• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği araştırmamı tamamladım, göğüslerimi büyütme zamanı

gecmis olsun canim bende karar verdim artik olucam bu amilyati tek kararsizligim dr konusunda hangi dr olacagimi bilmiyorum hala arastirma icersindeyim. sen ne kadar ödedin amilyatin icin. ve iyilesme sürecini cok merak ediyorum bizleride bilgilendirirsen memnun olurum

canım doktorla iletişimim çok iyi. sen de mi büyütme istiyosun? kısa sürede fiyat almak istersen bence sekros06 yönlendirdi diyerek estetikport'un iletisiminden bi mesaj at doktora ( http://................/iletisim-formu )

deki beni size kadınlarkulubunden sekros06 yönlendirdi. ona da bahsetmiştim burda yazdığımdan zaten, o gerek fiyat gerekse operasyon konusunda yardımcı olacaktır.

7-8 tane hesap alıp kendi kendine yazmak bu doktorun reklamını yapmak nasıl bir ruh halidir...

yarın telefonunuzu bekliyorum...

bide nicki ile söylüyo doktoruna kadınlar kulübündeki nickini söyleyeni de ilk defa duydum :52:
beni serkos yönlendirdi de ahaha ben diyemem bile la onu :9:

ben böyle yapan insanlara cok kızıyorum,artık ayırt edemıyorum kim sahte kim gercek.insanlar buraya bilgi toplamak,gercek yasayan kişilerin tecrubelerınden faydalanmak için giriyor.sizin sacmasapan reklamlarınızı okumak için değil.

Merhaba,bugün gezinirken tesadüfen rastladım.Ben de Tayfun Hocamıza 15 Temmuz tarihinde ameliyat olup, konu açtım.Ameliyatımın sonuçlarından da şimdilik çok memnunum.Umarım ileridede böyle düşünürüm.Hoca çok tutarlı,hiç sıkıntı yaşamadım.Kim böyle reklam amaçlı bir üyelikle herkesi kandırmaya çalışır bilemiyorum.Kafam karıştı.Ya ilerde problem yaşarsam gibi saçma düşüncelere girdim.Hoca neden reklama gereksinim duysun ki???? Doğru mu yaptım...Gerçi ben burada hoca ile ilgili hiç bilgi almadan tamamen görüşme neticesinde gittim ama.Umarım kötü bir şey olmaz.11 sahte üyelik...İnanamıyorum.Çok canım sıkıldı.Ama ben gerçeğim.Çok sıkıntılı bir süreç yaşadığım için fotoğraf yüklemedim.Ne yazacağımı bilmiyorum.

Back