Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Defos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
505
271
Oncelikle bana destek veren butun arkadaslara cok tesekkur ederim. Dun ameliyatimi oldum heycanli bekleyis bitti. Gercekten fazla evham yapmisim. Hastanede tahliller yapildi meme USG cekildi anlamadim bile sonra odama doktorum geldi konustuk ameliyattan once gercekten moral verdi rahatlatti. Sonra anlamadim bile hersey cok cabuk ilerledi ve uyandigimda odamdaydim. Agrilarim vardi agri kesici igneler yapildi dun gece hastanede kaldim sabah taburcu oldum. Simdi daha iyiyim ama direnler var tabiki onlari takip ediyoruz sagolsun doktorum arayip surekli durumumu soruyor. Simdi sargilarin acilmasini ve bu direnlerin cikmasini bekliyorum. Ben daha cok agrilar bekliyordum tabiki var ama dayanilmayacak birsey degilmis. Isteyen arkadaslar sakin korkmayin surec cok guzel isliyor ve fark etmeden olup bitiyor

Çok çok geçmiş olsun ben bu bölüme çok bakmamıştım. yağ aldırmak istiyorum bende:KK49::KK49:iyi olduğuna sevindim gerçekten Nerde senin doktorun gerçi adını duymuştum ama gitmedim görüşmeye hiç

Çok çok geçmiş olsun ben bu bölüme çok bakmamıştım. yağ aldırmak istiyorum bende:KK49::KK49:iyi olduğuna sevindim gerçekten Nerde senin doktorun gerçi adını duymuştum ama gitmedim görüşmeye hiç
Tesekkur ederim. Ankarada Tunalida Kuguluparkin karsisinda internette var tam adresi alabilirsin

Arkadaşlar meme ameliyatimi paylasiyorum zaten ama her surecini yazip olacak arkadsslarida bilgilendirmek istiyorum. Bugun ameliyat olali 3 gun oldu sargilarim alindi biraz daha rahatladim.

Ç
Geçmiş olsun. İnsallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz. :dua:
Benim de aklımın bir köşesinde bu operasyon. Takipteyim :KK24:
Geçmiş olsun. İnsallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz. :dua:
Benim de aklımın bir köşesinde bu operasyon. Takipteyim :KK24:

Çok tesekkur ederim. Gerçekten korkuldugu gibi zor olmuyor ama tabiki iki ameliyat birden gecirmis oluyoruz sonucu guzel olsun.

Bugun ameliyatimin 5 gunu ve doktorum direnlerimi cekti biraz korkuyordum nasil cekilecek diye artik korku yok kolaymiş ama şunu soylemeliyim ki insan biraz garip oluyor içinden birsey cekiliyor sonucta neyse rahatladim artik bunlar gitti. Sudyen kullaniyorum.

Cnm senin ilk ameliyatın mı?Benim 4 yıl önce slikon takıldı ama sonuçtan çok memnun olmadım hiç bi zaman. Şimdi hem dikleştirme hemde protezler degisecek..Beni dikleştirme çok korkutuyor onunla ilgili yazarmısın bana kahverengi bölgenin etrafında kesip hem protez leri takicağini hemde dikleştirme yi yapıcagini söyledi doktorum fakat o ameliyat Yeri beni çok ürkütüyor çok hassas bir yer his kaybı olursa ya da çok derin ameliyat izleri kalırsa diye korkuyorum

Bugun ameliyatimin 5 gunu ve doktorum direnlerimi cekti biraz korkuyordum nasil cekilecek diye artik korku yok kolaymiş ama şunu soylemeliyim ki insan biraz garip oluyor içinden birsey cekiliyor sonucta neyse rahatladim artik bunlar gitti. Sudyen kullaniyorum.

