• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

arzum77 öyle mi dersin peki tavsiye ettiğiniz doktor hasan fındık mı? birde bu operasyonlar çok mu pahalı oluyor.hiç yolumun düşeceği aklıma gelmezdi o yüzden hiç birbilgim yok bu operasyonlar nasıl yapılır,ortalama maliyetleri ne kadardır :( birde çalışıyorum diğer gün işbaşı yapmam gerekecek:( çok korkuyorum ama ben yaaaa:(

arzum77 öyle mi dersin peki tavsiye ettiğiniz doktor hasan fındık mı? birde bu operasyonlar çok mu pahalı oluyor.hiç yolumun düşeceği aklıma gelmezdi o yüzden hiç birbilgim yok bu operasyonlar nasıl yapılır,ortalama maliyetleri ne kadardır :( birde çalışıyorum diğer gün işbaşı yapmam gerekecek:( çok korkuyorum ama ben yaaaa:(

Canım ağrı durumu kişiden kişiye değişir muhakkak ama ne olursa olsun ertesi gün çalışamazsın bence:( En azından 3 gün dinlenmelisin ki o da en en azından:( Bugün benim 13. günüm ki hala hafif baskı hissim var ama rahatsız edecek şekilde değil, 1 hafta tam ideal aslında ama dediğim gibi en azından 3 gün dinlen:(

Merhaba,

Ben televisyonda burun estetigi olan bir kadin gördüm. Esi aldatmisti ve o da güzel olmak icin bir programa katilmisti. Yüzü güzel olmustu ama burnu cok kötü ve hic dogal degildi. Hasan Findik yapmisti. Doktorum programida yine bir bayan ameliyat olmustu. Hersey güzeldi ama burnu cok kötüydü, Fatih Dagdelen yapmisti. Hic dogal degildi, ve hemen göze batiyordu. Türkiyede öncesi ve sonrasi resimler görmek yasak oldugu icin yalniz sonuclari böyle programlarda görebiliyorsunuz. Ben Istanbulda dünyada en iyi burun estetige yapan cerrahlar oldugunu saniyordum ama bunlari gördukten sonra acikcasi ameliyat olmaktan korkuyorum Istanbulda. Amerikaya gitmeyi düsünüyorum, cok uzak olmasina ragmen. Cünkü Amerikada hasta izin verdiyise resimler serbest ve videoda görebiliyorsunuz ve sonuclar cogunlukla dogal bence. Dogal ve büyük bir burun, yapmacik ve kücük bir burundan daha iyi, cünkü dogal olmayan daha cok göze batiyor. Türkiyede olmayi cok istiyorum aslinda. Dogal burun yapan bir estetik cerrahi yokmu??

Merhaba,

Ben televisyonda burun estetigi olan bir kadin gördüm. Esi aldatmisti ve o da güzel olmak icin bir programa katilmisti. Yüzü güzel olmustu ama burnu cok kötü ve hic dogal degildi. Hasan Findik yapmisti. Doktorum programida yine bir bayan ameliyat olmustu. Hersey güzeldi ama burnu cok kötüydü, Fatih Dagdelen yapmisti. Hic dogal degildi, ve hemen göze batiyordu. Türkiyede öncesi ve sonrasi resimler görmek yasak oldugu icin yalniz sonuclari böyle programlarda görebiliyorsunuz. Ben Istanbulda dünyada en iyi burun estetige yapan cerrahlar oldugunu saniyordum ama bunlari gördukten sonra acikcasi ameliyat olmaktan korkuyorum Istanbulda. Amerikaya gitmeyi düsünüyorum, cok uzak olmasina ragmen. Cünkü Amerikada hasta izin verdiyise resimler serbest ve videoda görebiliyorsunuz ve sonuclar cogunlukla dogal bence. Dogal ve büyük bir burun, yapmacik ve kücük bir burundan daha iyi, cünkü dogal olmayan daha cok göze batiyor. Türkiyede olmayi cok istiyorum aslinda. Dogal burun yapan bir estetik cerrahi yokmu??

