Meme dokusu azlığı çokluğu...?

meme dokusunun fazlalığı tabi ki protezin belli olma riskini azaltır.
doğal yollardan meme büyütme diye birşey olsaydı milyonlarca kadın bu ameliyatı olmazdı. özellikle doğum kontrol haplarını taklit eden östrojen yüklü haplardan uzak durmanı tavsiye ederim. kendine zarar verme.

meme dokun azsa zaten protezi kas altına koyuyorlar ve anlaşılmıyor.Eğer meme dokun varsa kasın zarının altına konuluyor ki protez yine anlaşılmıyor,sen sadece hissediliyormuş gibi algılıyon.Hiç bir şekilde belli olmuyor.

profil fotoğrafın ameliyat sonrası galiba güzel görünüyor.bende yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusun kime yaptırdın bilgiler bekliyorum

profil fotoğrafın ameliyat sonrası galiba güzel görünüyor.bende yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusun kime yaptırdın bilgiler bekliyorum

evet ameliyat sonrası fotoğrafım albüm yükleyemedim.daha sonra gelecek.Doç dr Fatih Peker'e ameliyat oldum.Rahat bir süreç geçirdim bence meme ameliyatından korkanlar artık korkularını yenip küçük memelerini büyütmeli.

peki sizdede gögüs altinda kasinti olmaya basladimi ben 5.5.14 de meme büyütme ameliyati oldum bu siralar baya bir kasinmaya basladi normalmi bu ?

göğüs ölçün tam istediğim gibi şeklide öyle (profildeki resminden bahsediyorum)protezin neydi kaç cc takıldı acaba.benim göğüs dokum yok denecek kadar zayıf biriyim öyle çok büyük lmaz bana istememde seninkiler çok ideal.birde kasaltımı uygulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…