- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Birinci ay kontrolüme gittiğimde banada aynısını söylemişti :)) Bizler korkudan elleyemiyoruz tabi,ama ellenmedigi içinde taş gibi oluyorlar.Durumuna göre masaj önerecektir zaten.Masajla beraber gögüsler yumuşamaya başlayacak,olması gereken normal kıvama gelecekler zamanla
Fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun,merak ettim
LoveMe protezin büyüklüğü nasıl oldu şimdi? Ilk zamanlara bakarak daha mi küçük?
Ben demerak ediyorum resimlerinizi
Masaj önermedi ama kendisi ufak çapta beni ürküten bir masaj yaptı:) Resim eklerim akşam:) Ama ben seninkileri göremiyorum hala((
Bana yaptıgı ilk masajıda unutamamAman Allahım,ne yapıyorsunuz birşey olacak,dedigimde sesli bir şekilde kahkaha atmıştı..Hiçbirşey olmaz,bunu yapmak gerek demişti Zaten doktorun yaptıgı masajı bizim yapmamız imkansız,bizim yaptıgımız masajlar onlarınınkinin yanında okşamak gibi oluyor
Ekliyorum seni arladaş olarak,albümümü görebilirsin
Masaj önermedi ama kendisi ufak çapta beni ürküten bir masaj yaptı:) Resim eklerim akşam:) Ama ben seninkileri göremiyorum hala((
Birinci ay kontrolüme gittiğimde banada aynısını söylemişti :)) Bizler korkudan elleyemiyoruz tabi,ama ellenmedigi içinde taş gibi oluyorlar.Durumuna göre masaj önerecektir zaten.Masajla beraber gögüsler yumuşamaya başlayacak,olması gereken normal kıvama gelecekler zamanla
Fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun,merak ettim
Artık resimlerim varrr:)))
Merhaba,
Ben televisyonda burun estetigi olan bir kadin gördüm. Esi aldatmisti ve o da güzel olmak icin bir programa katilmisti. Yüzü güzel olmustu ama burnu cok kötü ve hic dogal degildi. Hasan Findik yapmisti. Doktorum programida yine bir bayan ameliyat olmustu. Hersey güzeldi ama burnu cok kötüydü, Fatih Dagdelen yapmisti. Hic dogal degildi, ve hemen göze batiyordu. Türkiyede öncesi ve sonrasi resimler görmek yasak oldugu icin yalniz sonuclari böyle programlarda görebiliyorsunuz. Ben Istanbulda dünyada en iyi burun estetige yapan cerrahlar oldugunu saniyordum ama bunlari gördukten sonra acikcasi ameliyat olmaktan korkuyorum Istanbulda. Amerikaya gitmeyi düsünüyorum, cok uzak olmasina ragmen. Cünkü Amerikada hasta izin verdiyise resimler serbest ve videoda görebiliyorsunuz ve sonuclar cogunlukla dogal bence. Dogal ve büyük bir burun, yapmacik ve kücük bir burundan daha iyi, cünkü dogal olmayan daha cok göze batiyor. Türkiyede olmayi cok istiyorum aslinda. Dogal burun yapan bir estetik cerrahi yokmu??
