• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Merhaba kızlar,
Benim amelıyata az kaldı. Pazartesı hayırlısıyla hem yeni göğüslerime hem dümdüz karına kavuşuyorum :-)
Duygularım karışık... Heyecan, korku, mutluluk..
Ama Hasan beye güveniyorum.. Sonuç mutlaka çok güzel olacak...

Merhaba kızlar,
Benim amelıyata az kaldı. Pazartesı hayırlısıyla hem yeni göğüslerime hem dümdüz karına kavuşuyorum :-)
Ay çok heyecanlı :52: hadi hayırlısı canım,New Est demi ameliyat olacaksın? Doktorumuz tatildeydi,bende kontrole gitmek istiyordum.Pazartesi ameliyatı olduguna göre tatili bitiyor demekki.Bende randevu alıp bir uğriyim yanına,bel gamzesi istiyorum,konuşiyim tekrardan belki ikna ederim :9:

Merhaba kızlar,

Pazartesiye ne kaldı şurdaaaaa umarım her şey istediğin gibi olur... Annem de 1.5 ay önce karın gerdirme amlytı oldu baya sancılı bi dönem ağrısı hala var, kolay bir amlyt değil zaten. Ama seninki lipo ise hiç bi şikayetin olmaz :) pazartsiden sonra haber bekliyoruz senden:)

Ay çok heyecanlı :52: hadi hayırlısı canım,New Est demi ameliyat olacaksın? Doktorumuz tatildeydi,bende kontrole gitmek istiyordum.Pazartesi ameliyatı olduguna göre tatili bitiyor demekki.Bende randevu alıp bir uğriyim yanına,bel gamzesi istiyorum,konuşiyim tekrardan belki ikna ederim :9:

Bel gamzesi mii:53: onu da mı yapıyorlar duymamıştım bunu arzum:9:

Evet arzum.. Newest de olacağım.. Gül Hanim Hergün beni arıyor.. Gercekten dediğiniz gibi cok tatlı birisi :-)

Evet arzum.. Newest de olacağım.. Gül Hanim Hergün beni arıyor.. Gercekten dediğiniz gibi cok tatlı birisi :-)
Evet,çok şekerdir valla :16: Had, bakalım,az kaldı..Çok merak ediyorum ameliyat sonucunu..İnşallah sende en az bizler kadar mutlu olursun sonuçtan..Ameliyattan sonra yaşayacagın ağrılara takılma sakın,hepsi gelip geçici sonuçta.Zamanla herşey çok daha güzel olacak tabi,sabırlı olmalısın unutma :54:

Evet canım,onuda yapıyorlar.Kalçanın üzerindeki gamzelerden bahsediyorum.Benim var ama az,biraz daha belirgin olmasını istiyorum :34:

Bilirim canım, yaptır yaptır daha belirgin daha seksi olsunn:23:
Vazgeçemicez biz galiba estetikten ya bende de dudak merakı başladı şimdi yaptırsam mı diyorum:9:aslında hiç yok değil ama ben burdayım dese de fena olmaz:)) senin fotoları da gördüm gayet güzel olmuş iyice heveslendim

Bilirim canım, yaptır yaptır daha belirgin daha seksi olsunn:23:
Vazgeçemicez biz galiba estetikten ya bende de dudak merakı başladı şimdi yaptırsam mı diyorum:9:aslında hiç yok değil ama ben burdayım dese de fena olmaz:)) senin fotoları da gördüm gayet güzel olmuş iyice heveslendim

Valla aklına düştüyse bir kerede olsa yaptır derim ben :34: Nasıl bir sonuç olacak bakarsın ona göre tekrarlatırsın yada yaptırmazsın birdaha.Ben iki kez yaptırdım daha düşünmüyorum şimdilik,başka düşüncelerden sıra gelmiyor ona beklemeye aldım çünkü :9: Önceki haline göre tabiki daha güzel oldu,uzman ellerde harika sonuçlar çıktığı kesin :34:

Günaydın..
Newest de anestezi doktorunu bekliyorum.. Guatr ilaci kullanıyorum ve bunun için kan tahlili istenecekse amelıyat yarına eterlenecek :-/ bakalım ne diyecek.. Hayırlısı

