hayır silikon kas altı ztn büyüklüğünü bile tam bell etmiyor.. silikon vücüdumda çıkıntı gibi durmuyor kendi dokuma dokunuyorum ben
beni de ekler misin
merak ettim
bende olmayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır silikon kas altı ztn büyüklüğünü bile tam bell etmiyor.. silikon vücüdumda çıkıntı gibi durmuyor kendi dokuma dokunuyorum ben
Kızlar göğüs estetiği yaptırmadan önce meme dokusunun azlığı çokluğu neyi etkiliyor...
mesele silikonun anlaşılmasını etkiliyormu bu durum.elinizle iyice yoklayınca silikon hemen belli oluyormu yoksa göğüs dokusu varsa bu ihtimal azalıyormu..
benim göğüs altından ölçüm 71 cm üstünden 80 cm..yani 9 cm lik bi fark var.
şu sıralar doğal yollardan bişeyler deniyorum istediğim dolgusuz 75 bedeni doldurabilmek...
off böyle minik göğüslerle kalmak istemiyorum.47 kiloyum boyum 1.62..55 kilo olsam büyürmü acaba o kadar silikondan korkuyorum..
ama burdaki sonuçlar öyle göstermiyor kafam karışık..
Mrb :) bende ameliyat icin arastirmalara basladim fotolarini cok merak ediyorum nasil gorecegim konusunda bilgin var mi
kabu ettim bakabilirsin
Nerden bakacagimi bilmiyorum (
bnm profilime gir gorursun :) sol da
teşekkürler halen daha yeterli değiller istediğim gibi değiller ama hiç yokdan şükürCanm sukur ya :)) sonunda gorebildim
guzel olmus cicislerin :))) keyfini sur
teşekkürler halen daha yeterli değiller istediğim gibi değiller ama hiç yokdan şükür [/QUOT
zamanla degisiklik olavak miymis ? Oyle mi dedi doktorun
Kızlar göğüs estetiği yaptırmadan önce meme dokusunun azlığı çokluğu neyi etkiliyor...
mesele silikonun anlaşılmasını etkiliyormu bu durum.elinizle iyice yoklayınca silikon hemen belli oluyormu yoksa göğüs dokusu varsa bu ihtimal azalıyormu..
benim göğüs altından ölçüm 71 cm üstünden 80 cm..yani 9 cm lik bi fark var.
şu sıralar doğal yollardan bişeyler deniyorum istediğim dolgusuz 75 bedeni doldurabilmek...
off böyle minik göğüslerle kalmak istemiyorum.47 kiloyum boyum 1.62..55 kilo olsam büyürmü acaba o kadar silikondan korkuyorum..
ama burdaki sonuçlar öyle göstermiyor kafam karışık..
meme dokun azsa zaten protezi kas altına koyuyorlar ve anlaşılmıyor.Eğer meme dokun varsa kasın zarının altına konuluyor ki protez yine anlaşılmıyor,sen sadece hissediliyormuş gibi algılıyon.Hiç bir şekilde belli olmuyor.
profil fotoğrafın ameliyat sonrası galiba güzel görünüyor.bende yaptırmak istiyorum yardımcı olurmusun kime yaptırdın bilgiler bekliyorum
evet ameliyat sonrası fotoğrafım albüm yükleyemedim.daha sonra gelecek.Doç dr Fatih Peker'e ameliyat oldum.Rahat bir süreç geçirdim bence meme ameliyatından korkanlar artık korkularını yenip küçük memelerini büyütmeli.
peki sizdede gögüs altinda kasinti olmaya basladimi ben 5.5.14 de meme büyütme ameliyati oldum bu siralar baya bir kasinmaya basladi normalmi bu ?
bnm profilime gir gorursun :) sol da
Ben de 2 hafta önce oldum. Damla daha doğal duruyo dediler diye damla yaptırdım. Yuvarlakla farkını pek bilmiyorum açıkçası. Beni de ekleyebilir misin merak ettimm :))
evet ameliyat sonrası fotoğrafım albüm yükleyemedim.daha sonra gelecek.Doç dr Fatih Peker'e ameliyat oldum.Rahat bir süreç geçirdim bence meme ameliyatından korkanlar artık korkularını yenip küçük memelerini büyütmeli.
göğüs ölçün tam istediğim gibi şeklide öyle (profildeki resminden bahsediyorum)protezin neydi kaç cc takıldı acaba.benim göğüs dokum yok denecek kadar zayıf biriyim öyle çok büyük lmaz bana istememde seninkiler çok ideal.birde kasaltımı uygulandıevet ameliyat sonrası fotoğrafım albüm yükleyemedim.daha sonra gelecek.Doç dr Fatih Peker'e ameliyat oldum.Rahat bir süreç geçirdim bence meme ameliyatından korkanlar artık korkularını yenip küçük memelerini büyütmeli.