• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme emen bebeğim, biberonla mama vermemden dolayı biberona alışır mı?

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
698
kızlar, sütüm yetersiz olduğu için biberon ile mama veriyorum bebeğime. ama her mamadan önce kesinlikle meme sonra mama veriyorum. biberonumuz nuby nin anne memesi akışkanlı biberonu. sizce bebeğim biberona alışır mı. 13 günlük henüz. emzikte emiyor. mememde uyumayı seviyo. mama yesede memede uyuyor:53:

kızlar, sütüm yetersiz olduğu için biberon ile mama veriyorum bebeğime. ama her mamadan önce kesinlikle meme sonra mama veriyorum. biberonumuz nuby nin anne memesi akışkanlı biberonu. sizce bebeğim biberona alışır mı. 13 günlük henüz. emzikte emiyor. mememde uyumayı seviyo. mama yesede memede uyuyor:53:

merhaba zonox doktorların söylediği bişey var 'sütüm yetersiz diye bişey yoktur çok ekstra bi durum olmadıktan sonra her annenin sütü bebeğine özeldir ve yeterlidir' buna ben de inanıyorum canım benim ikizlerim 33.haftalık doğdular 1 hafta küvezde kaldılar orda biberona alıştıkları ve 1500 gr oldukları için malesef biberonla devam ettik ama 3 ay emdiler yine de.ben drim ki sen süt yapıcı şeylerle beslen,stresten uzak dur sütüm az diye kafana takarsan gerçekten sütün azalır ve biberona alıştılar mı meme zorlaşıyor canım tecrübeyle sabit:50:sen rahat ol,al bebişini kucağına her istediğinde emzir emzirirken gözlerine bak güzel şeyler söyle bak herşey nasıl düzelcek endişe sütü kaçırıyo canım kendine ve bebişine iyi bak:nazar:

aynı dert bende de var napcam bilmıyorum ben mama vermıyorum sütümü sagıyorum
sagıp vermesem saatlarce memede kalıyo uyudu diye yatıyorum acıyo güzel gözlerını
öle meme emip uyusa bile yarım saat 1 saat sütümü sağıp verınce ikibucuk saat mışıl mışıl uyuyo
ama cok korkuyorum biberona alısıcak diye :26:

Yok canım hep alışır anneyi bırakır diyorlar genelde ama benim oğlumda bırakmadı hamd olsun..2,5 aylık iilk zamanlar göğüs uclarım yara oldu emziremedim pompa ile çekip biberonla verdim şimdi de mama da veriyorum bazen ama bırakmadı..BEnim ki de göğsümde uyumayı seviyor :))

bende ilk zamanlar süt azdı. arada mama verdim biberonla. şimdi kızım 1,5 aylık artık mama vermiyorum. biberondan dolayı emeyi bırakmadı. ama sütün gelmesi tamamen psikolojik . sütünün yetmediğine az olduğunu düşünmeyi bırakınca süt sorunum çözüldü. sonra hiç sütüm olmadığını düşündüğüm zamanda bile az az sütün geldiğini fark ettim. fiziksel bir sorun yok ise her annenin yeterince sütü oluyor bence arkadaşım

kaşıklı biberon kıllanabilirsin ben memenun kaldım medelanınki 70 tl civarı ama olsun piyasada başkalarıda var daha uyguna ama onlar yarı akışkanlar için olduğundan kullanamıyorsun m,

Back