Canım,ben ameliyattan önce çok araştırdım.Meme protezleinin vücuda bir zararı yok,kanser yapma durumu tehlikesinde yok..Sıvı silikonlarin patlama durumu var,zamanla küçülme riskine var.Ama artık bütün doktorlar koheziv jel protez kullaniyorki bunun hiçbir riski yok.Patlama durumu yok,deliği bir cisimle göğsünden yaralansan bile almıyor dağılmıyor...
Ben Hasan Bey'den memnun kaldım,bunun icin doktorumu tavsiye edebilirim.İki sene önce ameliyat oldum ve 5000 tl ödedim.Haricen hiçbir seye ücret ödemedim..Maddi durumun el vermezse devlet hastanelerindede bu ameliyatı olabilirsin tabi.Olan arkadaslar var cokta memnunlar..Plasik cerrahi bölümlerinde gorusebilirsin bunun icin..Ayrıca Boğaziçi Tip Merkezindede bu ameliyatı 3500 tl civarında yapılıyor bilgin olsun ;)
Ameliyattan sonra ilk bir haftayı istirahat ederek geçirmek en iyisi olacaktır bence.Ertesi gün is bası yapmak iyi olmaz..Masa bası bi is olsada,kollarını çok zorlayıcı bir is olmasada yinede yatıp istirahat etmek gerek.Bu ameliyatta alınan Narkoz bile ilk haftayı biraz sersem gecirtebiliyor.Yani sürekli uyumak istirahat etmek isteniyor..
Çok iyi duşun ve senin icin uygun olan bir zamanda ameliyat ol bence ;) Çok çok basit bir ameliyat degil sonuçta bu bir ameliyat..Ameliyatın kolayı olmaz ;)

Merhaba,

Doğallık,güzellik,beklenti,beğeni kişiden kişiye göre değişebilecek göreceli bir durumdur.Benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz,sizin beğendiğinizide biz begenmeyebiliriz ;) Size göre dogal büyük bir burun güzeldir ama bana görede küçük,kavisli biraz estetik olduğu belli olan bir burun iyi bir sonuçtur..
Bu ameliyattanda baskasının sonucuyla kendimizi kıyaslamak yada aynı beklentide olmak bence olumsuz,mutsuz bir sonuca ulaştırır.Hangi doktora ameliyat olursanız olun beklentinizi doktora çok iyi bir sekilde anlatın,sonra doktorla beraber zaten ameliyat oncesi bilgisayarda çizimler yaptırım ve istediğini sonucu doktorunuza söyleyin.Ona göre bir ameliyat planı yapılacaktır zaten..Sizin yüzünüzün sekline göre,size en uygun olan tercih edilecektir emin olun :34:

Canım ben 7000tl verdim, her şey dahil olmak üzere. Gerçi ben hastanede kalmadım çıkmk istedim tercih meselesi.Hasan Bey'de şuan 7000 ile 8000 arası değişiyor göğsün durumuna göre

Selamlar,
Bende 12 ocak günü Hasan bey'e meme büyütme ameliyatı oldum.Kas altı 350 cc yuvarlak mentor marka protez kondu.ilk 1-2 gün ağrılı geçsede şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Hasan bey de karar kılmamdaki en büyük etken içtenliği,samimiyeti ve en önemlisi bana o güveni vermesiydi.Kesinlikle çok başarılı bir doktor. Çok memnunum :)

Merhaba,

Hasan Fındık'a son ameliyat olanlardansınız. Ben de %90 kendisine karar vereceğim. Tek tereddütüm yuvarlak silikon önermesi. ben doğal durmasını istiyorum. Siz memnunmusunuz yuvarlak silikondan?

Canım ağrı durumu kişiden kişiye değişir muhakkak ama ne olursa olsun ertesi gün çalışamazsın bence:( En azından 3 gün dinlenmelisin ki o da en en azından:( Bugün benim 13. günüm ki hala hafif baskı hissim var ama rahatsız edecek şekilde değil, 1 hafta tam ideal aslında ama dediğim gibi en azından 3 gün dinlen:(

Merhaba LoveeME,

Deli gibi ben de doktor araştırmasındayım. Aslında Hasan bey de aklım kaldı . Ama yuvarlak silikon demesi kafamı karıştırdı. Siz de yuvarlak silikon taktırmışsınız. Doğal duruyor mu yani ben silikonum diye bağırıyor mu? Memnun musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.

Merhaba LoveeME,

Deli gibi ben de doktor araştırmasındayım. Aslında Hasan bey de aklım kaldı . Ama yuvarlak silikon demesi kafamı karıştırdı. Siz de yuvarlak silikon taktırmışsınız. Doğal duruyor mu yani ben silikonum diye bağırıyor mu? Memnun musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.