Kurtuldun tekrar geçmiş olsun nasıl gidiyor şuan nasılsın biraz daha düzelme oldumu bu arada samimi olarak birşey soracagım doktorun ameliyattan sonra ilgileniyormu çunku ben bir çok arkadaşımdan ameliyatı yapıyorlar sonra pek ilgilenmiyorlar diye duyuyorum da buda korkutuyor ben galiba biraz pimpirikliyim. her aradıgımda ulaşmam gerekiyor. neyse biraz zaman geçsin şuan çok yeni ilgilenir diye düşünüyorum.

Cnm senin ilk ameliyatın mı?Benim 4 yıl önce slikon takıldı ama sonuçtan çok memnun olmadım hiç bi zaman. Şimdi hem dikleştirme hemde protezler degisecek..Beni dikleştirme çok korkutuyor onunla ilgili yazarmısın bana kahverengi bölgenin etrafında kesip hem protez leri takicağini hemde dikleştirme yi yapıcagini söyledi doktorum fakat o ameliyat Yeri beni çok ürkütüyor çok hassas bir yer his kaybı olursa ya da çok derin ameliyat izleri kalırsa diye korkuyorum

Canim benim ilk ameliyatim hem protez kondu hem diklestirme yapildi ama inan korkulacak gibi degil hic endiselenme rahat ol ameliyata girene kadar girdikten sinra zaman cok cabuk geciyor gun gun iylesiyorsun his kaybi var suanda ama gecici cok yeni daha merak etme cesaretini topla ve ameliyata gir tatlim hangi doktor yapacak benim şansimdan doktorum gercekten cok cok ilgili ve insani rahatlatiyor doktordan cok arkadas gibi yaklasiyor

Cnm benimde hem dikleştirme hem silikon koyuldu meme ucu kesisi ile ile yarım ay şeklinde. Sağ göğsümde hiç his kaybı yok sol Gülsüm'ün sadece bir kısmında var onuda yavaş yavaş hissetmeye başlıyorum korma gayet iyi oluyor benim 6. Haftam. Bu arada neden silikon değiştirmek istiyorsun bir problemi oldu daha önce kaç cc ve hangi yöntemle takıldı acaba??

Canim benim ilk ameliyatim hem protez kondu hem diklestirme yapildi ama inan korkulacak gibi degil hic endiselenme rahat ol ameliyata girene kadar girdikten sinra zaman cok cabuk geciyor gun gun iylesiyorsun his kaybi var suanda ama gecici cok yeni daha merak etme cesaretini topla ve ameliyata gir tatlim hangi doktor yapacak benim şansimdan doktorum gercekten cok cok ilgili ve insani rahatlatiyor doktordan cok arkadas gibi yaklasiyor
Size kaç cc takıldı

dikleştirme kesinlikle korkulacak bir ameliyat değil.insanlar korkuyo genelde.evet 2 farklı işlem uygulanıyo eğer büyütme de düşünüyorsa kişi.benim de hem dikleştirme hem büyütme oldu.hiç ağrı çekmedim.memenin durumu ve doku yapısına göre evet izli bir ameliyat kabul etmek lazım bunu.ama o halde olmaktansa izli olmayı tercih ediyor insan.doktorunuza güvendikten sonra korkulacak hiçbir şey yok :KK39:

dikleştirme kesinlikle korkulacak bir ameliyat değil.insanlar korkuyo genelde.evet 2 farklı işlem uygulanıyo eğer büyütme de düşünüyorsa kişi.benim de hem dikleştirme hem büyütme oldu.hiç ağrı çekmedim.memenin durumu ve doku yapısına göre evet izli bir ameliyat kabul etmek lazım bunu.ama o halde olmaktansa izli olmayı tercih ediyor insan.doktorunuza güvendikten sonra korkulacak hiçbir şey yok :KK39:

Kesinlikle katiliyorum sana bende çok buyutmusum gozumde tabiki ameliyattan sonra agrilar oluyor ama sonra geçince insan mutlu oluyor

Doktorum karar verdi cc ye bana küçük geliyor şuan 275 cc 3-4 sene kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum ben

X