Anket Meme dikleştirme ve protez ameliyatı olacağım bu ay sonu bu işlem çokmu sancılı

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
37
Merhabalar bende meme dikleştirme ve protez ameliyatı olacağım aşırı heyecanlıyım

Küçüklüğünden şikayetciydim görüşmeye gittiğimde dikleştirme de olacak deyince doktorum biraz korktum olanlar yardımcı olabilirmi çokmu sancılı

Şimdiden herkese çok geçmiş olsun diliyorum.Bende salı günü ameliyat oluyorum inşallah.Ama geçen süre içinde 300cc ye karar verilmişken son kontrolümde bende 345 cc mi olsa acabalarındayım dünden beri deli gibi yorumlara bakıyorum bana hem kendi seçtiğim hem hocanında onay verdiği bana max olucak olan iki ölçü vardı 300-345 mentor marka 323 serisi anatomik .300den 345 e kayıyorum ya küçük olursa diye bende 168 51 kg ım.ama göğüs yapım oldukça ufak hep yoktu 2çocuk var birtek ilk doğum sonrası süt dönemi büyüdü göğsüm oldu oda gitti.daha önce mentor markasının diğer markalara göre daha iri olduğunu duymuşmuyduz??bende sadece dantel sütyen kullanmak istiyorum ve doldursun istiyorum ama 300ile 345 arasında nasıl bir fark var bilmiyorum

merhaba, siz nerede yaptıracaksınız ? dikleştirme olacak mı ücreti nedir acaba?
ben de iki çocuk emzirdim 75c olan memelerim pörsüdü küçüldü
inşallah sizinki çok güzel olur operasyon kolay geçer

Bilinçli hasta maşallah amin inşallah hepimiz için sonuç mükemmel olur
1 hafta öncesindemi bırakacaksınız vitamini
Haftaya doktoruma sorcağım, ne zamana kadar kullanayım diye. Benim 2 çocuk var ve arada hasta oluyorlar. Arkadaşlarından geçiyor, onlardan da banaOlurda ameliyat dönemine denk gelirse, ertelenirse diye korkuyorum.

Çok az kalmış geçmiş olsun şimdiden eminim çok güzel olacaktır valla bende korkuyorum boyum 180 hoca 300 deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir umarım büyük koyar yaa

Merhabalar, yardımcı olursanız sevinirim, bende göğüs estetik yaptırmak istiyorum,ama hangi doktor iyi,ne kadar tecrübeli, ilgisi alakası nasıl, bir türlü karar veremedim, canım sen hangi doktora oldun,hangi hastanede,devlet mi özel hastanede mi, doktorundan memnun musun, kaç CC taktırdın, kas altı mi kas üstü mü oldun, ve toplamda ne kadar masraf oldu. Cevap verirsen çok memnun olurum

Ayy ben de meme protez oldum ablam benden sonra protez+dikleştirme+labioplasti oldu yemin eederim o benden hızlı iyileşti ahahajaj

Kuzum selam öncelikle hayatında kendine yaptığın en güzel yatırım olacak kendini hazırla:) Ben Ekim ayında kas altı oldum ablam ve kuzenim ve birçok arkadaşım benden sonra doktoruma oldular mesela kas üstü olanlar da oldu bu kesinlikle senin doku ve kafes genişliğin ile ilgili o yüzden doktorun ne yaptığına değil senin neye uygun olduğun önemli. Doktorumdan ve asistanından öyle memnunum(z) ki ailecek,çevrecek bayıldık. Toplamda 6 kişi ayrı zamanlarda aynı ameliyatı olduk muazzammm. İşini iyi bilen sakin bir doktor. Ben Ekim ayında 37nin ödedim yılbaşından sonra artmış fiyatları benim kuzenim geçen hafta oldu 46 verdi

Aleyküm selam canım ilgine çok teşekkür ederim sen hangi şehirde hangi hastanede hangi doktora oldun, ben uzun zamandır istiyorum, hamilelik süreci doğum ve doğum sonrası sarkma ve boşalma oldu göğüslerim de, bu psikolojiden çıkamıyorum, adeta kendime olan öz güvenim gitti,her duş sonrası aynaya baktığımda, kendimi çok kötü hissediyorum,artık bu psikolojiden kurtulmak istiyorum, sürekli giydiğim kıyafetler iç çamaşırlarında kapatmaktan, aynaya baktığımda kendi bedenimle barışık olmaktan usandım,çok üzüldüğum agladigim anlar oldu, ruhi bunalıma girdim, aşırı takıntı haline geldi bu bende.

Çok az kalmış geçmiş olsun şimdiden eminim çok güzel olacaktır valla bende korkuyorum boyum 180 hoca 300 deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir umarım büyük koyar yaa
merhaba bugündü sanırım operasyonunuz? yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti çok geçmiş olsun

öğleden sonra gideceğim bakalım ne önerecekler korku ve merak içindeyim
Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Doktora gittiğimde çok heyecanlıydım. Gün aldım ve hala inanamıyorum, sanki ameliyat olacak ben değilim de bir başkasıbence gün alıp hemen olmak gerek, ben ocak ayından beri bekliyorum. Keşke hemen olsaydım.

merhaba bugündü sanırım operasyonunuz? yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti çok geçmiş olsun
Evet çok iyiyim şu an olması gereken bir ağrı ile geçiriyorum . Narkoz biraz zorladı beni ilk gün çıkınca ameliyattan .şu an sadece derin nefes aldığımda bir ağrım vae göğüs kafesimde oda çok normal sanırım .ama öyle kambur yürümüyorum .bol bol su içiyorum zaten suyu çok seviyorum. C vitamini içiyorum antibiyotik ve ağrı kesicilerim var ama ağrı kesicileri almasamda ağrım durulmayacak bir ağrı değil.doktor seçimi belkide en önemli olanı kendinden emin yaptığı işin gerçekten iyi yapan. Ben şu an sonuçtan çok memnunum önce bi küçük gibi geliyo ama doktorumunda bir çok doğru bilgi veren kişininde söylediği zamanla oturuyor olması şu hali ile bile çok güzeller.ben kendimi bildim bileli çok ufaktı değdi mi bence değdi

merhaba, siz nerede yaptıracaksınız ? dikleştirme olacak mı ücreti nedir acaba?
ben de iki çocuk emzirdim 75c olan memelerim pörsüdü küçüldü
inşallah sizinki çok güzel olur operasyon kolay geçer
Ben haldun kamburoğlu a oldum ankarada.benim burun ameliyatımda olucak deviasyon ama önce bunun düzelmesini bekleyeceğiz. Doktor seçimi en önemli olan kendinizi emin hissetmediğiniz bir doktora olmayın. Tecrübe bilgi hasta için iyileşme süreci yaptığı teknikler en önemli unsurlar .ben bir tek haldun hocaya muayene oldum ve dedim ki tamam benim isteklerimi doğru anlayıp uygulayacağı teknikler ile sonrasında da iyi bir iyileşme yaşatacak olan doktor .

memnun olmanıza çok sevindim
özelden fiyat yazablir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…