Ben yeni oldum 5.günündeyim oldukça sancılı bir süreç geçiriyorum. Kas altı protez oldum. Dikleştirme yoktuMerhabalar bende meme dikleştirme ve protez ameliyatı olacağım aşırı heyecanlıyım
Küçüklüğünden şikayetciydim görüşmeye gittiğimde dikleştirme de olacak deyince doktorum biraz korktum olanlar yardımcı olabilirmi çokmu sancılı
Çok geçmiş olsun şuan çok korktum bide dikleştirme olacak banaBen yeni oldum 5.günündeyim oldukça sancılı bir süreç geçiriyorum. Kas altı protez oldum. Dikleştirme yoktu
Kendimi herşeye hazırladım acı eşiğim yüksektir ama yinede bi korkmuyor değilim. İnşallah hep sonunu düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.Selamlar şimdiden geçmiş olsun kas Altı ciddi sancılı bir süreç bence ben uyandığımda acıya inananamıştım ama geçmiyor mu elbette atlatıyorsun ama öncesinden hazırlıklı olmak şok olmamak adına bilmek isterdim ben nerede okusam sorsam ( doktor sayfaları asistanları vs ) çok acımayacak dendi o sebeple sandırım o kadar şaşırmıştım kas Altı ise çok acılı oluyor Ağrı kesicilerle atlatırsın merak etme
Korkma bence sonuçta geçiyor üç gün idare edeceksin en fazla sonra hızla iyileşeceksinKendimi herşeye hazırladım acı eşiğim yüksektir ama yinede bi korkmuyor değilim. İnşallah hep sonunu düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum.
Gerçi depremin olduğundan beri aklıma bile gelmiyor her dakka araştırırdım ;(
Kaç cc yaptınızBen yeni oldum 5.günündeyim oldukça sancılı bir süreç geçiriyorum. Kas altı protez oldum. Dikleştirme yoktu
Ablam oldu dikiş sızısı haricinde problem yaşamadı açıkçası.Ben 3 ay önce meme protez oldum ablam benden 2 ay sonra dikleştirmeli protez oldu şu an çok rahat aynı doktora oldukMerhabalar bende meme dikleştirme ve protez ameliyatı olacağım aşırı heyecanlıyım
Küçüklüğünden şikayetciydim görüşmeye gittiğimde dikleştirme de olacak deyince doktorum biraz korktum olanlar yardımcı olabilirmi çokmu sancılı
325Kaç cc yaptınız
Kişiye göre süreç farkediyor. Benim ertesi gün işe giden arkadaşlarım var. İstanbul Suadiye de doktorumÇok geçmiş olsun şuan çok korktum bide dikleştirme olacak bana
Siz nerede hangi doktora oldunuz
Boyunuz kilonuz neydiBen yeni oldum 5.günündeyim oldukça sancılı bir süreç geçiriyorum. Kas altı protez oldum. Dikleştirme yoktu
Kesinlikle benim bahsettiğim de bu öyle bir hazırlıyorlar ki sanki sızı olacak da geçecek ama gerçekten korkunç bir ağrı ile karşılaşmıştım ben ilk uyandığımda ve tüm gece devam etti konuşamıyordum nefes alırken acıyor göğüs kafesim diye bilseydim hazırlıklı olurdum gerçekten inanıyorum bu kadar ağrı psikolojik olarak Yardımcısı olacağından yaşamazdım bu benim görüşüm elbette ama geçmiyor mu elbette geçiyor :)Merhaba. Ben 8 sene önce olmuştum ameliyatımı.Biraz acı eşiği,biraz doktor uzmanlığı ve biraz da silikonun (kas altı-üstü) nereye yerleştirileceği ile alakalı bu acı durumu. Ben de ilk ameliyatıma laylay loylom girmiştim her şeyden habersiz. Gözümü açar açmaz hissettiğim ağrıyı tarif dahi edemem.kaldı ki bir çok ameliyat geçirsim lakin bu ameliyat ağrısı bitirmişti beni. Benimki kas altı oldu ve aynı zamanda dikleştirme yapıldı. Acı eşiğim oldukça yüksektir. Doktorlar asistanlar kime sorduysam ilk gün biraz ağrın olur onu da ağrı kesicilerle atlatırsın demişlerdi :) sizi korkutmak için yazmıyorum elbette. Ben hazırlıklı değildim. Keşke birisi bana bunları anlatmış olsaydı da ameliyata öyle girmiş olsaydım.ve şimdi 2. Kere ameliyat olmak zorundayım. Ben de inanılmaz korkuyorum ama yapılacak birşey yok. Bence kendinizi kötüye hazırlamalısınız. Belki süreciniz daha rahat geçecek bilemeyiz. Her güzelliğin bir bedeli var. Bu bedel de bir haftalık ağrı olsun diyelim. Siz ondan sonrasına odaklanın bence. Hayalini kurduğunuz güzel göğüslere…umarım sorunsuz atlatırsınız
