Meme de iltihap

karstity

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
4
0
27
Merhabalar. Annemin (50) göğsünde ileri seviyede iltihap var bunun adı mastit deniliyormuş.. bizler ışın vs almamak için bitkisel tedavilere yönlendik bunun içinde bu alanda kendini geliştirmiş insanlarla muhattap olduk normalde karbonat, mumya ve gümüş suyu kullanıyorduk extra başka malzemeler. Dün de annem bir hoca İle görüşmüş oda bu alanda iyimiş anneme senin karbonat içmemen lazım bal, kefir ve protein 3 ay uzak durman lazım aynı zamanda hayvansal besinlerden de (yeşillik ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş) şimdi gerçekten kafamız karıştı herkes bir şey söylüyor. Artık yorulduk. Kadının göğüsü dışarıdan belli bir derece de şişlik var doktor fobisi de cabası acaba ne yapmak gerekir bir bilgisi fikri olan varsa yazabilir mi?
(doktora gidin ışın görün vs demeyin lütfen.) şu anda onu istemiyor.(uz.) Allah rızası için bilen kişiler cevap versin lütfen. Yoksa bizde biliyoruz doktorda tedavi görmeyi.. amacımız göğüsteki iltihabı azaltıp gitmek.

Mastit süt kanalı iltihaplanmasıdır ve genellikle emziren kadınlarda görülür.
Annenizin durumunun mastitle ilişkisini çözemedim.
Ayrıca mastit ışınla tedavi edilmez, antibiyotik kullanılır. Uzun süreli antibiyotik kullanımı da fayda etmezse cerrahi olarak içerisi boşaltılır.
Siz hiç doktora gitmediniz sanırım, hacıyla hocayla olacak bir şey yok ortada. Mastitten daha ciddi bir sorunu olabilir annenizin. Ben defalarca mastit tedavisi gördüm, siz yanlış yoldasınız onu net olarak söyleyebilirim.
Bu teşhisi size kim koydu? Doktora gitmemişsiniz, çok tuhaf. Sene olmuş 2021, hala hocalarla iş yapmaya çalışılıyor.

Mastit süt kanalı iltihaplanmasıdır ve genellikle emziren kadınlarda görülür.
Annenizin durumunun mastitle ilişkisini çözemedim.
Ayrıca mastit ışınla tedavi edilmez, antibiyotik kullanılır. Uzun süreli antibiyotik kullanımı da fayda etmezse cerrahi olarak içerisi boşaltılır.
Siz hiç doktora gitmediniz sanırım, hacıyla hocayla olacak bir şey yok ortada. Mastitten daha ciddi bir sorunu olabilir annenizin. Ben defalarca mastit tedavisi gördüm, siz yanlış yoldasınız onu net olarak söyleyebilirim.
Bu teşhisi size kim koydu? Doktora gitmemişsiniz, çok tuhaf. Sene olmuş 2021, hala hocalarla iş yapmaya çalışılıyor.
Doktora gittik. İleri seviyede iltihap dediler belki de ben yanlış anladım adını ama mastit gibi hatırlıyorum. Sene 2021 haklısınız bizde biliyoruz doktora gitmeyi ama ailede bu tür hastalıjlar çok oldu ve ışın vb tedavilerde aile üyelerini kaybettik bu durum söz konusu olunca insan haliylen çekiniyor. Bilinçsiz insanlar değiliz amacımız gögüsteki iltihabı azaltıp gitmek.. en azından ilaç tedavisi görmek

Doktora gittik. İleri seviyede iltihap dediler belki de ben yanlış anladım adını ama mastit gibi hatırlıyorum. Sene 2021 haklısınız bizde biliyoruz doktora gitmeyi ama ailede bu tür hastalıjlar çok oldu ve ışın vb tedavilerde aile üyelerini kaybettik bu durum söz konusu olunca insan haliylen çekiniyor. Bilinçsiz insanlar değiliz amacımız gögüsteki iltihabı azaltıp gitmek.. en azından ilaç tedavisi görmek
Anladım, doktorunuz ilaç vermedi mi peki? Işın tedavisi hiç duymadım mastit için, dediğim gibi kendim defalarca mastit tedavisi gördüm. Hep antibiyotikle geçti. Daha ileri aşamada iltihaplı bölgeye kesi atıp iltihabı boşaltıyorlar.

Anladım, doktorunuz ilaç vermedi mi peki? Işın tedavisi hiç duymadım mastit için, dediğim gibi kendim defalarca mastit tedavisi gördüm. Hep antibiyotikle geçti. Daha ileri aşamada iltihaplı bölgeye kesi atıp iltihabı boşaltıyorlar.
İltihap ileri seviyede maalesef küçültmek için kemoyu öneriyor eğer küçük olsaydı ilaçla tedavi olunurmuş bizde bitkisel ilaçlrla içerideki iltihabı kurutmak istiyoruz belki dedim burada bilen olur diye yazdm

Onu yeni öğrendim bende deneyeceğiz nasipse
Annemdede kaninda buyuk derecede iltihap vardi... Bacaklarinda enfeksiyon olusturmustu... Yaralar falan cikmisti... Cok iyi geldi bize.... Dr bile ne yapiyorsaniz devam edin bu olcude azalmasini beklemiyordum dedi...

Dut kuru denedinizmi?
Ne yaptınız care bulabildinix mi

Aynı sorun yaklaşık 2,5 yıldır görümcem de var doktor en son göğsünü alalım diyor fakat bu enfeksiyon ayda bir tekrarlayıp uç veren sonra da akıntıyla sakinleşen bir durum göğsün farklı yerlerinde meydana geldi göğsün şekli bozuldu fakat hocamız bize alınırsa farklı bir yerinde veya diğer göğsünde çıkmayacağının da garantisini veremiyor

Konu ile ilgili bilgi sahibi olan veya başına gelen varsa alternatif tedaviler kullanıyoruz onların da bir faydası olmuyor macunlar çaylar kremler bu arada parça alındı sonucumuz temiz çıktı yani gerçekten kendisi engelli yardıma ihtiyacımız var

Tıbbi olarak kullandığımız kortizonlu ilaçlar antibiyotikler fayda etmiyor çünkü özellikle kortizon son dönemde alerji yaptı el yüz her yeri şişti ilacı azaltsak da çare olmadı

X