merhaba kızlar benim çok kilo alıp vermekten ve birazda genetik olarak gögüslerim bana sarkık geliyor. yani yumuşaklık, her sütyeni kullanamama, sütyenden taşma gibi problemlerim var. ama tam olarak estetik gerekli mi karar veremiyorum eger karar verebilirsem bi kaç doktorla görüşücem ama bu konuda objektif olarak bana fikir vericek birilerine ihtiyacım var. bana yardımcı olabilecek özellikle bu konuda deneyimi olanların yardımını beklıyorum albumumde foto ekledım yardımcı olabılecekleri izlemeye alabilirim yorum ve doktor önerisi için
Bende 1 bucuk ay once protez ve diklestirme oldum.resimlerinizi gorebilirsem yorum yapabilirimmerhaba kızlar benim çok kilo alıp vermekten ve birazda genetik olarak gögüslerim bana sarkık geliyor. yani yumuşaklık, her sütyeni kullanamama, sütyenden taşma gibi problemlerim var. ama tam olarak estetik gerekli mi karar veremiyorum eger karar verebilirsem bi kaç doktorla görüşücem ama bu konuda objektif olarak bana fikir vericek birilerine ihtiyacım var. bana yardımcı olabilecek özellikle bu konuda deneyimi olanların yardımını beklıyorum albumumde foto ekledım yardımcı olabılecekleri izlemeye alabilirim yorum ve doktor önerisi için
Resim koyarsan yorum yapabiliriz.seni izledim ben dik+protez oldumBende 1 bucuk ay once protez ve diklestirme oldum.resimlerinizi gorebilirsem yorum yapabilirim
Canım, kardeşim dikleştirme ameliyatı oldu, çok da memnun kaldı. Ama protezin yapılıp yapılmayacağına doktorun karar versin. Biz Özel Kadıoğlu Hastanesindeki Doktor Baki Çokneşeli’ye yaptırmıştık, gerçekten ilgilendi, tecrübeli bu konuda. Öneririm. Şişli’de hemen.merhaba kızlar benim çok kilo alıp vermekten ve birazda genetik olarak gögüslerim bana sarkık geliyor. yani yumuşaklık, her sütyeni kullanamama, sütyenden taşma gibi problemlerim var. ama tam olarak estetik gerekli mi karar veremiyorum eger karar verebilirsem bi kaç doktorla görüşücem ama bu konuda objektif olarak bana fikir vericek birilerine ihtiyacım var. bana yardımcı olabilecek özellikle bu konuda deneyimi olanların yardımını beklıyorum albumumde foto ekledım yardımcı olabılecekleri izlemeye alabilirim yorum ve doktor önerisi için
Seni çok iyi anliyorum Kac yaasindasinn ?anladım canım yani emzirmede şeklin tekrar bozulması durumunu dusunmustum zaten ama benı asıl rahatsız eden bu yasta sarkık goguslere sahıp olmak. çocuk sahıbı olduktan sonra (kı buda benım ıcın 7-8 sene demek oluyo) boyle bı durumu takıcagımı dusunmuyorum. yada en azından cocuk sahıbı olana kadar ıstedıgım goguslere sahıp olucam. ama eger emzirmede sıkıntı yaşama durumu olursa uzulurum. bu konuda ameliyat olduktan sonra emzirenlerden yardım bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?