merhabalar oldunuzmı amelıyat nasıl gectiMerhabalar bende meme dikleştirme ve protez ameliyatı olacağım aşırı heyecanlıyım
Küçüklüğünden şikayetciydim görüşmeye gittiğimde dikleştirme de olacak deyince doktorum biraz korktum olanlar yardımcı olabilirmi çokmu sancılı
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Haldun Hocadan muayene için randevu bekleyenlerdenim. Ankarada gidebileceğim tek Dr olarak düşünüyorum. bu 3. Ameliyatım olacak aşırı keyifsizim aslında. Fiyat bilgisi aşağı yukarı verildi ama sizden ricam siz ne kadar ödediniz özelden paylaşabilir misiniz? Benim durumumda dolayı komplike bir durumdan kaynaklı mı bu fiyat onu merak ettimmemnun olmanıza çok sevindim
özelden fiyat yazablir misiniz acaba?
merhaba ben ameliyat olmadım fiyat da almadım açıkcasıMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Haldun Hocadan muayene için randevu bekleyenlerdenim. Ankarada gidebileceğim tek Dr olarak düşünüyorum. bu 3. Ameliyatım olacak aşırı keyifsizim aslında. Fiyat bilgisi aşağı yukarı verildi ama sizden ricam siz ne kadar ödediniz özelden paylaşabilir misiniz? Benim durumumda dolayı komplike bir durumdan kaynaklı mı bu fiyat onu merak ettim
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Haldun Hocadan muayene için randevu bekleyenlerdenim. Ankarada gidebileceğim tek Dr olarak düşünüyorum. bu 3. Ameliyatım olacak aşırı keyifsizim aslında. Fiyat bilgisi aşağı yukarı verildi ama sizden ricam siz ne kadar ödediniz özelden paylaşabilir misiniz? Benim durumumda dolayı komplike bir durumdan kaynaklı mı bu fiyat onu merak ettim
Selamlar ben de 7 martta ameliyat oldum meme dikleştirme ve kas altı protez refakatcim vardı ama bu kadarını ne ben ne refakatcim bekliyorduYeni meme büyütme olmuş biri olarak bende çok yorum okudum olanların videosunu izledim ve kendimce kendimi dayanıklı bularak nedir ki dedimsifona basamadım yazanlara daha neler falan derken yanımda refakatçim yoktu ilk gün telefonu şarja takamadım kabloyu itemedim o derece olabiliyormuş yani dedim bende kendimi yeteri kadar hazırlamadan girmişim bunu anladım ilk 2 gün ne yaptım ben kendime meme yaptırmak senin neyine dedim ama 3. Gün ağrı olarak rahattım sadece gerginlik hissi çok yoğundu şimdi 11. Günümde gerginlik hisside azalmaya başladı
Kolaylıkla geçer ameliyatıniz umarım.ameliyattan çıkınca ağrı olmuyor sonrasında aşırı baskı hissi kalkmakta zorluk yasaniyor. Ben sabah 8'de ameliyata girdim 1.5 gibi odaya geldim ama sürekli tatlı bir uyku halindeydim bütün gün ve gece hep uyudumMerhabalar bende meme dikleştirme ve protez ameliyatı olacağım aşırı heyecanlıyım
Küçüklüğünden şikayetciydim görüşmeye gittiğimde dikleştirme de olacak deyince doktorum biraz korktum olanlar yardımcı olabilirmi çokmu sancılı
Evet asla refakatçi olmadan gidilmez. Ben bazı yorumları okuyup gaza gelmiştim. Eşime sen benimle kalma evde çıcuklara bak tek idare ederim diyordumSelamlar ben de 7 martta ameliyat oldum meme dikleştirme ve kas altı protez refakatcim vardı ama bu kadarını ne ben ne refakatcim bekliyorduevet 3. Gün yemeğe gittik hastane çıkışı ama baskı hissi daha yeni duzeliyor. Öyle ameliyattan 1 hafta sonra ise baslarsin fln yalan mümkün değil. Ancak o kadar güzel oldu ki değer o 3 gün ağrıya sonraki taş bağlanmış hissine hareket kısıtlamasına Dr çok önemli gercekten ben Dr f....d.... İn videolarini izlemiştim ooo dedim refakatçi bile olmasa idare edilir amaa asla onların doğru olmadığını yaşayarak gördüm asla refakatcisiz gitmeyin
Evet asla refakatçi olmadan gidilmez. Ben bazı yorumları okuyup gaza gelmiştim. Eşime sen benimle kalma evde çıcuklara bak tek idare ederim diyordumbazı yorumlar sonrası çok kolay olacağı hissine kapılmıştım. ertesi gün partiye gittim diyen de vardı, bunlar bence mümkün değil. İnsanları doğru yönlendirmek gerek. Ben mesela 4.gün wc yi silip fırça ile ovdum( kendimi zorlamadan çok bastırmadan) şimdi 4.gün temizlik bile yaptım diye atıp tutmak doğru olmaz. Onu o anda mecbur yapmam gerekiyordu, yüzeysel temizledim.