Be de uzun araştırmalar sonucu sempatik doktor hasan fındık ameliyat oldum.Doktorun başarısı kensınlıkle tartışılmaz ameliyat öncesi süreçte inanılmaz rahat sonrasında da öyle.amelıyatım ve sonrası cok sıkıntısız geçtı fiyat olarak ne fazla ne az .ama ben sonuçtan cok memnun kalmadım ben ve bir arkadaşım daha hasan beye ameliyat olduk ıkımızde aynı dertlerden müzdaribiz.öncelikle kesınlıkle doktor beye buyuk gogus istemiyorum demeyin zaten asla büyük yapmıyor.Benim küçük oldu.Arkadasımınkı de yuvarlak mentor marka 350 cc kullanmış ikimizde fakat boyut gerçekten küçük oldu.Beklentim daha büyük olmasıydı.Şu an pişmanım keşke doğal istiyorum demeseydim.Şişlikler inince gerçekten hayal kırıklığına uğradım.İnanılmaz yoğun bir doktor olduğu i.içn görüşmelerde de size ayırdğı zaman 2 dkyı geçmiyor.Laf ağzımda kalıyor.Yeterli ilgi kesinlikle ve kesinlikle yok.Ben fuat yüksel ve hasan fındık arasında tereddütte kalmıştı ve fuat yüksel fıyatı cok cok daha uygundu.Sizi saatlerce dinleyebilecek bir doktor.Ve bana görüşmelerimde de 400-425cc arası kaldırır vücudun demiştı .Şimdi cok pişmanım.Çünkü karşımda derdimi anlatıcak birini bulamıyor her sey süper okey bitti görüşmek üzere hasan beyın tarzı bu.Tekrar üzerine bakarak soyluyorum kesınlıkle iyi bir doktor ama göğüste büyüklük konusunda kendınızi çok iyi ifade edin.Yoğun ilgi beklemeyin.Tarzı büyük göğüs değil kesinlikle bunu bilin.Şimdi tekrar ne zaman büyüteceğimi ve tekrar ameliyat olacağımı düşünüyorm.
Be de uzun araştırmalar sonucu sempatik doktor hasan fındık ameliyat oldum.Doktorun başarısı kensınlıkle tartışılmaz ameliyat öncesi süreçte inanılmaz rahat sonrasında da öyle.amelıyatım ve sonrası cok sıkıntısız geçtı fiyat olarak ne fazla ne az .ama ben sonuçtan cok memnun kalmadım ben ve bir arkadaşım daha hasan beye ameliyat olduk ıkımızde aynı dertlerden müzdaribiz.öncelikle kesınlıkle doktor beye buyuk gogus istemiyorum demeyin zaten asla büyük yapmıyor.Benim küçük oldu.Arkadasımınkı de yuvarlak mentor marka 350 cc kullanmış ikimizde fakat boyut gerçekten küçük oldu.Beklentim daha büyük olmasıydı.Şu an pişmanım keşke doğal istiyorum demeseydim.Şişlikler inince gerçekten hayal kırıklığına uğradım.İnanılmaz yoğun bir doktor olduğu i.içn görüşmelerde de size ayırdğı zaman 2 dkyı geçmiyor.Laf ağzımda kalıyor.Yeterli ilgi kesinlikle ve kesinlikle yok.Ben fuat yüksel ve hasan fındık arasında tereddütte kalmıştı ve fuat yüksel fıyatı cok cok daha uygundu.Sizi saatlerce dinleyebilecek bir doktor.Ve bana görüşmelerimde de 400-425cc arası kaldırır vücudun demiştı .Şimdi cok pişmanım.Çünkü karşımda derdimi anlatıcak birini bulamıyor her sey süper okey bitti görüşmek üzere hasan beyın tarzı bu.Tekrar üzerine bakarak soyluyorum kesınlıkle iyi bir doktor ama göğüste büyüklük konusunda kendınızi çok iyi ifade edin.Yoğun ilgi beklemeyin.Tarzı büyük göğüs değil kesinlikle bunu bilin.Şimdi tekrar ne zaman büyüteceğimi ve tekrar ameliyat olacağımı düşünüyorm.
Artık resimlerim varrr:)))
Benm daha 3.haftam ama ona rağmen çok doğal duruyor, çok tereddütteydim yuvarlak konusunda top gibi durur diye özellikle üst bölgesinin çok kötü durmasından korkuyordum ama öyle olmadı ki şuan hala yeniler oturmadılar. Ama dediğim gibi ona rağmen memnunum:)
Aramizda tam 1 ay var.ben senden 1 ay sonra olmusum
ve 1 ay sonraki halimi merak ediyorum.yardimci olursan sevinirim. Birde suanki sutyen olcun ne acaba??
Arkadasim senin istedigin gogusun boyutu neydiki..bana da 350 cc konuldu ama bana cok kocaman geliyo.suan gogus cevrenin olcusu kac cm ve ameliyatinin uzerinden ne kadar zaman gecti??ilgilenirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?