- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar bir şey sorucammm 2 gün sonra sporcu sütyeni takmam gerekiyor, daha önce kullanmadım içi düz mü olmalı atlet gibi yoksa içinde göğüsn gireceği bölümler, cepler olmalı mıııı:)
Ne aldın bilmiyorum ama ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini almıştım..Hasan bey görünce çok begendi hatta asistanını seslemişti hastalarımıza bu markayı tavsiye edelim alsınlar demişti
Sporcu sütyenini ben uzun zaman kullandım,hatta hala ara sıra kullanıyorum.Çok rahat,özellikle spor yaparken çok rahat oluyor,mikrofiber yapısı sayesinde terletmiyor,ameliyat sonrası için ideal bir sütyen..
Bu linkten bakabilirsin SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
Vee sizlere bir şey sormak istiyorummm:) yeni bir kullanıcı oldğm için bilemyrmResimlernizi görmem için ne yapmam gerekyr:)
Bugün benimmm 6.günümmm ve yataktan kendim kalktım:))) ne harika değil mi
Bundanmı aldın canım? Eki Görüntüle 690599
Aaaa desene benim daha çok yolum varResimleri görebilmeniz için öncelikle arkadaş olmanız gerekiyor,sonrada 25 yorum yazmış olmanız gerekiyor
Internet caginda yasiyoruz, insanlari mesgul ettigim soruya bak:)) Kendim ogrendim arkadaslar.. yapiyomus. insallah kombine ameliyatlar da yapiyodur onu sorucam kendisine ulasabilirsem..
Kizlar Hasan Bey Burun ameliyati da yapiyor mu?
Internet caginda yasiyoruz, insanlari mesgul ettigim soruya bak:)) Kendim ogrendim arkadaslar.. yapiyomus. insallah kombine ameliyatlar da yapiyodur onu sorucam kendisine ulasabilirsem..
Anladim canim tesekkur ederim, kendisine e mail attim donmedi daha zaman alir sanirim.. Kararim simdilik Hasan Findik tan yana ama bakalim..
sana da bir suru zahmet veriyorum herseyime cevap veriyosun cok sagol canim yaa:) ben onu takip ediyorum zaten meme estetigi diye biliyodum burun ameliyati olacagini simdi ogrendim..cok iyi oldu ogrenmem,, cok sagol gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?