- Konu Sahibi amberveyasemen
Geçmiş olsun şuan durumunuz nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGe
çmiş olsun hanımefendi
Sol meme sızıntı için pansuman yapıyorum ameliyat olalı 9 gün oldu 2 gündür pansuman yapıyorum. Ağrı sızı olarak iyiyim zorlu hareket yapmadıkça sorunum yokGeçmiş olsun şuan durumunuz nasıl
Size de çok geçmiş olsun. Ben ameliyattan çıktığımda dikişlerin üzeri cerrahi bant ile kapatılmıştı o bantları 15. Günde çıkarıp iz kremine başlayabileceğim söylendi. Sizin doktorunuz dikişlerin üzerini kapatmadıysa sadece gazlı bez kullandırıyorsa o şekilde kalsın hepsinin yöntemi farklı. Siz de danışın mutlaka ama ben 15. Gün iz kremine ve silikon iz bandına başlayacağım. 3 günüm kaldıMerhaba , çok geçmiş olsun önceliklebende 7 gün önce ameliyat oldum
doktorum bana sadece antibiyotik , antibiyotikli krem ve ağrı kesici verdi , bant vs vermedi bantlarım cıktı ve başka bantım yoktu gazlı bez ile kapattım korse Altına , bant yapıştırmamıza gerek varmı birde iz kremnine ne zaman başlanmalı acaba ?
BİLEN YOK SANIRIMEki Görüntüle 3569350 Kızlar şu korse üstü banttan kullanan var mı? Protez daha hızlı yerine otursun diyeymiş sanırım bazı doktorlar kullanıyormuş
Meme küçültme ameliyatı oldum bu aradaMerhabalar benim de 21 gün oldu ameliyat olalı. Hâlâ antibiyotikli krem kullanıyorum doktorum yurt dışındaymış. Yarın görüntülü arayıp soracağım iz kremine geçeyim mi diye. Benim sizlere sorum olacak ağrılarım devam ediyor böyle sızı şeklinde bıçak batar gibi de olıyor arada ve hala medikal sütyen takıyorum. Bunlar normal mi . Bir de gece yanlarıma dönersem koltuk altıma yastık koyuyorum üstte kalanın. Rahat edemiyorum anlayacağınız.yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba, benim de iğne saplanır gibi anlık sancılarım oluyor iyileşme döneminde normal diye düşünüyorum 2-3 ay içinde anca düzelir muhtemelen. Korsenizi 1 ay takmanız lazım sonrasında da 1 ay daha balensiz desteksiz sütyen takmanız lazım. Göğüsünüzde sızıntı yoksa enfeksiyon yoksa iz kremine başlayabilirsiniz bence benim doktorum 15. Gün başlayın demişti. Yan yatmak için de erken henüz en azından 1,5 ayı bekleyinMerhabalar benim de 21 gün oldu ameliyat olalı. Hâlâ antibiyotikli krem kullanıyorum doktorum yurt dışındaymış. Yarın görüntülü arayıp soracağım iz kremine geçeyim mi diye. Benim sizlere sorum olacak ağrılarım devam ediyor böyle sızı şeklinde bıçak batar gibi de olıyor arada ve hala medikal sütyen takıyorum. Bunlar normal mi . Bir de gece yanlarıma dönersem koltuk altıma yastık koyuyorum üstte kalanın. Rahat edemiyorum anlayacağınız.yorumlarınızı bekliyorum
Söylediğiniz şekilde kullanıldığını duymuştum ama yine de emin değilim çevremde de protezli operasyon geçiren yok üzgünümEki Görüntüle 3569350 Kızlar şu korse üstü banttan kullanan var mı? Protez daha hızlı yerine otursun diyeymiş sanırım bazı doktorlar kullanıyormuş
Çok teşekkür ediyorum evet yarın doktorumla görüşebilrsem yine yazarım. Sporcu sütyeninin içinde pet olacak mı peki bilginiz var mıMerhaba, benim de iğne saplanır gibi anlık sancılarım oluyor iyileşme döneminde normal diye düşünüyorum 2-3 ay içinde anca düzelir muhtemelen. Korsenizi 1 ay takmanız lazım sonrasında da 1 ay daha balensiz desteksiz sütyen takmanız lazım. Göğüsünüzde sızıntı yoksa enfeksiyon yoksa iz kremine başlayabilirsiniz bence benim doktorum 15. Gün başlayın demişti. Yan yatmak için de erken henüz en azından 1,5 ayı bekleyin
Pedli olabilir meme ucu belli etmesin diye ama destek ve balen olmayacak yumuşak bir ped olmasında sakınca yokÇok teşekkür ediyorum evet yarın doktorumla görüşebilrsem yine yazarım. Sporcu sütyeninin içinde pet olacak mı peki bilginiz var mı
Sağolun, iyileşince olacak inşallahGeçmiş olsun çok güzel olmuş
Ya evde deneme yaptım da çünkü pazartesi işe döneceğim memelerim çok ağrıdı sanki boşta kaldı gibi hissettirdi. Bi de dümdüz yaptı üstten bakınca şekli bozulur diye korktum. Medikal sütyen baya sıkıyor ya bi de içinde pet yok, memelerin şeklini görebiliyorum. Ondan tereddüt ettimPedli olabilir meme ucu belli etmesin diye ama destek ve balen olmayacak yumuşak bir ped olmasında sakınca yok
İnşallah tez zamnda toparlarsinSağolun, iyileşince olacak inşallah![]()
Henüz erken zaten 1. Aydan sonra sporcu sütyeni kullanın ama o da çok gevşek olmasın tabi biraz tutsun.Ya evde deneme yaptım da çünkü pazartesi işe döneceğim memelerim çok ağrıdı sanki boşta kaldı gibi hissettirdi. Bi de dümdüz yaptı üstten bakınca şekli bozulur diye korktum. Medikal sütyen baya sıkıyor ya bi de içinde pet yok, memelerin şeklini görebiliyorum. Ondan tereddüt ettim