Meme dikleştirme+ küçültme Ankara

Dobrakiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
50
19
31
Arkadaşlar diğer ilanlardan farklı olarak memelerim aşırı büyük değil ama çok sarkık. Şuan 90B ölçülerinde ama bende iri yapılı boylu bir insanım meme dikleştirme ameliyatında doktorum dikleştirme esnasında isterseniz biraz küçültelim dedi ve kararsız kaldım. 178 boy neredeyse 80 kg bir insanım 80-85b bende küçük durmaz mı :/

Bence kucuk durur çünkü sırtınız genis kilo verip diklestirme ameliyati olsanız hem tekrar sarkmamis olur. Benim 75d boyum 175 kilom 64 küçültme cok az oldu daha kucuk sakil dururdu

Arkadaşlar bugün yatışım yapıldı yarın meme dikleştirme yaptıracağım.fakat his kaybından çok korkuyorum var mı uzun süre yaşayan ya da hiç gelmemiş olan lütfen yardımcı olun?

Ben Ankarada bundan 5 ay önce Dr Ömer Ekine oldum.Hic arim olmadi, almanyada yaśiyorum ve mükemmel bir sonuc oldu.80 F den 80 c oldu , ve kendi dokumu Silikon gibi sekilendirdi. Yapmis oldu dikislerde cok temmiz ve güzel. Istanbulda olan arkadaslar vardi hepsininki sarkik oldu, benimki tas gibi:)inanin onun adini burda bir kac bayandan duymustum o yüzdenyaptirmaya karar verdin. benimde gönül borcum olsun bu sayfaya duyurayim,kesinlikle tavsiye ediyorum! Cok mütevazi ve coook iyi bir cerah. Diyer hastalarinida gördüm, Adam cok basarili!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…