Esmerai Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2015 376 332 103 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #21 kirmiziyedi .!.: Bana da dıkiş atılmadı bide dikiş atılsaydı işte ona dayanamazdım artık Genişletmek için tıkla... His olmuyor benim uyuşuktu diren yerleri.. 1 2 cm lik bir kesik yalnızca
kirmiziyedi .!.: Bana da dıkiş atılmadı bide dikiş atılsaydı işte ona dayanamazdım artık Genişletmek için tıkla... His olmuyor benim uyuşuktu diren yerleri.. 1 2 cm lik bir kesik yalnızca
C Chapter1 Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2015 83 16 8 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #22 Kusucam galiba
mutluluk2015 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2015 3.479 4.776 208 45 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #23 Esmerai .!.: His olmuyor benim uyuşuktu diren yerleri.. 1 2 cm lik bir kesik yalnızca Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duydum diren yerine dikiş atıldığını. O kadar küçük ki yarım cm bile değil. Nasıl yaaa???? Allah allah.....
Esmerai .!.: His olmuyor benim uyuşuktu diren yerleri.. 1 2 cm lik bir kesik yalnızca Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duydum diren yerine dikiş atıldığını. O kadar küçük ki yarım cm bile değil. Nasıl yaaa???? Allah allah.....
C Chapter1 Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2015 83 16 8 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #24 Acaba buyutmeyle kucultme operasyonlarinda farkli mi oluyor ki?
B bitutam vefa Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2015 334 92 48 33 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #25 Chapter1 .!.: Acaba buyutmeyle kucultme operasyonlarinda farkli mi oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Ben küçültme oldum ve diren takıldı. Beni hiç rahatsız etmedi açıkcası.
Chapter1 .!.: Acaba buyutmeyle kucultme operasyonlarinda farkli mi oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Ben küçültme oldum ve diren takıldı. Beni hiç rahatsız etmedi açıkcası.
Esmerai Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2015 376 332 103 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #26 mutluluk2015 .!.: Ben ilk defa duydum diren yerine dikiş atıldığını. O kadar küçük ki yarım cm bile değil. Nasıl yaaa???? Allah allah..... Genişletmek için tıkla... Doktor 3 er tane ip aldı her ikisinden. Nasıl açık bırakılır yara bende onu anlayamadım..
mutluluk2015 .!.: Ben ilk defa duydum diren yerine dikiş atıldığını. O kadar küçük ki yarım cm bile değil. Nasıl yaaa???? Allah allah..... Genişletmek için tıkla... Doktor 3 er tane ip aldı her ikisinden. Nasıl açık bırakılır yara bende onu anlayamadım..
C Chapter1 Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2015 83 16 8 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #27 Esmerai .!.: Doktor 3 er tane ip aldı her ikisinden. Nasıl açık bırakılır yara bende onu anlayamadım.. Genişletmek için tıkla... Alllah allah ben de tam olarak nasil cikiyor ordan anlayamadim var mi baska yorumu yada tecrubesi olan??
Esmerai .!.: Doktor 3 er tane ip aldı her ikisinden. Nasıl açık bırakılır yara bende onu anlayamadım.. Genişletmek için tıkla... Alllah allah ben de tam olarak nasil cikiyor ordan anlayamadim var mi baska yorumu yada tecrubesi olan??
beliz33 Bu hayat benim Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2015 339 299 18 47 15 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #28 mutluluk2015 .!.: Ben ilk defa duydum diren yerine dikiş atıldığını. O kadar küçük ki yarım cm bile değil. Nasıl yaaa???? Allah allah..... Genişletmek için tıkla... diren çıktıktan bi kaç gün içinde iyileşiyor yeri dikiş atılacak kadar büyük değilki bende ilk defa duydum
mutluluk2015 .!.: Ben ilk defa duydum diren yerine dikiş atıldığını. O kadar küçük ki yarım cm bile değil. Nasıl yaaa???? Allah allah..... Genişletmek için tıkla... diren çıktıktan bi kaç gün içinde iyileşiyor yeri dikiş atılacak kadar büyük değilki bende ilk defa duydum
C Chapter1 Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2015 83 16 8 16 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chapter1 #29 Diren hortumu serumun hortumundan 2 kat falan kalinsa dikise neden gerek duyulacagini ben de anlamadim. Birde meme uyusukken diren icerde nasil hissedilip rahatsizlik veriyor
Diren hortumu serumun hortumundan 2 kat falan kalinsa dikise neden gerek duyulacagini ben de anlamadim. Birde meme uyusukken diren icerde nasil hissedilip rahatsizlik veriyor