Meme Estetiği Hasta Yorumları

Artık 11lere kadar uyuyabildiğime göre daha da iyiyye gidiyor durumum:) Ağrılarım oldukça azaldı hatta normal kas ağrısı kıvamındayız:) Demek ki 1 hafta içersinde toparlanıyoruz:) Dün dikişlerim de alındı, Hasan Bey her şeyin yolunda gittiğini söyledi, 15 gün sonra tekrar görüşüceğz:)

Maşallah sana Hep böyle güzel süreçlerde birlikte olmak dilegiyle
Bir hafta ameliyat sonrası dinlenme için gayet iyi bencede.Sonraki süreçtede dikkat etmek gerekiyor tabi.Kolları zorlamamak gerekiyor
Doktorumuza gittiginde bendende selamlarımı ilet,gerçek ismimi kullanıyorum ben forumda..

Teşekkür ederimmm, zaten üstü kapalı senden bahsettim kimilerimize 400ccler bize de 325ler dedim ama adını söylemedm tabi:) Şimdi bir dahakine selamını ileticem:)

Aaa bu arada bir şey sormam lazım aklıma yeni geldi Hasan Bey herhangi bir şey söylemedi fakat duyduklarım doğrultusunda merak ettim; masaj yapmam şart mı? Arzum özellikle senin bilebilceğini düşünüyorum:)

Teşekkür ederimmm, zaten üstü kapalı senden bahsettim kimilerimize 400ccler bize de 325ler dedim ama adını söylemedm tabi:) Şimdi bir dahakine selamını ileticem:)
Ehehehhh... 400 Cc lik Arzu dersen hatırlar zaten
Aaa bu arada bir şey sormam lazım aklıma yeni geldi Hasan Bey herhangi bir şey söylemedi fakat duyduklarım doğrultusunda merak ettim; masaj yapmam şart mı? Arzum özellikle senin bilebilceğini düşünüyorum:)

Canım,masajı duruma göre öneriyor.Bana önermemişti mesela.Ama zaman sonra kontrole gittiğimde biraz sertleşmiş,bir ay kadar masaj yapalım demişti.Bir ay masaj yaptım sonra kontrole gittim yeter yapma artık dedi Evli oldugum için eşimin gôgüslerime dokunuşlarıda masaj yerine geçiyor zaten
Sanada kontrollere gittiğinde duruma göre önerir yada önermez zaten canım ...

Ayy alemsin ya:) Akşam akşam güldürdün beni:) Peki sana ne kadar bi süre sporcu sütyeni takmanı önerdi?

Ayy alemsin ya:) Akşam akşam güldürdün beni:) Peki sana ne kadar bi süre sporcu sütyeni takmanı önerdi?

İlk 3 ay kullanmamı önermişti..Ama birinci aydan sonra ara sıra saatlik olarak kaçamak yapıyordum ben..Sütyensiz veyahutta balensiz,incecik dantel sütyenleri takıyordum özel gecelerde falan Gece özellikle mutlaka sporcu sütyenini kullanıyordum tabi.Onun verdigi rahatlıgı asla diğer sütyenler vermiyordu..

Selam kizlar,

2012 nisan ayinda Hasan Bey gogus kucultme ve diklestirme ameliyatimi yapti. 2011'de de kardesim gogus ve karin gerdirme yaptirdi. Kendisini siddetle tavsiye ederim. Cok canayakin asla paragoz olmayan super bir doktor. Alman hastanesinde ameliyat oldum. Bir gece kaldim. Hicbir agrim sizim olmadi. Hic dusunmeden gidin derim.

Ben F cup dan B/C ye dustum. Verdigim en dogru kararlardan biriydibbu ameliyati olmak.

Underwired sutyen giymekten hele sicak havalarda cekilmez oluyor kurtardi beni. Bir senedir hic giymedim. Sporcu sutyenimi evde ve gece yatarken hala giyiyorum.

Lipo yaptirmayi da dusunuyorum. Kardesim onu da yaptirdi ( iki sezeryandan sonra ne kadar zayiflasan da ister istemez deformasyon oluyor ve vucuduna super sekil verdi.

Iyi geceler x

Canımmm benim annem de lipo yaptırmayı düşünüyor karın bölgesine, muhtemelen Hasan Beye gideceğiz malum ben de göğüs amelytmı ona oldum:))) Biraz bilgi verebilir misin mesela ağrısı oldu mu herhangi bir iz kaldı mı?

Hic agrisi olmadi, o gun hastanede bile yatmadi. Aksamustu taburcu oldu. Iz de kalmadi zaten cok kucuk izler, topluigne ucu gibi lipodan sonra 4-5 kilo almasina ragmen vucudunun sekli hic bozulmadi. Kardesim belden ve baldirdan aldirdi yag. Zaten Hasan Bey zayiflama amacli degil vucuda sekil verme amacli yapiyor lipoyu.

Iyi sanslar x

Geçmiş olsun size ve kardeşinize Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum.İki çocuk emzirdim ve sonuçtan çok memnunum

Teşekkür ederim bilgilendirmen için:) O zamannnn ikinize de geçmişler olsun ve hayırlı uğurlu olsunlar:)

Geçmiş olsun size ve kardeşinize Bende Hasan beye meme büyütme ameliyatı oldum.İki çocuk emzirdim ve sonuçtan çok memnunum

Aslında en makulu çoluk çocuk işini hallettikten sonra yaptrmak sanırm:) Ben daha 23 yaşındayım ve çocuğum yok evli dahi değilim henüz:) Ama kalkpta çocuklarımı da bekleyemem herhalde, zira bir 10 yıl beklerdim aksi halde:)

Aynen Ben evlenmeden bu ameliyatı olma durumum olsaydı asla beklemezdim.Evlendikten sonrada kocayı ikna etmekte zor oluyor Yok ben senin bu halinden memnunum,gerek yok falan filan pehh :99::113:
En iyisini yapmışsın kuzum

Aynen Ben evlenmeden bu ameliyatı olma durumum olsaydı asla beklemezdim.Evlendikten sonrada kocayı ikna etmekte zor oluyor Yok ben senin bu halinden memnunum,gerek yok falan filan pehh :99::113:
En iyisini yapmışsın kuzum

Haklısın tabi bi de bu durum var:) Babaları anne yardımıyla ikna ediyoruz allahtan benim babam çok anlayışlıdır bu konularda:)

arkadaslar bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat kanser riskini artırıyor diye duydum:/ ayrıcada çok korkuyorum hiç bir bilgimde yok zaten yardım lütfen

arkadaslar bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum fakat kanser riskini artırıyor diye duydum:/ ayrıcada çok korkuyorum hiç bir bilgimde yok zaten yardım lütfen

Hayır canım,yeni nesil meme protezlerinde böyle bir tehlike yok asla,için rahat olsun Delinse yırtılsa bile hiçbir tehlikesi yokki patlama riskide yok artık.Ancak Allah korusun bir kaza geçirip gögsünden delici bi cisimle yara alman gerek..
Korkmana gerekte yok,korkulacak bir ameliyat degil.Sen yeterki güvenilir iyi bir cerraha kendini teslim et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…