• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEME DİKLEŞTİRME OLMAK İSTİYORUM

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.2 hafta sonra ameliyatm var ilk defa protez takılacak ben ilk gittiğim doktora inandım ancak dün son görüşme için gittiğimde ben yuvarlak 450 cc kas altı istiyorum dedim.o bana kasüstü 490 cc damla önerdi meme dokumun yeterli oldugunu kas altına koymaya gerek olmadıgını söyledi ben büyük gögüs istiyorum ancak kas üstü oldugu için sarkmaya neden olurmu çok endişeliyim doktor tüm kararımı degıstırdı oldukça ünlü amerikada bile bu konuda eğitim almış birisi ne yapsam bilemedim doktoruma güvenip teslim olsammı başka doktorlarada gitsemmi ne olur bana bir fikir verin arkadaşlar...

adan merhaba daha önce başka bir başlıkda sizinde damla kasüstü protezinizin oldugunu okumuştum ve memnun değildiniz sanıyorum beni izlemeye alabilirmisiniz güven sorunu olursa bende size resim gönderebilirim bana yardım edin lütfen ((

adan merhaba daha önce başka bir başlıkda sizinde damla kasüstü protezinizin oldugunu okumuştum ve memnun değildiniz sanıyorum beni izlemeye alabilirmisiniz güven sorunu olursa bende size resim gönderebilirim bana yardım edin lütfen ((
Aldim izlemeye cnm.en az birkac doktorla gorus fikir al derim ben

Aldim izlemeye cnm.en az birkac doktorla gorus fikir al derim ben
sevgili adan cevabın için çok teşekkür ederim hastahaneye bir miktar kapora verdik ve 1 buçuk yaşında bebeğim oldugu için başka doktora gitmeye zamanım yok ve ameliyat günü çok yaklaştı sadece iki hafta var bu arada bana karın germe de yapılacak canım aslında senin resimlerini çok begendim ama ilk halleri çok güzelmiş dediğiniz gibi öyle kalsaymış anatomik protez çok güzel miş biraz aşagı inmiş ve siz bende zayıfsınız biraz büyük kalmış size ama ilk halleri gerçekten mükemmel damla protezi sizde görünce sevdim ama sarkmayı engellemek için dual plan ve biraz daha küçük bir protezmi konulsa doktorum en son ben nasıl istiyorsam onu koyacagını söyledi son kararı bana bıraktı tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba benide izlemeye alır mısın bende bu yaz dikleştirme yapmayı düşünüyorum ama sizin gibi acaba protez olmalı yoksa kendi göğsüm yeterli gelir mi emin olamıyorum :( normalde büyükler ama aşırı değil c cup kullanıyorum. ayrıca ameliuat izlerinden de ciddi ciddi korkuyorum :(

sevgili adan cevabın için çok teşekkür ederim hastahaneye bir miktar kapora verdik ve 1 buçuk yaşında bebeğim oldugu için başka doktora gitmeye zamanım yok ve ameliyat günü çok yaklaştı sadece iki hafta var bu arada bana karın germe de yapılacak canım aslında senin resimlerini çok begendim ama ilk halleri çok güzelmiş dediğiniz gibi öyle kalsaymış anatomik protez çok güzel miş biraz aşagı inmiş ve siz bende zayıfsınız biraz büyük kalmış size ama ilk halleri gerçekten mükemmel damla protezi sizde görünce sevdim ama sarkmayı engellemek için dual plan ve biraz daha küçük bir protezmi konulsa doktorum en son ben nasıl istiyorsam onu koyacagını söyledi son kararı bana bıraktı tavsiyelerinizi bekliyorum
Size fikirlerimi ozel mesajla yazdim.

Hangi konuda fikir istediginizi yazarsaniz yardımcı olmaya calisirim
İstanbul'da plastik cerrah önerisi. Bugüne dek gördükleriniz içinde en doğal yapan dr hangisi gibi. Benden daha çok görmüşsünüzdür forumda kim hangi dr olmuş hangi dr sizce güzel yapıyor gibi.

İstanbul'da plastik cerrah önerisi. Bugüne dek gördükleriniz içinde en doğal yapan dr hangisi gibi. Benden daha çok görmüşsünüzdür forumda kim hangi dr olmuş hangi dr sizce güzel yapıyor gibi.
Istanbulda tugrul turan hasan findik ozan balik var.ben istanbulda ameliyat olsaydim ilk tercihim tugrul bey olurdu.

A AyseFilizza protez konusunda ben olmasından yana degılım ama tabi doktorun ne soylıcagı çok onemli. kardesinin çocugu varmıydı acaba emzirme konusu kafama çok takıldı :KK43:

Kardeşimin çocuğu yok, emzirme sorunu hakkında bilgim yok açıkçası. Baki Bey detaylı şekilde anlatıyor ama aklında hiç soru işareti kalmıyor. Bence en doğru kararı doktor verir.

Beyazpapatya33 beni de izlemeye alabilir misiniz ya da benim mi almam gerekiyor bilemedim bende diklestirme + protez olmak istiyorum ama izlerden çok korkuyorum bi tanıdığımız oldu ama yaşı epey var 55 fln onun izleri çok kötü ve cok iyi bi doktora oldu neredeyse 3 yıl önce 10000 in üzerinde bi rakam ödedi ama sonuç kötü bence oyüzden biraz rahatlamaya ihtiyacım var yardimci olursaniz sevinirim

Back
X