Çok geçmiş olsun, inşallah her şey gönlünüzce olurYeni meme büyütme olmuş biri olarak bende çok yorum okudum olanların videosunu izledim ve kendimce kendimi dayanıklı bularak nedir ki dedimsifona basamadım yazanlara daha neler falan derken yanımda refakatçim yoktu ilk gün telefonu şarja takamadım kabloyu itemedim o derece olabiliyormuş yani dedim bende kendimi yeteri kadar hazırlamadan girmişim bunu anladım ilk 2 gün ne yaptım ben kendime meme yaptırmak senin neyine dedim ama 3. Gün ağrı olarak rahattım sadece gerginlik hissi çok yoğundu şimdi 11. Günümde gerginlik hisside azalmaya başladı
Melike Oruç Özpostacı ya yaptıracağım, Ankara da yaşıyorum.merhaba bu operasyonları hangi doktora yaptıracaksınız?
Ayy çok heyecanlıyım yarın muayeneye gidiyorum sanırım cc boyutuna karar vercez. Bu arada bende sadece silikon düşünürken doktor dikleştirme kesin şart deyince biraz gerilmiştim ama evet dönmek yokBen de önümüzdeki ay meme protezi+ dikleştirm e+ labioplasti ameliyatı olacağımaslında dikleştirme aklımda yoktu, doktorum muayeneden sonra yapılması gerektiğini söyledi. Forumda okuduğum yorumlar sonrası kendimi 3 gün çekeceğim büyük acılara hazırladım tabiki buradaki yorumlar gerçeği görmemizi sağlıyor, en azından ameliyat sonrası süreçte neler yaşayacağımızı tecrübe sahibi kişilerden öğreniyoruz. Yaşayacağım her şeyi not aldım ameliyat sonrası açıp okuyup tekrar hatırlayacağım. Gün yaklaştıkça korkularım artıyır çünkü benim kombine ameliyat olacak ve kan dahi aldırırken gerilen biriyim artık birbirimize destek olup yaptırcağız diyelim, yolumuzdan dönmeyelim.
Ne güzel darısı başımıza. Bana doktor üstüne basa basa refakatçi şart dedi demekki bu yüzdenmişYeni meme büyütme olmuş biri olarak bende çok yorum okudum olanların videosunu izledim ve kendimce kendimi dayanıklı bularak nedir ki dedimsifona basamadım yazanlara daha neler falan derken yanımda refakatçim yoktu ilk gün telefonu şarja takamadım kabloyu itemedim o derece olabiliyormuş yani dedim bende kendimi yeteri kadar hazırlamadan girmişim bunu anladım ilk 2 gün ne yaptım ben kendime meme yaptırmak senin neyine dedim ama 3. Gün ağrı olarak rahattım sadece gerginlik hissi çok yoğundu şimdi 11. Günümde gerginlik hisside azalmaya başladı
İnstgramdan baktım bizim arka sokaktaymış hoca :)Melike Oruç Özpostacı ya yaptıracağım, Ankara da yaşıyorum.
ben de ankaradayım rica etsem meme için yaklaşık nasıl bir ücret talep etti? çok teşekkür ederim. birde operasyondan sonra da güncelleme yapr mısınız?Melike Oruç Özpostacı ya yaptıracağım, Ankara da yaşıyorum.
Ben de aynı şekilde dikleştirme beklemiyordum. Yani meme dokum yok ki sarkık olsun diye düşünüyordumAyy çok heyecanlıyım yarın muayeneye gidiyorum sanırım cc boyutuna karar vercez. Bu arada bende sadece silikon düşünürken doktor dikleştirme kesin şart deyince biraz gerilmiştim ama evet dönmek yok
Tabiki de gelşmeleri yazarım çünkü buradaki yorumlar sayesinde çok şey öğrendim ve burası olmasa asla böyle bir şeye cesaret edemezdim. Hala bu kararı verdiğime inanamıyorumyaa ben de
ben de ankaradayım rica etsem meme için yaklaşık nasıl bir ücret talep etti? çok teşekkür ederim. birde operasyondan sonra da güncelleme yapr mısınız?
