Meme dokum benim uclarda vardi biraz onlarda henuz protezin seklini almadi, sanirim 3-6 ay kadar suruyormus... Kas alti protezde pek hissedilmiyor silikon ya da ben hissetmiyorm:) ancak goruntunun dogallasmasi icin bir 3-6 ay gerekiyor bence..
Suanda benimkiler ayri takiliyorlar :) ama bir sure sonra bu durum ortadan kalkicak diye biliyorum ... Ztn yabanci sitelerde bakarsan 1 ay - 3 ay - 6 ay degisimleri gozle gorulur sekilde degisim gosteriyor Eki Görüntüle 1119511
6 ay sonrası nası güzelleşmiş ya bizimde öle olur inş :))
İns cnm baya arastirdim olmasi gereken gidisat bu , meme basi ortalanana kdr protezin asagiya inmesi gerekiyor ilk zamanlarda meme basi ortada degil daha asagida duruyor :)
Kızlar göğüs estetiği yaptırmadan önce meme dokusunun azlığı çokluğu neyi etkiliyor...
mesele silikonun anlaşılmasını etkiliyormu bu durum.elinizle iyice yoklayınca silikon hemen belli oluyormu yoksa göğüs dokusu varsa bu ihtimal azalıyormu..
benim göğüs altından ölçüm 71 cm üstünden 80 cm..yani 9 cm lik bi fark var.
şu sıralar doğal yollardan bişeyler deniyorum istediğim dolgusuz 75 bedeni doldurabilmek...
off böyle minik göğüslerle kalmak istemiyorum.47 kiloyum boyum 1.62..55 kilo olsam büyürmü acaba o kadar silikondan korkuyorum..
ama burdaki sonuçlar öyle göstermiyor kafam karışık..
meme dokusuna göre protezi kas üstü kas zarı ve kas altı olarak yerleştiriyorlar bnmde dokum azdı kas altı oldum birde dipnot kas altı en ağrılı olan ama tabi bünyeden bünyeye çok da değişiyor temel olarak en fazla acılı ağrıyı 3-5 gün arasında bitmiş olur.. genelde yatıp kalkarken sıkıntı yaşanıyor meme amelşyatlarında birde sabah kalkınca gece boyu göğüs gerilmiş oluyor sabah çok ağrı oluyorama dayanılmayacak ağrı değil bende dolgulu b takıodum şimdi dolgusuz c bazen c lerin hepsi de olmuyor dolgusuz ama işte birde göğüs şeklide önemli bnmkiler çok ayrıkt ameliyattan sonra da birleşmediler biri anyada öbürü konyada halen aynı.. ve de göğüs çatalı dekoltesi de yok bende hala küçücük duruyor göğüslerim c takmama rağmen a takanlarınki bile benden daha büyük duruyor göğüs dekolteleri var diye
resimlerinizi görmem mümkünmü acaba...anladığım kadarıyla göğüsleriniz öncesindede o kadar küçük değilmiş..
tabi ekliyim gör küçükdü ama yayvandı dolguyla büyüyordu
şuan silikona dokununca anlıyormusunuz peki..
hayır silikon kas altı ztn büyüklüğünü bile tam bell etmiyor.. silikon vücüdumda çıkıntı gibi durmuyor kendi dokuma dokunuyorum ben
yani evlimisiniz bilmiyorum ama karşı tarafında nalamayacağı düzeydemi..
izler konusunda durum nasıl..sertlik yumuşaklık normal meme kıvamındamı..
evet karşı taraf da anlamadı canım.. yumuşaklık ilk 2 ay sertti silikon yumuşadı şu an 5. ayımdayım yumuşacık cıvık cıvık sarkık meme kıvamında değil ama yumuşak yani tam kıvamındaizlerimde bende kesi izi belli olmuyor da izlerin üzerine yapıştırılan bantlar çıkarılırken derim hasar gördü onların izi var onlarda pembe pembe yani kesi izi belli değil şükür
ay ay ne güzel ya
burda 7-8 ay geçti sertler silikonu dokununca hissediyorum diyenleri okuyup korkmuştum..şimdi sizde bi umut oldunuz..
canım damla silikon yuvarlağa göre yapısı daha sert daha geç yumusuyor silikonu hissetme durumu da az meme dokusu olana kas altı olması gerekirken gidip kas zarı altı koyuyorlar hissediliyor ripling oluşuyor.. yani herkes aynı değil tabii ama bunun için doktorunu iyi seçmelisin..
sizinki damla değil sanırım değilmi..
yani damlayı önermiyosunuz anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?