Meme estetiği 2018 fiyatları

Hostesin Kirmizi Fulari

Asteria ☀️🌙🔮
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
5.034
3.637
Merhaba kızlar.. Bugun gittigim doktor 13bin fiyat verdi . Merak ediyorum istanbul'da olup daha makul fiyat ile yapan güvenilir bi doktor var mıdır ? Sadece size güvenebilirim ameliyat için 10 bin para ayirmistim fakat indirim yapmıyorlarmış. Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen bilgi paylaşır misinizz

Herkese farklı fiyat verirler çünkü ne uygulancak nasıl olcak ona göre de değişiyo. Bi de yapılan hastanesine göre de fiyat oynuyo.
Ben dün Ayşegül hn dan fiyat aldım 9500-11500 arası dedi.

Ben istanbul anadolu yakasında butik bi hastaneden 6.500 fiyata anlaştım, doktoruma da güvendim orada yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatı ameliyat olacagın hastane de değiştiriyor dedi doktorum. Büyük ve lüx hastanelerin konaklama yatak ücretleri ve ameliyathane kiraları cok yüksek olabiliyormuş.

Ben istanbul anadolu yakasında butik bi hastaneden 6.500 fiyata anlaştım, doktoruma da güvendim orada yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatı ameliyat olacagın hastane de değiştiriyor dedi doktorum. Büyük ve lüx hastanelerin konaklama yatak ücretleri ve ameliyathane kiraları cok yüksek olabiliyormuş.
Merhabalar doktorunuz kimdir?

Annem dün Defne hanıma oldu. Defne Erkara ya çok memnun kaldık herhangi bir sıkıntı yaşamadık

Merhabaaa tatlımmm ! Annenin istediği sonucuna ulaştığı için mutlu oldum. Acaba defne hanım hakkında beni bilgilendir misin ? Bende ona olmayı düşüyorum.. haziran ayından ihtibaren İstanbul cerrahi hastanesinde ameliyat ediyor. Kişiliği ile, doktorluğu hakkında düşündüklerinizi Benimle paylaşır misiniz ? Samimi ve dürüst geliyor bana ama bazen de soğuk, hakkında meme büyütme ile şikayet okumadım henüz fakat sizin yaşadıklarınız beni aydınlatacaktır...

merhaba Aslıhan, ameliyatını oldun mu Ekrem Keskin'e.. ben de gidicem kendisine cumartesi görüşmeye, bilgi verebilir misin nasıl?

Hiç düşünme gözün kapalı teslim et kendini, gidersen de cok selamımı söyle :) herşeyden muazzam memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım. İlgisi alakası işine olan sevgisi zaten seni ikna ediyor ekstra bi çaba harcamasına gerek yok :) Pebuk Pebuk

Merhaba kızlar.. Bugun gittigim doktor 13bin fiyat verdi . Merak ediyorum istanbul'da olup daha makul fiyat ile yapan güvenilir bi doktor var mıdır ? Sadece size güvenebilirim ameliyat için 10 bin para ayirmistim fakat indirim yapmıyorlarmış. Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen bilgi paylaşır misinizz

Fiyatlar ortalama ayni canim 8 15 arasi degisiyor.

X