Kizlar birkac hafta sonra meme buyutme ameliyati olucam. Ancak aci esigim cok dusuk kan gorunce bayiliyorum falan. Doktorum dirensiz de yapabilecegini soyledi ama emin degilim. DIRENLI MI YAPMALI ?? DAYANABILIR MIYIM? Lutfen yardimmmm
evet dun oldum bugunde ciktim wvdeyim suan, direnleri dedigim gibi baski ve agridan hic dusunememistim bile ama direnede direnmek gerekiyomus :) anlik bir aci cok buyutme kafanda inan bana hepsi gecip gidiyo, ben dayanabildiysem herkes dayanir diye dusunuyirum cunku ben cidden kandan igneden cok korkuyorum aci agri falan degilde iste cekilmenin verdigi duygy yazarkeb bile icim bi tuhaf oluyo ama bitiyo gidiyo rahat olkirmiziyedi canim sen yeni mi oldun ameliyat cikti mi direnlerin, nasil oldun iyi misin ? Midem bulandi demissin agrin sizin var mi gecmis olsunnn
Evet
evet dun oldum bugunde ciktim wvdeyim suan, direnleri dedigim gibi baski ve agridan hic dusunememistim bile ama direnede direnmek gerekiyomus :) anlik bir aci cok buyutme kafanda inan bana hepsi gecip gidiyo, ben dayanabildiysem herkes dayanir diye dusunuyirum cunku ben cidden kandan igneden cok korkuyorum aci agri falan degilde iste cekilmenin verdigi duygy yazarkeb bile icim bi tuhaf oluyo ama bitiyo gidiyo rahat ol
Kasüstü rahat oluyormuş , gerginlik ve baskı minimum olacak. Direni de önemseme, anlamıyorsun bile nasıl çıktığınıKuzum ya cok gecmis olsun ne guzel gecmis bitmis atlatmissin umarim o agri baski da en yakin zamanda gecer de gogsunu gere gere dolasirsin yeni goguslerinle
Önce bilgi almak için üye oluyorsun ben gibiInsallah ya valla diger yazilarinizi da okudum ne tatli insanlarsiniz birbiinize ne guzel destek olmussunuz, cesaret veriyor insana, sagolun valla :))
çıkardıktan sonra dikiş atılmıyor tekrarOff ben hayatta yapamam oyle bisy saka miben onlar cikana kadar bakmayi bile dusunmuyordum nasil bisey olduguna , sen degistirmek diyorsun canim valla cok cesaretliymissin sen . Kas ustu olacak benim baski ve agri sizi cok gozumu korkutmuyor. O diren olayi bitiriyor beni nasil bisey tam olarak cikinca tekrar dikis mi atilacak ciktigi bosluga? Diren taktirmam diye sormadim bile doktoruma ama sonradan ogrendim ki gerek duyulabiliyormus
Hayır atılıyor. Bana atmışlardı. Ve atılmasıda gerek bence. Açık bırakılırmı yara hiç iltihap kan oldugu gibi akar oradan.çıkardıktan sonra dikiş atılmıyor tekrar
Bana da dıkiş atılmadı bide dikiş atılsaydı işte ona dayanamazdım artıkHayır atılıyor. Bana atmışlardı. Ve atılmasıda gerek bence. Açık bırakılırmı yara hiç iltihap kan oldugu gibi akar oradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?