Meme Estetiği Hasta Yorumları

Söylediklerine katılıyorum haklı olabilirsin.Ama benim bir arkadaşım daha hasan beye ameliyat oldu.liposuction ve onunkide başarısız.Elimdeki görsellere bakarak ben bir sürü çile ve masraf çektim ve sonuç başarısız istediğim gibi olmadı ve inanılmaz üzgünüm forumda sonucundan memnun kalmayanlar varsa beni çok iyi anlar benim için maddi ve manevi çok büyük kayıp oldu.Ben ifade edemedim kendimi belki ama arkadaşımda diğer arkadaşımda ve bir diğeride ifade edemedi sanırım.Çok yoğun olmak ünlü olmak her zaman iyi sonuç değildir kesınlıkle onunda örneklerını gördüm.Hasan beyin 5 hastasını gördüm ve işte budur diyemedim.Çok pozitif bir insan ama ilgi konusunda kesınlıkle hala ayni fikirdeyim.Ben gün geçtikçe göğüslerime bakarak söylüyorum.kesinlikle çok mutsuzum.Estetik operasyonlar şans işi.Ne çıkacağini bilemiyorsun.Bu yüzden hala üzerine basarak söylüyorum doktoru karalamıyorum başarili opersyonlari olabilir ama ben memnun kalmadım.Çevremde görenlerdende olumlu tepkiler almadım.Arkadasimin göğsü ciğer gibiydi ameliyat sonrası.1Hafta operasyon sonrası kalkamadı .Söylenilen tek şey evham yapma geçer.Rahat ol.Ameliyat olacaklar doktora kesınlıkle görsel gösterin.iyi ifade edin kendinizi.Doktor araştırmanızı iyi yapın.

Kararınız hayırlı olsun inşallah..Umarım istediğiniz,beklediginiz sonuçtan çok daha iyilerini alırsınız
Gögüslerinizi büyütecekmisiniz,yani silikon mu düşünüyorsunuz? Topalanma,dikleştirilmeye gerek varmı acaba? Ben iki çocuk emzirdim gögüslerim deforme olmuştu.Özellikle gögüs üst lobumda boşalma olmuştu,sanki sarkık gibi duruyordu fakat dikleştirmeye gerek kalamadan protez takviyesi ile inanılmaz bir sonuca ulaştım
Yeni üyesiniz,arkadaş olarakta eklesek fotoğraflarımızı göremezsiniz malesef.İsterseniz mail edresinizi yazın size mail yolu ile birkaç fotoğraf gönderiyim En azından öncesi ve sonrası hakkında biraz bilgi sahibi olursunuz

Evet arzum77.. İnsallah sonuç güzel olur.. mail adresimi özelden gönderiyorum size.. Şimdiden fotoğraflar için teşekkür ederim

Evet arzum77.. İnsallah sonuç güzel olur.. mail adresimi özelden gönderiyorum size.. Şimdiden fotoğraflar için teşekkür ederim

Yeni olduğum için özel mesajda yazamıyorum mail adresı selda007@arcor.de

Ve evet bendede sadece silikon olacak.. Dikleştirmeye gerek yok..

Önceki halini ve sonrası halini gösteren bir fotoğraf gönderdim canım..Birde ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,iz yerimin fotosunuda gönderdim sana.İzim tamamen yok oldu gibi aslında ama fikir olsun diye gönderdim..Hasan bey meme ucu kesisini en iyi şekilde yapan ender cerrahlardan biri Eğer sanada bu kesiye uygunsun,yapalım derse hiç düşünme kabul et.Bu bulunmaz bir nimet bence böyle bir ameliyat için
Yorum sayın 25 oldugu zaman albümlerdeki fotoğraflarıda görebilirsin.Güvenlik açısından mail yolu ile fotoğraf paylaşmaya pek sıcak bakmıyorum,o yüzden iki tane fotoğraf gönderdim.Ama yorumunu fazlalaştırırsan albümdeki birsürü fotoğrafımıda görme şansın olur bilgine
İki çocugum var benimde.Ayrıca karın bölgemde birtürlü gitmeyen inatçı yağlarım vardı.Onlar içinde ufak bir lipo işlemi yaptırdım.Karın germe işlemini uygun görmedi,o derece ileri bir durumum yoktu.Onuda izsiz bir şekilde hallettik yani Ayrıca iki kez dudak dolgusuda yaptırdım Ben tüm işlemlerin sonucundan memnun kaldım ne yalan söyliyim.Ama tabi memnun kalmayan hastalarda vardır.Her doktorun memnun kalan hastalarıda vardır,memnun kalmayan hastalarıda vardır.Ama her daim suçu doktorada atmamak,bilmemek gerekir bence.Çünkü ameliyat öncesi görüşmelerde ne istedigimizi en iyi şekilde sıkılmadan,çekinmeden anlatmak gerek.gerekki sonuç istedigimiz gibi olsun,mutsuz olmayalım

