Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar başka bir topicte okudum.silikon taktıran arkadaşların bi kısmı silikonlarının ellerine geldiğini,yani dokunduklarında direkt hissettiklerini yazmışlar.hepinizin silikonları dokunduğunuzda ele geliyo mu?hissedebiliyo musunuz?göğüs dokumuz oldukça az ise,mümkün olduğunca küçük mesela 180 cc protezi kas altına yerleştirdiğimizde yine de belli olur mu dersiniz???
elanur benim bu gün 15. günüm ve kesinlikle elinle silikonu hissetmiyorsun ama normal bir göğüs gibide değil henüz yani fazla muntazam duruyor.
bana 245cc damla takıldı. cc büyüdükçe doğallık bozuluyormuş. benim şu anda sadece sert görüntüyse dediğim gibi fazla muntazam. bu zamanla yumuşayıp hafif aşağı inecekmiş. tam hali senesinde oluşuyormuş.
elanur benim bu gün 15. günüm ve kesinlikle elinle silikonu hissetmiyorsun ama normal bir göğüs gibide değil henüz yani fazla muntazam duruyor.
bana 245cc damla takıldı. cc büyüdükçe doğallık bozuluyormuş. benim şu anda sadece sert görüntüyse dediğim gibi fazla muntazam. bu zamanla yumuşayıp hafif aşağı inecekmiş. tam hali senesinde oluşuyormuş.
tamam canım ,verdiğin bilgiler için saol.peki operasyon öncesinde senin göğüs dokun nasıldı?yani silikonu gizleyebilecek kadar göğüs dokun varmış demekki.yani avuçlarını doldurabiliyo muydu?kaydirigubbakcemile2
bir de bazı arkadaşlar demiş ki: ilk zamanlarda hissedilmiyodu,3-4 ay geçtikten sonra hissedilmeye başlanılıyo... gibilerinden şeyler yazmışlar.yani ilk başlarda şiş olduğu için silikonu elle hissedemediklerini aradan zaman geçip göğüs yerine oturduktan sonra silikonun ele gelmeye başladığını yazmışlar.operasyonunun üzerinden 5-6 ay geçmiş olan arkadaşlarda durum nasıl ?a.s.:1hug:
bir de bazı arkadaşlar demiş ki: ilk zamanlarda hissedilmiyodu,3-4 ay geçtikten sonra hissedilmeye başlanılıyo... gibilerinden şeyler yazmışlar.yani ilk başlarda şiş olduğu için silikonu elle hissedemediklerini aradan zaman geçip göğüs yerine oturduktan sonra silikonun ele gelmeye başladığını yazmışlar.operasyonunun üzerinden 5-6 ay geçmiş olan arkadaşlarda durum nasıl ?a.s.:1hug:
arkadaşlar şöyle 1 2 beden büyütenlerde hem büyüme , hem de sıkılaşma ve dikleşme de oluyor mu?
ve doğal durması çok önemli. şuan 80B takıyorum ve 2 beden falan büyütmek istiyorum
merhaba arkadaslar bundan 1 ay önce istanbul onep de meme büyütme ameliyati oldum 300 cc silikon takildi gögüslerime ameliyat sonrasinda hic agrim olmadi diyebilirim bunun sebebide meme dokusuna sahip olmammis..ameliyat meme ucundan gerceklestirildi sol gögsümde hic iz kalmadi sag tarafda kücük bir kesi izi var ama oda zamanla kayboluyor zaten..ilk zamanlar hareketlerimde biraz kisitlama vardi ama artik cok rahatim spor bile yapabilirim allaha sükür hicbir sikinti olmadan bu durumu atlattim sizlerle de bunu paylasmak istedim eger sormak istediginiz bir sey olursa bana burdan yazabilirsiniz..