Meme Dikleştirme ve Büyütme Süreci

Çok teşekkür ederim umarim bende bir an once ameliyatimi olup iyilesirim sabirsizlaniyorum
Tekrar merhaba bende göğüs dikleşme ve protez ameliyatı olmak istiyorum benimki revizyon olucak daha doğrusu doktor arayışı içerisindeyim doktorunuz kim ve ameliyatınızdan memnunmusunuz

Tekrar merhaba bende göğüs dikleşme ve protez ameliyatı olmak istiyorum benimki revizyon olucak daha doğrusu doktor arayışı içerisindeyim doktorunuz kim ve ameliyatınızdan memnunmusunuz
Merhabalar,ben ameliyatimi olali 4 ay oldu gayet memnunum,benim doktorum ankarada Ömer Ekin hocaydi,eger ankaradaysaniz gorusmenizi tavsiye ederim

Merhabalar,ben ameliyatimi olali 4 ay oldu gayet memnunum,benim doktorum ankarada Ömer Ekin hocaydi,eger ankaradaysaniz gorusmenizi tavsiye ederim
Merhaba sizden ricam eğer sakıncası yoksa öncesi sonrası resimlerinizi görme şansım olurmu?

Merhaba sizden ricam eğer sakıncası yoksa öncesi sonrası resimlerinizi görme şansım olurmu?
Diklestirme ve silikon ameliyati birarada oldum,resimlerim omer hocanin instagraminda var ordan diger ameliyat olanlarin fotolarina da bakabilirsin

Merhaba peki ameliyatın 3. Haftasında birazda olsa memelerde sarkma oluyor mu !

Merhabalar benim suan 6.ayim sarkma demeyelim ama tabiki 3.haftada sislikler inmeye ve dogallasmaya basliyor
Teşekkür ederim öncelikle cvp verdiğiz için benim bıgün 23. günüm protezli meme dikleştirme oldum protez olarak b-lite tercih ettim bu normal protezlere göre daha hafif olan. 285cc çünkü çok büyük istemedim . Ama memelerim dik durmuyor hafif sarktı acaba normal bi süreçmi yoksa bende mi sıkıntı var merak ettiğim için sordum . Peki bu son halinin fotoğrafını görebilme şanaım var mı rica etsem

Eklentiler

• image.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 93
Ozelden atarim canim foto ama bende sarkma olmadi,belkide yumusamaya basladigi icin sana oyle gelmistir

Merhaba acaba özelden yazar mısınız doktorunuzun ismini ve kaça yaptığınızı

Merhaba yaptırdınız mi ameliyatinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…