkür ediyorum
umarım hepimiz mutlu oluruz en güzel şeyler hepimizin olur

merhaba
hangi şehirde olmayı düşünüyosun ? hayırlısı umarım istediğin gibi olur herşey

canım dilerim istanbuldasındır.ben Tunç Tiryaki diyorum.yeni göğüs dikleştirme ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.ağrı sızı çekmeden ameliyattan 4 gün sonra işe başladım.

kızlar ben izmirdeyim
ama istanbulda çok özel bir doktor varsa istanbulada giderim ameliyat için
ameliyat öncesi ve sonrası görüntülerinizi koyduğunuz bir bölüm varmı? ben biraz aradım ama bulamadım.
açıkçası en çok korktuğum konu bu, ameliyat olunca ya güzel olmazsa diye düşünüp duruyorum

canım dilerim istanbuldasındır.ben Tunç Tiryaki diyorum.yeni göğüs dikleştirme ameliyat oldum ve çok memnun kaldım.ağrı sızı çekmeden ameliyattan 4 gün sonra işe başladım.

canım memnun kaldığına çok sevindim
umarım bendede senin gibi memnun kalırım
ameliyat öncesi ve sonrası farklar nasıl?

canlarım hiç tavsiye edebileceğiniz doktor yokmudur?
ne yapacağımı bilemedim bekliyorum yorumlarınızı :18:

tatlım meme estetiği bölümüne bak istersen ben de fikir aşamasındayım bi çok doktor ismi öğrendim

tatlışım bakıyorum oraya ama izmirden pek doktor çarpmadı gözüme
sen biliyormusun izmirden kimseyi?

nacı celıge gogus buyutme amelıyatı oldum memnunıyetım oldukca yuksek bu konuda zaten forumda gogus konusunda memnunıyetsız bı hastasına da rastlamadım aklında bulunsun dusunebılecgın ısımlerden bırı bence

canım memnun kaldığına çok sevindim
umarım bendede senin gibi memnun kalırım
ameliyat öncesi ve sonrası farklar nasıl?

ameliyat öncesi foto çekmemiştim.ama drum çekti.şöyle anlatayım ust tarafları iyice boşalmış ve sarkmıştı.sönmüş balon gibiydi.ameliyattan sonra dimdikti.ama drum 1 aysonra doğal görünümüne kavuşacak dedi.öyle bile kalsa güzeldi.suan oldukca doğal.inan yara izlerim bile belli belirsiz.ben çok büyük bir implant istemedim.210gr kondu.şuan müthişler.ellerine sağlık vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…