meme dikleştirme ve büyütme ??

kucukkus

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
37
0
Merhaba bayanlar :) 23 yasindayim zamanla kilo alip vermekten goguslerim sarktilar su an 52 kiloyum boyum da 1.55 ufak tefek bi kizim yani spor yapıyorum gogsumdeki yag doku da epey azaldi ve sarkiklar. Oncelikle gogus diklestirme istiyorum ama gogsumun üst kismi kasli ve dolu duruyo. ama yag dokum az oldugu icin toparlama islemi sonrasinda gogsum yine duz ve sarkik durabilir. Silikondan da biraz korkuyorum. Meme estetiği olanlardan yorum bekliyorum ve yaşım küçük Silikonun ömrü kac yil sürer, izler cok belirgin duruyor mu, hangi doktorlar bu konuda daha iyi, muayenesi ucretsiz olan doktorlar kimler, ameliyat sonrası durumunuz nasil oldu. Bana yardimci olabilir misiniz I :44: benm aklimdaki isim güncel Öztürk bu arada

Merhaba bayanlar :) 23 yasindayim zamanla kilo alip vermekten goguslerim sarktilar su an 52 kiloyum boyum da 1.55 ufak tefek bi kizim yani spor yapıyorum gogsumdeki yag doku da epey azaldi ve sarkiklar. Oncelikle gogus diklestirme istiyorum ama gogsumun üst kismi kasli ve dolu duruyo. ama yag dokum az oldugu icin toparlama islemi sonrasinda gogsum yine duz ve sarkik durabilir. Silikondan da biraz korkuyorum. Meme estetiği olanlardan yorum bekliyorum ve yaşım küçük Silikonun ömrü kac yil sürer, izler cok belirgin duruyor mu, hangi doktorlar bu konuda daha iyi, muayenesi ucretsiz olan doktorlar kimler, ameliyat sonrası durumunuz nasil oldu. Bana yardimci olabilir misiniz I :44: benm aklimdaki isim güncel Öztürk bu arada

nasıl bir meme yapın olduğunu doğrusu anlamadım ama mesela HASAN FINDIK ın ilk muayenesi ücretsiz

nasıl bir meme yapın olduğunu doğrusu anlamadım ama mesela HASAN FINDIK ın ilk muayenesi ücretsiz
gogsumun ust kismi kasli. Kasli oldugu icinde o kismi duzgun gozukuyo. Fakat meme dokum ciddi derecede ufaldi ve goguslerimin içi bosaldi. Siz operasyon gecirdiniz mi ?

eklerim tabi de arkadas isteğiyle ne alakası var ki burdan da sorabilirsin :KK9::2::KK3::KK4:
Siz silikon taktirdiniz sanırım. İyileşme sureciniz nasil oldu, izleriniz ne durumda, operasyon maliyeti nedir,
Çok merak ediyorum bunlari silikonlarin kayma durumu var mi mesela veya sut vermeye engel olur mu ve şekli ilerleyen zamanlarda ne gibi degisiklikler gosterebilir. Gerci bublar sanirim kisiden kisiye degisecek durumlar olabilirmis gibi geliyo ama yinede sizin basinizdan geçenleri bilmek isterim en azından cevap verdigin icin ayrica teşekkür ederim

Siz silikon taktirdiniz sanırım. İyileşme sureciniz nasil oldu, izleriniz ne durumda, operasyon maliyeti nedir,
Çok merak ediyorum bunlari silikonlarin kayma durumu var mi mesela veya sut vermeye engel olur mu ve şekli ilerleyen zamanlarda ne gibi degisiklikler gosterebilir. Gerci bublar sanirim kisiden kisiye degisecek durumlar olabilirmis gibi geliyo ama yinede sizin basinizdan geçenleri bilmek isterim en azından cevap verdigin icin ayrica teşekkür ederim

Evet silikonluyum şuan
iyileşme sürecindeyim hala ,5 hafta olmak üzere.
Izlerim iyi durumda zamanla geçecek inşallah
Hasan bey 9 bın talep etti

Diğer ayrıntılara birşey diyemeyeceğim doktorlar görüşmeniz daha iyi olacaktır

Benım memelerım sarkıktı kasaltıydı yöntemle daha sonra sarkma daha az olduğu ıcın bu yöntemi tercih ettik.

Evet silikonluyum şuan
iyileşme sürecindeyim hala ,5 hafta olmak üzere.
Izlerim iyi durumda zamanla geçecek inşallah
Hasan bey 9 bın talep etti

Diğer ayrıntılara birşey diyemeyeceğim doktorlar görüşmeniz daha iyi olacaktır

Benım memelerım sarkıktı kasaltıydı yöntemle daha sonra sarkma daha az olduğu ıcın bu yöntemi tercih ettik.
Geçmiş olsun teşekkür ederim tekrardan

Juf özelde resmin varsa görebilirmiyim? Bende hasan findkla görüstüm baya kafama yatti..benimkilerde biraz sarkik.diklestirme gerekir diye Korkuyorum.arkadas teklifimi kabul edermisin?

slm,
arkadaslik teklifi gönderdim, bakabilirsin. Üst lobun bos anoladigim kadari ile. Resim eklersen sende daha iyi degerlendirebiliriz:KK34:

Merhabalar benim de yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk , minyon tipli yim 160 boy 50 kilo ve çocuklardan dolayı meme sarkması var dı dikelestirme ameliyatı olmak istedim ama tek basına yeterli olamayacağı icin protez de koyuldu 275 moderate plus ,round yuvarlak, sanırım dual plan yapıldı tekrar gittiğimde soracağım , inanılmaz şişler ve şekilsiz ler gözüme çok büyük ve saçma bir sekil olarak görünüyor . İner mi acaba , yani bi de meme ağzıma girecek kadar yukarıda önü açık bir şey giyemiyorum zaten , 7. Günüm bugün

X