• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme dikleştirme oldum.

Eveet memintoları dikleştirme serüvenimde 3.haftaya girmiş bulunmaktayım.

İlk hafta olan asimetriler, bi ucu yerde bi ucu gökte meme uçları hepsi yerini buldu.
Dikişlerim alındı. Şu an kırmızı ama incecik izlerim var.

Boyundan, şeklinden memnunum. İşin garibi yumuşaklar ve ben yumuşak memeye doymuş biri olarak daha fazla cıvımalarını istemiyorum. Biraz dokum olduğu için böyle sanırsam. Kas ağrılarım, meme ucunda hassasiyet hala devam ediyor. Ama günlük hayatıma döndüm.

tek bi memnuniyetsizliğim var meme uçlarım fazla küçültülmemiş ve şu an gerginlikten de büyük duruyor. O kadar da olsun. Sonuç olarak iyi ki olmuşum. Böyle devam eder umarım.

Eveet memintoları dikleştirme serüvenimde 3.haftaya girmiş bulunmaktayım.

İlk hafta olan asimetriler, bi ucu yerde bi ucu gökte meme uçları hepsi yerini buldu.
Dikişlerim alındı. Şu an kırmızı ama incecik izlerim var.

Boyundan, şeklinden memnunum. İşin garibi yumuşaklar ve ben yumuşak memeye doymuş biri olarak daha fazla cıvımalarını istemiyorum. Biraz dokum olduğu için böyle sanırsam. Kas ağrılarım, meme ucunda hassasiyet hala devam ediyor. Ama günlük hayatıma döndüm.

tek bi memnuniyetsizliğim var meme uçlarım fazla küçültülmemiş ve şu an gerginlikten de büyük duruyor. O kadar da olsun. Sonuç olarak iyi ki olmuşum. Böyle devam eder umarım.
Benimde yumsak dedigin gibi daha da yumsamasini istemiyorum aslinda resim gorebilirmiyim ?

Back