Gizosgizos Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2017 53 18 32 27 Mart 2017 Konu Sahibi posh #21 kas altı oldum canım meme dokum azdı, hiç duymadım söylediğini...
Gamzeligamze09 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2017 55 10 27 Mart 2017 Konu Sahibi posh #22 Ayşegül hanım söyledi bana bu yöntemi... Kafamı karıştırdı. Benim de 3 cm meme dokum var. Yok gibi bir şey yani
Ayşegül hanım söyledi bana bu yöntemi... Kafamı karıştırdı. Benim de 3 cm meme dokum var. Yok gibi bir şey yani
E Evremnigne Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2017 201 83 25 Mart 2018 Konu Sahibi posh #23 ozlem06 .!.: Ameliyat oldunmu canım ben iki doktor arasında kaldım birisi kas zarı altı dedi diğeri dalgalanma olur kas altı dual dedi meme doKum az hiç yok değil ama çok küçük tabi ama sıfır değil çok kararsız kaldım öncesi sonrası resimler varmı Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptırdınız acaba?
ozlem06 .!.: Ameliyat oldunmu canım ben iki doktor arasında kaldım birisi kas zarı altı dedi diğeri dalgalanma olur kas altı dual dedi meme doKum az hiç yok değil ama çok küçük tabi ama sıfır değil çok kararsız kaldım öncesi sonrası resimler varmı Genişletmek için tıkla... Siz ne yaptırdınız acaba?
E Evremnigne Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2017 201 83 25 Mart 2018 Konu Sahibi posh #24 Gamzeligamze09 .!.: Ayşegül hanım söyledi bana bu yöntemi... Kafamı karıştırdı. Benim de 3 cm meme dokum var. Yok gibi bir şey yani Genişletmek için tıkla... Neye karar verdiniz peki?
Gamzeligamze09 .!.: Ayşegül hanım söyledi bana bu yöntemi... Kafamı karıştırdı. Benim de 3 cm meme dokum var. Yok gibi bir şey yani Genişletmek için tıkla... Neye karar verdiniz peki?