İyi misiniz?mrb kızlar yeniyim bende aranızda ya ben Yen'i amaliyat oldum yıllardır hayalimdi ama bi anda oldu herşey doktoru iyi diye biliyordum ama ne doğru dürüst bilgi verdi nede ilgilendi ben üstüne basa basa çok küçük olmasın dedim bana güven dedi ama sonuç maalesef çok kötü ben 22 yaşında yım ve 36 kiloyum 155 boyum bana 225 cc takmış amaliyatı kas altı dual yaptı amaliyatım 3 saat sürdü nedense ve ben kendime geldiğimde şok yaşadım resmen çünkü noğut kadarlar eşim aradı doktoru beğenmedik çok çürük diye oda daha büyüğü olsa göğüs kafesi kırılırdı demiş napıcam yardım edin yarın kontrolüm var nasıl düzelttire biliriz bunu sonuçta az parada değil bu olmadı başkasına diyelim yıllardır hayalimdi maalesef hüsran oldu
Valla banada 36 kilo 1.55 boy için 225 cc gayet iyi bi ölçü gibi geldi...
Daha büyüğünü sizin bedeniniz taşımayabilirdi..
Kaç gün oldu ameliyat olalı?
Başlarda deri ve kaslar gevşemediği için basık ve küçük duruyo, zamanla deri esnedikçe büyüyo göğüsleriniz.
Protez değişikliği için bi süre beklemek gerekiyo diye biliyorum ben.
Bu arada 36 mı 46 mı kilonuz?
H Hatun22 [/QUOTE8
gün oldu evet 36 kiloyum 2 tanede kızım var kilo alamıyorum çok doktor gezdim ama sonuç aynı sağlıkla ilgili bi problem Yok yapın bu değişmez dediler
Gerçeğim benim kilomla ilgili bi problemim Yok cnm memnunum fiziğimde gayet iyi yani36 kilo mu şaka misin sen gercekmisin ?
mrb kızlar yeniyim bende aranızda ya ben Yen'i amaliyat oldum yıllardır hayalimdi ama bi anda oldu herşey doktoru iyi diye biliyordum ama ne doğru dürüst bilgi verdi nede ilgilendi ben üstüne basa basa çok küçük olmasın dedim bana güven dedi ama sonuç maalesef çok kötü ben 22 yaşında yım ve 36 kiloyum 155 boyum bana 225 cc takmış amaliyatı kas altı dual yaptı amaliyatım 3 saat sürdü nedense ve ben kendime geldiğimde şok yaşadım resmen çünkü noğut kadarlar eşim aradı doktoru beğenmedik çok çürük diye oda daha büyüğü olsa göğüs kafesi kırılırdı demiş napıcam yardım edin yarın kontrolüm var nasıl düzelttire biliriz bunu sonuçta az parada değil bu olmadı başkasına diyelim yıllardır hayalimdi maalesef hüsran oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?