Meme Estetiği Hasta Yorumları

Ne aldın bilmiyorum ama ben Ay Yıldızın sporcu sütyenini almıştım..Hasan bey görünce çok begendi hatta asistanını seslemişti hastalarımıza bu markayı tavsiye edelim alsınlar demişti
Sporcu sütyenini ben uzun zaman kullandım,hatta hala ara sıra kullanıyorum.Çok rahat,özellikle spor yaparken çok rahat oluyor,mikrofiber yapısı sayesinde terletmiyor,ameliyat sonrası için ideal bir sütyen ..
Bu linkten bakabilirsin SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

Teşekkür ederim , görüntüsü de oldukça estetikmiş:) Ben de Fila'nın aldım bakalm pazartesi görüşücez:)

Internet caginda yasiyoruz, insanlari mesgul ettigim soruya bak:)) Kendim ogrendim arkadaslar.. yapiyomus. insallah kombine ameliyatlar da yapiyodur onu sorucam kendisine ulasabilirsem..

Kizlar Hasan Bey Burun ameliyati da yapiyor mu?

Internet caginda yasiyoruz, insanlari mesgul ettigim soruya bak:)) Kendim ogrendim arkadaslar.. yapiyomus. insallah kombine ameliyatlar da yapiyodur onu sorucam kendisine ulasabilirsem..

Yapıyor tabiki canım Ayrîca kombine ameliyatlarda sıcak bakan bir doktordur kendisi.Ben ameliyat olduğumda yan odalarda kombine ameliyat olan hastaları vardı.Aynı anda üç hatta dört operasyon olanlar.Özellikle yurtdışından gelen hastalar kombine ameliyat olmayı tercih ediyorlar.Bir ameliyatta bütün sorunlara elveda

sana da bir suru zahmet veriyorum herseyime cevap veriyosun cok sagol canim yaa:) ben onu takip ediyorum zaten meme estetigi diye biliyodum burun ameliyati olacagini simdi ogrendim..cok iyi oldu ogrenmem,, cok sagol gercekten

sana da bir suru zahmet veriyorum herseyime cevap veriyosun cok sagol canim yaa:) ben onu takip ediyorum zaten meme estetigi diye biliyodum burun ameliyati olacagini simdi ogrendim..cok iyi oldu ogrenmem,, cok sagol gercekten

Aşkolsun ne zahmeti Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana Bildigim ögrendigim şeyleri yazıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…