Benm daha 3.haftam ama ona rağmen çok doğal duruyor, çok tereddütteydim yuvarlak konusunda top gibi durur diye özellikle üst bölgesinin çok kötü durmasından korkuyordum ama öyle olmadı ki şuan hala yeniler oturmadılar. Ama dediğim gibi ona rağmen memnunum:)

benm daha 3.haftam ama ona rağmen çok doğal duruyor, çok tereddütteydim yuvarlak konusunda top gibi durur diye özellikle üst bölgesinin çok kötü durmasından korkuyordum ama öyle olmadı ki şuan hala yeniler oturmadılar. Ama dediğim gibi ona rağmen memnunum:)

canım ben başka bir doktordan gün aldım ama hasan beyle görüşmüştüm onda da aklım kaldı kafam karışık bu arada meme dukun var mıydı benim çooook küçük ve bekarım sen evlimiydin

Bende Hasan Fındık'ta burun estetiği oldum çok doğal ve güzel bir burun yaptı.Ameliyat bittikten sonra yani narkozun etkisinden çıktıktan sonra ilk duyduğum ses Hasan beyin sesiydi oda fındık gibi bir burnun olduydu :) İnanılmaz ilgili ve başarılı bir doktor.Ve bildiğim kadarıyla asıl uzmanlık alanı göğüs.Yani göğüs yaptırmak istiyorsan hiç düşünmeden başka doktor araştırmadan gönül rahatlığıyla git görüş derim birkaç tanıdığım göğsünü yaptırdı çokta memnun kaldılar.

canım ben başka bir doktordan gün aldım ama hasan beyle görüşmüştüm onda da aklım kaldı kafam karışık bu arada meme dukun var mıydı benim çooook küçük ve bekarım sen evlimiydin

Meme dokum az da olsa vardı çünkü bazılarımızda hiç yok onlara nispeten vardı ama tabi oldukça azdı yine de. Şöyle söyliyim 70a olan destekli bi sütyeni ancak dolduruyordu :) Evlilikle ne ilgisi var tatlım anlamadım:)

Bende Hasan Fındık'ta burun estetiği oldum çok doğal ve güzel bir burun yaptı.Ameliyat bittikten sonra yani narkozun etkisinden çıktıktan sonra ilk duyduğum ses Hasan beyin sesiydi oda fındık gibi bir burnun olduydu :) İnanılmaz ilgili ve başarılı bir doktor.Ve bildiğim kadarıyla asıl uzmanlık alanı göğüs.Yani göğüs yaptırmak istiyorsan hiç düşünmeden başka doktor araştırmadan gönül rahatlığıyla git görüş derim birkaç tanıdığım göğsünü yaptırdı çokta memnun kaldılar.

Evet,bende ameliyathanede uyandırılmaya çalıştıgımda Hasan bey yanımdaydı ve elimi tutup -Arzucugum,hadi uyan artık bak herşey çok güzel oldu,demişti...:31: Onun o sesini duyup zorla kafamı sallayıp ııhhh demiştim ve tekrar derin ama huzurlu bir uykuya geçmiştim...
Ben iki kez dudak dolgusu yaptırdım,karın bölgemden ufak bir lipo yapıldı...Her sonuçtan memnun kaldım Allahıma şükür..Allah razı olsun doktorumdan,bende çok memnun kaldım ilgisinden,merhametli insanlıgından :16:
Tabi umarım tekrar operasyon geçirecegim bir durum olmaz ama olursa eğer gidecegim tek doktor kendisi artık,Allahım ona uzun ömürler versin..Buradan Sevgili Doktorum Hasan Fındık a tekrar tekrar teşekkür ediyorum,iyiki var,iyiki onunla karşılaşıp kendisini tercih etmişim :16:
Sizede çok geçmiş olsun,bende burun ameliyatı olmak istemiştim ama gerek görümemişti ve yapmamıştı..Gerek görmedigi bir operasyonu asla yapmıyor zaten,buda ayrı güzel bir yanı..Paragöz bir doktor degil,başka bir doktor olsa gel yapayım der alır parasını..:31:

Yaklaşık 3 saattir sağ göğsümde bir gariplik var alt kısmında bir şey kıpırdıyormuş hissi var:( kolumu yukarı kaldırdğım zaman sanki ordan bir şey de yukarı aşağı kayıyormuş gibi:( 2 gündür de yine sağ göğsümde bir elektiriklenme var iğneleniyormuş gibi:( sol eşimiz gayet iyi:)