Benim bugün 6.günüm ve eşim hep benle ilgilendi. 7.günden itibaren evde tek kalacağım.
Evet ameliyatımı oldum 2 martta çok mutluyumKolaylıkla geçer ameliyatıniz umarım.ameliyattan çıkınca ağrı olmuyor sonrasında aşırı baskı hissi kalkmakta zorluk yasaniyor. Ben sabah 8'de ameliyata girdim 1.5 gibi odaya geldim ama sürekli tatlı bir uyku halindeydim bütün gün ve gece hep uyudumzaten düzenli ağrı kesici ve antibiyotik veriliyor uyku yapıyor sonrası baskı hissi her gün daha iyiye gidiyor bu gün 20. Günüm benim farklı hastalığım olduğu için sürecim biraz daha fazla dinlenmeli oldu 15 gün ama artık işe başlayacağım kendimi çok iyi hissediyorum
Ben daha bu gün ise başlayacağım ve isim evime çok yakın ve masa başı buna rağmen baslayamadim ve üç gün önce avm'ye gittim iki gün önce bir toplantıya katıldım çok yordu beniEvet ameliyatımı oldum 2 martta çok mutluyum
Kesinlikle refakatçi olmadan aslaa olmaz neden herkes 3 avm gezdim va diyor anlayamıyorum bu nasıl mümkün olur ki
Daha da iyi olacaksınız inşallah
Bantları 10 gün sonra duşta çıkarabilirsin demişti doktorumBen daha bu gün ise başlayacağım ve isim evime çok yakın ve masa başı buna rağmen baslayamadim ve üç gün önce avm'ye gittim iki gün önce bir toplantıya katıldım çok yordu benihala sabahları baskı çok yoğun şişiyor. Sizin dikisleriniz nasıl bantlar çıktı mi?
Fucidin merhem verdi ama henüz bantların çıkmadı birazdan kontrolüm var bakalım ne diyecek hiç bir aggim sızım kalmadı çıkartır belki bantları. Ben hep kantaronumu kendim yaparım var zaten yaptığım onuda kullanacağım ben çok iyi yara izlerine karşı ama zeytin yağı ile yapılmış olan olacak.Bantları 10 gün sonra duşta çıkarabilirsin demişti doktorum
Dikiş izleri için bi öneride bulundumu doktorunuZ .benimki sarı kantaron yağı kullan dedi bilemedim
Benim 1 ay olacak nerdeyse hala krem kullanmadımFucidin merhem verdi ama henüz bantların çıkmadı birazdan kontrolüm var bakalım ne diyecek hiç bir aggim sızım kalmadı çıkartır belki bantları. Ben hep kantaronumu kendim yaparım var zaten yaptığım onuda kullanacağım ben çok iyi yara izlerine karşı ama zeytin yağı ile yapılmış olan olacak.
Yok bence geç değil benimde 22 gün oldu yara kremi kullanmadım benimde 1ayı bulur başlamam. Kantaronu ben kendim yapıyorum çok faydalı yanıklarda yara izinde ağrı kesici özelliği var. Aktardan alabilirsiniz ama özellikle zeytinyağı içeren alın çok daha etkiliBenim 1 ay olacak nerdeyse hala krem kullanmadım
Sarı kantaronu aktardanmı alıyorsunuz. Sanırım geç kaldım orjinal bulmam lazım biyerden