Günaydın..
Newest de anestezi doktorunu bekliyorum.. Guatr ilaci kullanıyorum ve bunun için kan tahlili istenecekse amelıyat yarına eterlenecek :-/ bakalım ne diyecek.. Hayırlısı

Yarına kaldı.. :-) sabah yıne gıdıyorum.. Hayırlısıyla

Hayırlısı olsun canım,olsun tüm tahlillerin olsun sonuçlar belli olsun öyle gir ameliyata..Bu zamana kadar beklemişsin,bir gün daha sık dişini :29: Ayy çok heyecanlıııı :52:

Oldu da bitti masallah.. Kızlar ameliyat oldum bugün.. Ağrılarım baya var.. Karın ve göğüs.. Ama her gün daha iyi olacak bunlar.. Cok mutluyum.. Destek ve dualarınız için sagolun..

Oldu da bitti masallah.. Kızlar ameliyat oldum bugün.. Ağrılarım baya var.. Karın ve göğüs.. Ama her gün daha iyi olacak bunlar.. Cok mutluyum.. Destek ve dualarınız için sagolun..

Maşallah maşallahh..Tütütütütüüü.... :nazar::nazar::nazar: Tabiki zamanla çok güzel,dahada güzel olacaklar canım :16: Ne güzel,oldunda kurtuldun vallahi,darısı düşünen diğer arkadaşlarımızın başına :29: Geçmişler olsun,çok güzel hayal ettiğin komplikasyonsuz bir sonuç olsun innşallahhh... :16: Kontrole ne zaman sesledi,muayenehaneye? Bende yakın zamanda gelmek istiyorum,ayarlasakta muayenehanede denk gelip görsem sonucunu :52:Çok merak ettim karın germeyi :31:Ve tabi memişleri :34:

Maşallah maşallahh..Tütütütütüüü.... :nazar::nazar::nazar: Tabiki zamanla çok güzel,dahada güzel olacaklar canım :16: Ne güzel,oldunda kurtuldun vallahi,darısı düşünen diğer arkadaşlarımızın başına :29: Geçmişler olsun,çok güzel hayal ettiğin komplikasyonsuz bir sonuç olsun innşallahhh... :16: Kontrole ne zaman sesledi,muayenehaneye? Bende yakın zamanda gelmek istiyorum,ayarlasakta muayenehanede denk gelip görsem sonucunu :52:Çok merak ettim karın germeyi :31:Ve tabi memişleri :34:

Arzum daha kontrol termını veremediler..:-) belli olsun sana haber verırım :-) olmazsa sana resim yollarım.. Önce ve sonra fotoları

Arzum daha kontrol termını veremediler..:-) belli olsun sana haber verırım :-) olmazsa sana resim yollarım.. Önce ve sonra fotoları

Kontrol tarihini verdikleri zaman demek istedim zaten :) Tamam,benim için fark etmez,ben kontrole ve ufak bir operasyon için görüşmeye gitmeyi düşündüğüm için teklif ettim canım :34:

Selam arzum,

bende göğüs büyütme için hasan beyden 3 eylüle randevu aldım.E mail adresime bana da öncesi ve sonrası resimlerini gönderirsen bana çok yardımcı ve moral vermiş olacaksın...sule_1979@hotmail.com şimdiden cok cok teşekkür ederim

Selam arzum,

bende göğüs büyütme için hasan beyden 3 eylüle randevu aldım.E mail adresime bana da öncesi ve sonrası resimlerini gönderirsen bana çok yardımcı ve moral vermiş olacaksın...sule_1979@hotmail.com şimdiden cok cok teşekkür ederim

Selam Sule...Kararınız hayırlı olur inşallah :34: Mail ile foto göndermeyi pek tercih etmiyorum.Size arkadaşlık teklifi gönderdim,kabul ederseniz albümümdeki fotoğraflara bakıp fikir edinebilirsiniz :34:Öncesi ve sonrası fotoğraflar mevcuttur..Sevgiler..

Resimleri gördüm gerçekten çok güzel ve doğal durmuşlar.Sağlıkla kullanın inşallah.Umarım beimkilerde böyle doğal dururlar.İlgine çok teşekkür ederim

Back