Meme dikleştirme ve protez sonrası 13. gün aşırı ağrı

fitifit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
855
631
Arkadaşlar merhaba ben 13 gün günce meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Protezim 400 cc sorunum şu ki 13. Gün olmasına rağmen aşırı ağrı var. Bir haftadan sonra rahatlamaya başlamıştım ama iki gündür başlangıçtaki ağrılara döndüm gibi gece ağrıdan uyuyamıyorum. Nispeten gün içinde bir nebze hafiflese de ağrılar devam ediyor. Bir de reglim biteli 3-4 gün olmuştu. Dün tekrar regl oldum. Normal mi bu kadar ağrı bir sorun mu var acaba? Memeler iyi durumda görüntüde bir sıkıntı yok ödem dışında ama inanılmaz bir ağrı ve iğne batması gibi bir durum var sanki ameliyatın ilk günleri gibi canım yanıyor.

Öncelikle geçmiş olsun bende 10 gün sonra aynı şeylerı yasadım. Kontrolümü öne alıp gıttıgımde dktrum bazen böyle olabıldıgını söyledı. Neredeyse 1,5 ay oldu yan yatamıyorum. Sol taraf çok daha ödemli. Beklemekten baska yapacak bişi yok sanırım. Uzun bi süreç malesef. Kişiylede alakalı. Bır haftada işene dönende var, 1ay sonra sıkıntı yasayanda çok. Benım gıbı geç ıyıleşenler için en az 2 ay hatta 3 ayıda bulabılcegını söyledı dktrm.

Bende aradım doktorumu bugün gel bakalım dedi. Görünürde herşey mükemmel bir sorun yok gibi ama sonradan bu kadar ağrı acı olunca korktum açıkçası bir sıkıntı mı var diye iyiki yazdınız en azından yalnız olmadığımı bilmek aynı şeyi yaşayan olduğunu bilmek iyi geldi

Hatta dikiş bozup iltıhap olup olmadıgına baktı. Sıkıntı olsa akardı için rahat olsun dedı. Pskolojık olarak rahatladım bende. Sızınde bişi yoktur bende. Kanama olsa morarırdı demişti. Morarmadıysa korkma

Sızı çok ıyı anlıyorum. Panıge kapılıp dktrda aldım soluğu. Neler yasabılcegımızı bastan anlatsalarda, kişiyle alakalı deyıp geçiştırıyorlar malesef. Hangı şehırdesınız? Keşke özelden konuşma şansımız olsada tedaylı konulabılsek.

Morarma yok şükür sizin sıkıntılarınız geçti mi?

Sızı çok ıyı anlıyorum. Panıge kapılıp dktrda aldım soluğu. Neler yasabılcegımızı bastan anlatsalarda, kişiyle alakalı deyıp geçiştırıyorlar malesef. Hangı şehırdesınız? Keşke özelden konuşma şansımız olsada tedaylı konulabılsek
Morarma yok şükür sizin sıkıntılarınız geçti mi?
Eh kısmen geçti sayılır

Bantları çıkarır dktr muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…