Melike hanımı çok sevdim. Odaya girdik ve birkaç dakika sonra "ben başka bir doktora ameliyat olamam, işte doktorumu buldum" dedim. Hasta doktor arasındaki o olumlu enerji benim için çok önemli ve bunu her doktordan alamıyorumİnstgramdan baktım bizim arka sokaktaymış hoca :)
Amin inşallah çok mutlu oluruz. Bende yazcam olduktan sonra. Gerçekten çok faydalandım buradanBen de aynı şekilde dikleştirme beklemiyordum. Yani meme dokum yok ki sarkık olsun diye düşünüyordumdoktorum yapılacak her şeyi söyledi. Gerçekten bu forum olmasa ameliyata cesaret edemem. Yorumları gördükçe hadi kızım sen de yaparsın diyorum her şey gönlümüzce olsun inşallah
aa çok teşekkür ederimTabiki de gelşmeleri yazarım çünkü buradaki yorumlar sayesinde çok şey öğrendim ve burası olmasa asla böyle bir şeye cesaret edemezdim. Hala bu kararı verdiğime inanamıyorumhatta eşime son anda vazgeçersem, korkarsam sakın yolumdan dönmeme izin verme diyorum Melike hocam mentor marka protez ve dikleştirme için 45 bin TL fiyat verdi. Bu fiyatı geçen ay konuşmuştuk. Sürekli zam geliyor, yaptırmakta kararlıysanız hemen görüşün derim.
Mart ayında inşallahaa çok teşekkür ederimfiyat da makul geldi ameliyat ne zaman?
Bende bu perşembe inşallah valla bende inanamıyorum şoktayım :) umarım regl olmamMart ayında inşallah3 hafta sonra ve hala inanamıyorum
merhaba siz nerede yaptıracaksınız ve özel değilse ne kadara anlaştınız? hangi marka silikon için ? dikleştirme olacak mı? çok soru oldu sağolunBende bu perşembe inşallah valla bende inanamıyorum şoktayım :) umarım regl olmam
Bende bu perşembe inşallah valla bende inanamıyorum şoktayım :) umarım regl olmam
ömer ekinde yaptıracakmışsınız başka bir başlıkta gördüm. şimdiden çok geçmiş olsun eminim çok güzel olacaklar, inşallah süreciniz rahat geçermerhaba siz nerede yaptıracaksınız ve özel değilse ne kadara anlaştınız? hangi marka silikon için ? dikleştirme olacak mı? çok soru oldu sağolun
Mentor marka 300 cc dedi ama benim boyum 180 cm büyük istiyorum dedim bu sefer de en fazla 400 yaprıö sana dediömer ekinde yaptıracakmışsınız başka bir başlıkta gördüm. şimdiden çok geçmiş olsun eminim çok güzel olacaklar, inşallah süreciniz rahat geçer
bizleri de bilgilendirin lütfen
Çok az kalmış, gelişmelerden muhakkak haberdar edinBende bu perşembe inşallah valla bende inanamıyorum şoktayım :) umarım regl olmam
Evet bencede o kadar acı çekecez hocam büyük istiyorum dedimÇok az kalmış, gelişmelerden muhakkak haberdar edinbende 400 cc den aşşağı olsun istemiyorum, yaptırdığımıza değsin
İnşallah ameliyatınız çok güzel geçer, her şey gönlünüzce olur. Ben de bugün ilikli kemik kaynatıp derin dondurucuya attım. Ameliyat sonrası çorbalarıma katacağımEvet bencede o kadar acı çekecez hocam büyük istiyorum dedimaşırı heyecan bastı beni
Çarşamba tetkikler için hastaneye gitcem
Troıd ilacı kullanıyorum soracaktım unuttum
Bilinçli hasta maşallahİnşallah ameliyatınız çok güzel geçer, her şey gönlünüzce olur. Ben de bugün ilikli kemik kaynatıp derin dondurucuya attım. Ameliyat sonrası çorbalarıma katacağımc vitamini almaya başladım, hasta olmadan önlem alayım dedim