Meme Dikleştirme Muğla Acil

tehanu1980

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
56
25
44
Merhabalar Muğla’da (merkez, fethiye, bodrum, marmaris farketmez) meme dikleştirme ameliyatı olanlar lütfen başlık altına hangi hastanede ve hangi doktora olduklarını, memnuniyetlerini yazabilirler mi? Dileyen mesaj da atabilir. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.

18 Temmuz'da Fethiye Devlet Hastanesi'nde Mehmet Özköse'ye oldum. Detayları daha sonra uzuun uzun yazacağım ama söyleyebileceğim tek şey kesinlikle gönülden tavsiye edebileceğim bir doktor.

18 Temmuz'da Fethiye Devlet Hastanesi'nde Mehmet Özköse'ye oldum. Detayları daha sonra uzuun uzun yazacağım ama söyleyebileceğim tek şey kesinlikle gönülden tavsiye edebileceğim bir doktor.
Çok geçmiş olsun. Umarım memnun kalırsınız. Detayları merak ediyorum. Umarim denk gelirim yazıniza . En çok merak ettiğim ücret ne oluyor devlette

Merhabalar. Ben Mehmet Bey'e 18 Temmuz'da ameliyat oldum.
Ameliyat için gün verme süresi uzun olabiliyor, ben Mart ayında gitmiştim Temmuz için gün vermişlerdi.
31 yaşındayım, bekarım. 85C ve göbeğime kadar sarkıktı memem.
(Meme küçültme+dikleştirme oldum ben).
Normalde ertesi gün direnlerle beraber çıkış yapılıyor fakat ben Fethiye dışından geldiğim için direnler çıkana kadar kalmak istedim(4 gün 3 geceydi sanırım). Bunu ameliyattan önce doktor beye sordum bunun mümkün olduğunu ama ameliyat sonrası karar vermemim daha sağlıklı olacağı konusunda yönlendirdi beni.
Sabah 11 gibi girip 14.30 gibi çıktım.
Zaten çıktıktan sonra birkaç saat içerisinde Mehmet Bey kontrol amaçlı odaya geliyor ve "nasılsın?" diye soruyor. Benim çıktıktan sonra memem hariç komple üst bölgem ağrıyordu diyebilirim ama memede asla ağrı yoktu(sadece ameliyathanede ayılmanız için sizi bekletirlerken muhteşem bir acı, yanma hissediyorsunuz bu olmadı diyemem).
Akşam 20.30-21.00 gibi sadece çorba içmeme izin vardı ve mutlaka kalkıp doğrulmak, yürümek gerekiyordu.
İlk doğrulup ayağı kalktığımda başım döndü ve istifra edecek gibi oldum ve sadece su istifra ettim(tamamen anestezi etkisi).
İlerleyen saatlerde ufak ufak odanın içinde yürümeye başlamıştım zaten. Muhteşem bir ödem oluşmuştu karnımda. Ama bunlar sorun değildi.
Tek sorun dik duramamak ve sırtta, boyunda oluşan ağrıydı. Memede hâlâ hiç ağrı yoktu. Direnler 4 gün boyunca takılı kaldı. İkinci gün sonunda direnleri boşalttıklarında yaklaşık bir su bardağı kadar kan çıktığını söyledi hemşireler.
Ertesi gün taburcu olabilecekken iyi ki fazladan kalmışım dedim vakit geçtikçe. Çünkü hastane ortamında yapılan ağrı kesiciler vs süreci daha olumlu hissetmeme yaradı.
Taburcu olurken bandajları açıp kontrol edip taburcu ediyor zaten. İlacınızı vs yazıyor. Ben Perşembe yatıp Pazartesi sabah taburcu oldum ve Cuma kontrole gelmem söylendi. Yani 1 hafta sonra görebildim memelerimi. Direkt olarak aynada bakmak istemedim ben annem karşıdan fotoğrafını çekti. Daha sonra 1 ay dolana kadar her hafta kontrole gitmemi istedi Mehmet Bey. Bu süreçte de eczaneden malzemeleri alarak pansumanımı falan kendim yaptım evde.
Çünkü 1 haftadan sonra duş alabiliyoruz ama bandajlarla ve çıktıktan sonra tazelememiz gerekiyordu.
İlk 2 hafta falan 0.5lik su şişesi bile kaldıramadım, saçımı toplayacak seviyeye bile kaldıramadım. Bazı gün ise kaldırabildim. Vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz zaten.
1 ay korseyi çıkarmıyoruz. Bende ayy nasıl o sıcakta onla durulur diyodum ama sabrını veriyor Allah 😂 yani korse iyi ki var çünkü sıkı sıkı tutuyor ve çıkardığınız anda o sarkık hisse alışıldığı için aman memem düşecek diyosunuz😂 1 ay yüz üstü, yan yatmak yok. Saaadeeece sırt üstü(inanın memenizi pansuman anında her gördüğünüzde herşeye katlanmak geliyor içinizden).
Neyse 1.ay kontrolüne gittiğimde(en önemli kontrol buydu benim için) zaten dikişler %90 erimişti, elimize gelenleri de Mehmet Bey aldı. O aşamada korseye veda ettim artık😂 normal sporcu sütyeni gibi sütyen önerdi doktor bey. Bandajlamaya vs de gerek kalmamıştı artık. Sürmemi istediği yerler için antibiyotik bir krem vermişti. Zaten gözle görüyorsunuz "aaa düzeldi her şey" diye bildiğiniz anda doktor bey zaten iz için tedavi aşamasına geçiyor.
Ben şuan iz tedavimde 2.ayımdayım.
Bu arada kesinlikle bana verdiği ilaçları, iz kremini vs paylaşmıyorum çünkü herkese farklı bir ilaç önerebilir bu konuda bilgim yok.
Fiyat olarak da toplam 35-40 Bin TL diyebilirim. Ama şuan için güncel tutarları bilemem.
Konu "DOKTOR" ise diyebileceklerimi şöyle sıralayayım;
Görüp görebileceğiniz en iyi hekimlerden, arkadaş gibi bir insan.
Herşeyden önce dinleyen ve anlayan. Güleryüzlü ve pozitif. Çözüm odaklı.
Dediğim gibi bunlar benim tecrübelerim. Benim bedenim. Şimdi biri gider "doktor bey de aman ne kötüymüş" der 🤷🏻
Ben ameliyattan asla korkmadım, güle oynaya gittim ameliyathaneye indiren görevli bile ne bu neşe demişti😂
Şuan memelerim normale döndü diyebilirm burada neler okudum yok 6 ayda formuna kavuşur bilmem ne.. Regl dönemlerinde şişiyor ve bu şişliğe bile şuan woow oluyorum ben.
Şuan 80C ama asla sarkık değil. Dikiş izleri falan tabiki sıfır değil ama çok çok iyi durumda iz tedavisi zaten en az 6 ay günde 3-4 kere kullanılacak dendi.
Hayatımda kullanamadığım sütyenleri kullanıyorum ve giyinip dışarı falan çıktığımda "evde bişey unutmuş" hissi veriyor, öyle bir hafiflik..
Dediğim gibi her beden farklı ama gerçekten aklınıza bir kere bile düştüyse ve şartlarınız uygunsa hiç durmayın yaptırın.
Şimdilik böyle özetleyebilirim.
Umarım en güzeli olur sizler için de🙏🏻❤️‍🩹

X