Teşekkür ederimteşekkür ederim. evet protez takılmadan da mümkün meme dokunuz yeterliyse ve siz de böyle istiyorsanız olabiliyor. çok büyük göğüslerim olmamasına rağmen meme dokum yeterliydi b kap kullanıyordum hala b kap kullanıyorum. sadece fazla deri alındığı için ölçü değişmiyor pek zaten
Tesekkurlerrica ederim. sizin de gönlünüzce olsun inşallah :)
Bence reklam yapıyorsunuzMerhabalar. Melike hanimin kendi özel klinigi var cukurambar'da. Muayeneyi orda yapıp ameliyati medicanada gerceklestiriyor. 2.5 saat yaklasik. Iyilesme sureci derken izlerden bahsediyorsaniz 1 yila kadar yolu var. Ameliyat sonrasindan bahsediyorsaniz Ertesi gün taburcu olup bikac gune günlük hayatima döndüm tamamiyle diyebiliriz.
Bence reklam yapıyorsunuz
Her seyin yolunda olmasi degil kadinlar klubune uye olup drekt doktoru ballandirarak anlatmaniz cogu seyi gosteriyorneden her seyin yolunda olması sizi sasirtti anlayamadim. Öğretmenim sektörle alakam yok.
Ayrica uye olur olmaz ovdugunuz doktor disinda baska bi mesajiniz da olmamis Melike Hanimneden her seyin yolunda olması sizi sasirtti anlayamadim. Öğretmenim sektörle alakam yok.
Her seyin yolunda olmasi degil kadinlar klubune uye olup drekt doktoru ballandirarak anlatmaniz cogu seyi gosteriyor
Kimse sizden doktor adi istemeden kocaman harflerle doktor adi yazmayin bence ha bide memeleriniz hayirli olsun melike hanimbenim tecrübem harika gecti cok cok memnunum şükürler olsun izlerim de iyilesince daha da öveceğim tüm platformlarda. Insallah sizin memeleriniz de istediğiniz gibi olur şüphelerinizde haklisiniz aslinda ama görüşmek isterseniz Ankarada yasiyorum burdan size ne soylesem inandirici olmaz anlayabiliyorum
Ayrica uye olur olmaz ovdugunuz doktor disinda baska bi mesajiniz da
Meger icinizde ne cok suphe biriktirmissinizKimse sizden doktor adi istemeden kocaman harflerle doktor adi yazmayin bence ha bide memeleriniz hayirli olsun melike hanim
Ahh ahh pskolog kesildi yahu sen doktorsunMeger icinizde ne cok suphe biriktirmissinizgercekten komik anlamakta da problem yasiyorsunuz belli ki. Doktorumdan memnunum ve insanlara da yardimci olmak istedigim icin evet sirf bunun icin actim ve üye oldum. Bu kadar aciklamayi da hak etmiyorsunuz da neyse
Yahu ankaradayim madem bu kadar sherlocksunuz gelin kendiniz görün ameliyat önemli bir karar keske ben de olan biriyle görüşebilseydim doktor degil öğretmenim öğretmenAhh ahh pskolog kesildi yahu sen doktorsunsimdi yazma melike hanim git baska avlar ara cok akilli sanmissin kendini