Meme Eşitleme-Küçültme Ameliyatı Tecrübelerim

inşalkah istediğiniz gibi olur bende merakla bekliyorum bu arada ananas ve yeşil çayı tavsiye ederim
Evet ananas çok duydum uygulayacağım teşekkür ederim.peki doktor düzeltme işini ücretsiz mi yapacaktı kendi dr unuz

Amin ya gerçekten çok zor çok kötü. Umarım tekrar bu son olur:)))

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. AMELİYATI NERDE VE NE KADAR ÜCRETE OLDUNUZ? BENDE HAFTAYA GİDECEM . KAFAMDA BİR DOKTOR VAR AMA HALA EMİN DEĞİLİM

Hanımlar merhaba.ameliyat olalı tam 1 ay 8 gün oldu.normal sudyene geçtim çok şükur.daha doğrusu geçmeye çalışıyorum balensiz sudyen kullanmam gerekiyor yada balenli tercih edersem tellerini çıkarıp kullanmam gerekiyor. Ama camasirlarima kıyamıyorum ve ne taksam rahat edemiyorum. Sanırım ameliyat sonrası verilen medikal sudyene alıştım iyice.ameliyat ilan bayanlar nasıl çamaşırlar tercih ediyorsunuz.paylaşırsanız sevinirim. Şu da var camasir takmadan da çok rahatım sizde durumlar nasıl?

bana doktor en başından destekli demirli sütyen vermişti benimde 1 ay 10 gün oldu arada sporcu sütteni takıyorum ama memeye tam otutan cinsten....başka bir doktorla görüştüm brigget bardot sğtteni takın hani şu füze gibi gösteren dedi aslında en baştan onu veriyoruz biz dedi ama o sütyeni bulmak kolaymı tabiki de bulamadım

Merhaba bende seninle aynı süreçlerden geçtim göğüslerimden ameliyat olmak kaldı sadece doktorun kimdi bana özelden yazabilir misin

Selam cok gecmis olsun.yeni uyeyim umuyorum dogru kisiye yazmisimdir :) bej 13.5 yil once oldum nerdeyse eski haline geldiler senesi olmadan toplayici 90 d kullaniyorum hala.39 yasindayim ve artik bildiginiz kucuk memelere sahip olmak istedigimden tekrar olucam arastirma yapiyorum.istanbulda mi oldunuz ameliyatinizi kime oldunuz acaba.bu arada umarim zaman gectikce memnunsunuzdur.ilk bir iki ay hersey super cunlu ne olursa olsun eski buyuk yada sarkik gogusleriniz yok ama zaman gecince anliyorsunuzki hala buyuk goguslusunuz benim oyle oldu malesef umarik dilediginiz goruntu hala aynidir

suan butun umutlarim yerle bir oldu. bende ameliyat dusunuyorum ve arastirma adamasindayim ama yillar sonra yine aynimi olucak

suan butun umutlarim yerle bir oldu. bende ameliyat dusunuyorum ve arastirma adamasindayim ama yillar sonra yine aynimi olucak
Malesef benim buyuduler
Asagidan yukariya dik olan cizgi yan duruyor nekadar buyume olduysa emegime parama aciuorum hala ayni giyim ve rahatlik sikintisi malesef.ama tek aklima gelen dra gittigimde kizim emmeyi birakali 2 hafta olmustu ve sut varmidir hala ileride buyume olur mu tekrar dedigimde 15 20 kilo alirsaniz buyur tabi ama onun disinda sorun olmaz dedi.13 sene once 63 kgydum simdi 65 benim kanaatim emzirmeyi biraksamda hala goguslerimde sut vardi ve kisa zamanda bu sebepten buyudu.cunku simdi hangi dru arastirsam en az 6 ay emzirmeyi biraktiktan sonra yaziyor.etkilenme iyi dusun iyi olsun ve karar verecegin drun yaptigi ameliyatlari mutlaka gor

Canim ameliyatin nasil gecti? Tecrübeni paylasirmisn

W

Merhaba lar ameliyat oldunuzmu memnun kalbinizin kime ve ne kadara oldunuz?

13 mayis da bende kucuktme oldum bir bucuk kilo yakin doku cikmis

konfor olarak cok rahatladim sirt agrim omuzlarim rahatladi bunu gozlemliyorum ama kucultme ameliyati ne yazik burda gordugun kadariyla yuzde yuz super olani hic gormedim hep bir sey olmus benimkide dahil benimde memede var ama dedigim gibi yuzde yuz super geceni gormedim arastirmalarinda hep bir sey var

ya istedigi kadar kuculmemis
ya cok dik olmamis
ya asimetri sorunu var
ya dikisler iyi degil
meme ucu cureyen uyeler bile gordum

benimde ameliyat olmadan once memelerim birbirinden farkkiydi burda bunu ogrendim memelerinde ameliuatdan once asimetri farkli olanlarda gene bu devam ediyo

benim biri ucundan dikis kismina olcum yaptiginda 10 cm iken digeri 8 bucuk cnm birde meme ucunu dikiyolae ya biri birindne farkli

cok sukur hic agrim olmadi kolay bir ameliyat gecirdim ne enfeksiyon ne iltihap hic bisey olmadi

sutyensiz gezmek abiye denerken rahatlik evde atletle durmak longur longur sallanan memeler olmadan durmak super bir duyguymus

ben ameliyata stresden dolayi adet olarak girdim doktorum bana bisey olmaz dedi ama keske bitip olsaydim belkide asimetri farkli bundna sonucta adetliyken memeler sisiyo ama doktor yok olmaz dedi

dikis izlerime gelecek olursak burda duydugum tum kremleri aldim donusumlu olarak hepsini suruyorum tabi doktorun dediklerini ilk ay kullandim. kantron yagi daha etkili sanki fito krem medecasol akliniza gelen tum cilt yenileyici krem aldim aklima geldikce gidio gelio suruyorum gerci izlerin gececegini ben asla dusunmuyorum

benim t seklinde izlerim ama taaa koktuk altina kadar cunku memelerim yanlara yayilmisti

Selamlar doktorunuzdan memnun kaldiysaniz ve İstanbul da ise ismini yazar misiniz. Ben de sadece diklestirme düşünüyorum bedenim dar gogsum büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…