168 boya 55 kiloyumBoyunuz kilonuz neydi
Çok teşekkür ederim haklısınız herşeye hazırlıklı olmam lazım. Siz neden tekrar olacaksınızMerhaba. Ben 8 sene önce olmuştum ameliyatımı.Biraz acı eşiği,biraz doktor uzmanlığı ve biraz da silikonun (kas altı-üstü) nereye yerleştirileceği ile alakalı bu acı durumu. Ben de ilk ameliyatıma laylay loylom girmiştim her şeyden habersiz. Gözümü açar açmaz hissettiğim ağrıyı tarif dahi edemem.kaldı ki bir çok ameliyat geçirsim lakin bu ameliyat ağrısı bitirmişti beni. Benimki kas altı oldu ve aynı zamanda dikleştirme yapıldı. Acı eşiğim oldukça yüksektir. Doktorlar asistanlar kime sorduysam ilk gün biraz ağrın olur onu da ağrı kesicilerle atlatırsın demişlerdi :) sizi korkutmak için yazmıyorum elbette. Ben hazırlıklı değildim. Keşke birisi bana bunları anlatmış olsaydı da ameliyata öyle girmiş olsaydım.ve şimdi 2. Kere ameliyat olmak zorundayım. Ben de inanılmaz korkuyorum ama yapılacak birşey yok. Bence kendinizi kötüye hazırlamalısınız. Belki süreciniz daha rahat geçecek bilemeyiz. Her güzelliğin bir bedeli var. Bu bedel de bir haftalık ağrı olsun diyelim. Siz ondan sonrasına odaklanın bence. Hayalini kurduğunuz güzel göğüslere…umarım sorunsuz atlatırsınız
Benim implantlarım piyasadan toplatılan allergan marka. Alcl riski olduğundan dolayı çıkartmam gerekiyor.Çok teşekkür ederim haklısınız herşeye hazırlıklı olmam lazım. Siz neden tekrar olacaksınız
merhaba bu operasyonları hangi doktora yaptıracaksınız?Ben de önümüzdeki ay meme protezi+ dikleştirm e+ labioplasti ameliyatı olacağımaslında dikleştirme aklımda yoktu, doktorum muayeneden sonra yapılması gerektiğini söyledi. Forumda okuduğum yorumlar sonrası kendimi 3 gün çekeceğim büyük acılara hazırladım tabiki buradaki yorumlar gerçeği görmemizi sağlıyor, en azından ameliyat sonrası süreçte neler yaşayacağımızı tecrübe sahibi kişilerden öğreniyoruz. Yaşayacağım her şeyi not aldım ameliyat sonrası açıp okuyup tekrar hatırlayacağım. Gün yaklaştıkça korkularım artıyır çünkü benim kombine ameliyat olacak ve kan dahi aldırırken gerilen biriyim artık birbirimize destek olup yaptırcağız diyelim, yolumuzdan dönmeyelim.
Ben de önümüzdeki ay meme protezi+ dikleştirm e+ labioplasti ameliyatı olacağımaslında dikleştirme aklımda yoktu, doktorum muayeneden sonra yapılması gerektiğini söyledi. Forumda okuduğum yorumlar sonrası kendimi 3 gün çekeceğim büyük acılara hazırladım tabiki buradaki yorumlar gerçeği görmemizi sağlıyor, en azından ameliyat sonrası süreçte neler yaşayacağımızı tecrübe sahibi kişilerden öğreniyoruz. Yaşayacağım her şeyi not aldım ameliyat sonrası açıp okuyup tekrar hatırlayacağım. Gün yaklaştıkça korkularım artıyır çünkü benim kombine ameliyat olacak ve kan dahi aldırırken gerilen biriyim artık birbirimize destek olup yaptırcağız diyelim, yolumuzdan dönmeyelimywbi
Yeni meme büyütme olmuş biri olarak bende çok yorum okudum olanların videosunu izledim ve kendimce kendimi dayanıklı bularak nedir ki dedimBen de önümüzdeki ay meme protezi+ dikleştirm e+ labioplasti ameliyatı olacağımaslında dikleştirme aklımda yoktu, doktorum muayeneden sonra yapılması gerektiğini söyledi. Forumda okuduğum yorumlar sonrası kendimi 3 gün çekeceğim büyük acılara hazırladım tabiki buradaki yorumlar gerçeği görmemizi sağlıyor, en azından ameliyat sonrası süreçte neler yaşayacağımızı tecrübe sahibi kişilerden öğreniyoruz. Yaşayacağım her şeyi not aldım ameliyat sonrası açıp okuyup tekrar hatırlayacağım. Gün yaklaştıkça korkularım artıyır çünkü benim kombine ameliyat olacak ve kan dahi aldırırken gerilen biriyim artık birbirimize destek olup yaptırcağız diyelim, yolumuzdan dönmeyelim.