merhaba arkadaşlar boyum 1.55 kilom 55, yuvarlak 300 cc kas üzeri silkon taktırdım bugun 2. günüm göysüm sarılı ama füze gibi sivri ve dik duruyo ustelikte çok büyük oldu sanki, çok morelim bozuk arkadaşlar ne yapıcam şimdi ben zaten zorla taktırdım çok utanıyorum denemiştik ameliyattan önce böyle görunmuyodu
Büyük olması daha güzel işte ben yatırdıktan sonra küçük olmasından korkuyorum sen büyük diye üzülüyorsun. Zaten hiç dertme etme bir kız olarak belki de hoşuna gitmiyo bizim ama erkek sever büyük fazla dolgun göğüsleri o yüzden öyle düşün ve sevin bence
aynı boy ve kilodayız, ve doktorumda bana 300 cc önerdi ama orta profil dedi bana.
bende küçük olurmu diye korkuyorum sen büyük oldu diye üzülürken ben sevindim kusura bakma
senin hihg profil mi, orta profil mi? önceki ve sonraki göğüs ölçülerini de yazarmısın canım..
bir de sana arkadaşlık gönderiyorum, kabul edersen sevinirim
merhaba arkadaşlar boyum 1.55 kilom 55, yuvarlak 300 cc kas üzeri silkon taktırdım bugun 2. günüm göysüm sarılı ama füze gibi sivri ve dik duruyo ustelikte çok büyük oldu sanki, çok morelim bozuk arkadaşlar ne yapıcam şimdi ben zaten zorla taktırdım çok utanıyorum denemiştik ameliyattan önce böyle görunmuyodu