Meme dokum az da olsa vardı çünkü bazılarımızda hiç yok onlara nispeten vardı ama tabi oldukça azdı yine de. Şöyle söyliyim 70a olan destekli bi sütyeni ancak dolduruyordu :) Evlilikle ne ilgisi var tatlım anlamadım:)

anladım canım bnm de meme dokum var az da olsa evlilikle şu alaka oluyor çocuğu olan bayanlr bnm hiç meme dokum yok diyo ama bekarlarınki gibi olmuyo yani sütlenmiş ve biraz olsun büyümüş bir meme oluyor hiç yok dedikleri bile onan yani.

anladım canım bnm de meme dokum var az da olsa evlilikle şu alaka oluyor çocuğu olan bayanlr bnm hiç meme dokum yok diyo ama bekarlarınki gibi olmuyo yani sütlenmiş ve biraz olsun büyümüş bir meme oluyor hiç yok dedikleri bile onan yani.

O zaman yok canım değilim çocuğum da yok:) Bİr de ben zayıfım şöyle söyliyim 1.70 boyum var 50 kiloyum herhalde vücudumdaki yağın çoğunluğu da kalçamdadır:) Öyle düşünürsen çok fazla ğöğüs dokum yoktu çok çok az miktarda vardı, emzirme veya kilo alıp verme gibi bir durum olmadığı için de esnek de deildi derim ama 325cc gayet doğal durdu, kas altında. Damlayı zaten doktorum önermedi bana çünkü göğsümün üstünde doku yoktu ancak destekli sütyen taktığımda yukarı toplanrdı az miktar:) şimdi ise destekli takmışsın gibi :) Üst dokun olmadan da damla şeklinde takılırsa bu sefer aşağıda bir birikme olmuş gibi geliyor benim gözüme:( Gerçi bu nasıl bir göğüs sevdiğinle de alakalı...

O zaman yok canım değilim çocuğum da yok:) Bİr de ben zayıfım şöyle söyliyim 1.70 boyum var 50 kiloyum herhalde vücudumdaki yağın çoğunluğu da kalçamdadır:) Öyle düşünürsen çok fazla ğöğüs dokum yoktu çok çok az miktarda vardı, emzirme veya kilo alıp verme gibi bir durum olmadığı için de esnek de deildi derim ama 325cc gayet doğal durdu, kas altında. Damlayı zaten doktorum önermedi bana çünkü göğsümün üstünde doku yoktu ancak destekli sütyen taktığımda yukarı toplanrdı az miktar:) şimdi ise destekli takmışsın gibi :) Üst dokun olmadan da damla şeklinde takılırsa bu sefer aşağıda bir birikme olmuş gibi geliyor benim gözüme:( Gerçi bu nasıl bir göğüs sevdiğinle de alakalı...

:) canım ben de 1.69 buyunda 55 kiloyum bana da yuvarlak önerdi ki benm kafamı karıştıran çapını genişletececaiz dedi belli olur mu dokunduğumda diye soduğumda avet demesi. bilemiyorum bir de çok az da olsa simetri farkı var o çok göze batmıyor bu yine olur dedi falan filan ama doktorumdan gün almama rağmen aklımın bi köşeide Hasan Bey de kaldı:(

Bugün tam 21. Günüm:) Cumartesi günü kontrolüm vardı Hasan Bey onlara bu kadar nazik davranmaman gerektiğimi söledi:) Çünkü ben hala bir şey olur diye bir anne şefkati ile onları koruyordum, üstlerine gidince çok çok daha iyi oldular :) Ağrılarımda hissedilir derecede azalma var veee ödemler de artık oldukça azaldı:)

Bugün tam 21. Günüm:) Cumartesi günü kontrolüm vardı Hasan Bey onlara bu kadar nazik davranmaman gerektiğimi söledi:) Çünkü ben hala bir şey olur diye bir anne şefkati ile onları koruyordum, üstlerine gidince çok çok daha iyi oldular :) Ağrılarımda hissedilir derecede azalma var veee ödemler de artık oldukça azaldı:)

Birinci ay kontrolüme gittiğimde banada aynısını söylemişti :)) Bizler korkudan elleyemiyoruz tabi,ama ellenmedigi içinde taş gibi oluyorlar.Durumuna göre masaj önerecektir zaten.Masajla beraber gögüsler yumuşamaya başlayacak,olması gereken normal kıvama gelecekler zamanla ;)
Fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun,merak ettim ;)

Back