arkadaşlar hasan beye ameliyat olanlar lütfen öncesi ve sonrası olarak fotolarını benimle paylaşabilirlermi lüttfeeeeenn en kısa zamanda yatırmak istyiyorum aceleye getrip kötü olsunda istemiyorum lütfen yardımcı olun bana birde hasan beyin mail adresini alabilirmyiim acaba?

su24urganci@hotmail.com maillerinizi beliyorum kızlar...

13 Yorumun var forumda..Bunu 25 e çıkarırsan forumda,profil sayfamızda paylaştıgımız albümlerdeki fotoğrafları görebilme şansını yakalarsın..Bence bu daha iyi bir fikir
Verecegim linke tıkla,yorum sayını doldur canım..
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

şuan 70c kullanıyorum aslında b cup ile c cup arası küçük bir c diyelim:) önceden desteklide 70a idi şimdiki berdiğim ölçüler desteksizde:) kasaltı yuvarlak 325cc takıldııııı[/QUOTE]

Aslinda cup.olculerimiz ayni.hattadoktorum bana biraz daha kuculcek diyo.cc miktarlari da farkli degil.benim de 350 cc. Cok fark yok aslinda ama seninkiler gozume neden daha guzel geliyooooo

şuan 70c kullanıyorum aslında b cup ile c cup arası küçük bir c diyelim:) önceden desteklide 70a idi şimdiki berdiğim ölçüler desteksizde:) kasaltı yuvarlak 325cc takıldııııı

Aslinda cup.olculerimiz ayni.hattadoktorum bana biraz daha kuculcek diyo.cc miktarlari da farkli degil.benim de 350 cc. Cok fark yok aslinda ama seninkiler gozume neden daha guzel geliyooooo [/QUOT
Niye biliyor musun çünkü sende değiller aynı göğüsler sende de olsa yine de beğenmzsn:) Komşunun tavuğu kaz görünür hesabı

Niye biliyor musun çünkü sende değiller aynı göğüsler sende de olsa yine de beğenmzsn:) Komşunun tavuğu kaz görünür hesabı[/QUOTE]

Puhauhauha oyle mi dersin..hic boyle dusunmemistim ama bennnn

Merhaba Arzum77
Bende bu gun Hasan fikdik beyin yardimcisi Gul hanim ile telefonda gorustum
1 ay'a kadar goguslerimi buyutmek istiyorum insaallah...
Fazlasiyla korkuyorum ama istedigim gibi olmazla diye, benim boyum cok uzun, omuzlarim genis, gogus kafesim genis silikon birimi cc hakkinda pek bilgim yok acikcasi ama bildigim kadariyla 400cc bayagi buyuk bende goguslerim o kadr buyuk olsun istiyorum
Bana da bu konuda yardimci olabilirmisin destege ve cesarete ihtiyacim var

Nasıl bir göğüs istediğini doktora çok iyi anlatman gerekiyor canım.Mesela kaç beden büyümesini istersin,bir beden kafi gelirmi senin için yoksa iki bedenmi büyüsün?? Benim ameliyat öncesi cup ölçüm B cup idi.400 cc ile iki beden büyüdü göğüslerim ve istediğim sonuca ulaştım.Doktoruma hep büyük olsun ama abartı olmasın,diri,dik memelerim olsun dedim hep ameliyatta narkoz alana kadar :)) Yani başının etini yedim..Hasan bey zaten hastanın isteklerini göz önünde bulunduran bir doktor.Sen nasıl bir göğüs istiyorsan vücuduna olacak,abartı olmayacak bir cc boyutunu tercih edip güzel bir sonuca ulaştırıyor.400cc bayağı büyük bir protez değilki,nereden vardın bu konuya? Yeni üyesin,henüz iki yorumun var forumda.Albümümü göremezsin zaten ..Nasıl bir yardım destek bekliyorsun,elimden gelen ne ise yapmaya çalışırım.İstedigin,kafana takılan ne ise sorabilirsin,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…