Meme bytme ameliyati oldum :)

masum melek gecmis olsun canim ameliyat sonrasi yasadigin bir SIKINTI oldumu suan ki durumdan memnunmusun bizlerle paylasirsan sevinirim canim..

kızlar başka bir topicte okudum.silikon taktıran arkadaşların bi kısmı silikonlarının ellerine geldiğini,yani dokunduklarında direkt hissettiklerini yazmışlar.hepinizin silikonları dokunduğunuzda ele geliyo mu?hissedebiliyo musunuz?göğüs dokumuz oldukça az ise,mümkün olduğunca küçük mesela 180 cc protezi kas altına yerleştirdiğimizde yine de belli olur mu dersiniz???

kızlar başka bir topicte okudum.silikon taktıran arkadaşların bi kısmı silikonlarının ellerine geldiğini,yani dokunduklarında direkt hissettiklerini yazmışlar.hepinizin silikonları dokunduğunuzda ele geliyo mu?hissedebiliyo musunuz?göğüs dokumuz oldukça az ise,mümkün olduğunca küçük mesela 180 cc protezi kas altına yerleştirdiğimizde yine de belli olur mu dersiniz???

elanur benim bu gün 15. günüm ve kesinlikle elinle silikonu hissetmiyorsun ama normal bir göğüs gibide değil henüz yani fazla muntazam duruyor.
bana 245cc damla takıldı. cc büyüdükçe doğallık bozuluyormuş. benim şu anda sadece sert görüntüyse dediğim gibi fazla muntazam. bu zamanla yumuşayıp hafif aşağı inecekmiş. tam hali senesinde oluşuyormuş.

elanur benim bu gün 15. günüm ve kesinlikle elinle silikonu hissetmiyorsun ama normal bir göğüs gibide değil henüz yani fazla muntazam duruyor.
bana 245cc damla takıldı. cc büyüdükçe doğallık bozuluyormuş. benim şu anda sadece sert görüntüyse dediğim gibi fazla muntazam. bu zamanla yumuşayıp hafif aşağı inecekmiş. tam hali senesinde oluşuyormuş.

tamam canım ,verdiğin bilgiler için saol.peki operasyon öncesinde senin göğüs dokun nasıldı?yani silikonu gizleyebilecek kadar göğüs dokun varmış demekki.yani avuçlarını doldurabiliyo muydu?kaydirigubbakcemile2

bir de bazı arkadaşlar demiş ki: ilk zamanlarda hissedilmiyodu,3-4 ay geçtikten sonra hissedilmeye başlanılıyo... gibilerinden şeyler yazmışlar.yani ilk başlarda şiş olduğu için silikonu elle hissedemediklerini aradan zaman geçip göğüs yerine oturduktan sonra silikonun ele gelmeye başladığını yazmışlar.operasyonunun üzerinden 5-6 ay geçmiş olan arkadaşlarda durum nasıl ?a.s.:1hug:

tamam canım ,verdiğin bilgiler için saol.peki operasyon öncesinde senin göğüs dokun nasıldı?yani silikonu gizleyebilecek kadar göğüs dokun varmış demekki.yani avuçlarını doldurabiliyo muydu?kaydirigubbakcemile2

elanurcum bende doku denen şey numunelik vardı. yani yok gibi bir şeydi. ben acısıda az olsun diye kas üstü istemiştim ama doku çok az olduğu için doktor hem yapay durur hemde silikon belli olur demişti. bu nedenle kas altı yapıldı ve hissedilmiyor.evet biraz ağrılı oldu ilk 2 gün ama sanırım değdi.
ama dokusu fazla olanlarda dahada yumuşak oluyormuş ve dahada doğal duruyormuş.

bir de bazı arkadaşlar demiş ki: ilk zamanlarda hissedilmiyodu,3-4 ay geçtikten sonra hissedilmeye başlanılıyo... gibilerinden şeyler yazmışlar.yani ilk başlarda şiş olduğu için silikonu elle hissedemediklerini aradan zaman geçip göğüs yerine oturduktan sonra silikonun ele gelmeye başladığını yazmışlar.operasyonunun üzerinden 5-6 ay geçmiş olan arkadaşlarda durum nasıl ?a.s.:1hug:

canim bende de hissedilmiyor ama bende meme dokusu oldugundan dolayi kas alti yapilmadi hicbir sekilde silikon oldugu belli olmuyor ameliyat olali nerdeyse 3 ay oldu..

ya saçma geliyor bana günden güne süper oluyor benim göğüslerim 2 buçuk ay olmasına rağmen yumuşak oldular yakın arkadaşım ellediğinde benim kendi göğsüm seninkinden sert dediler düşünün doktorumada dedim o da daha da yumuşuycak dedi daha da yumuşak halini düşünemiyorum hem görüntü mükemmel hem kıvamı bence kötü örnekler sizi yanıltasın iyi bi doktora teslim edince kendinizi beklentilerinizin üstünde şeyle roluyor bence

kızlarr yaw bu silikon fiyatları çok fazla genelde 5-6milyar yazılmış forumlarda..bi aylin hanım 4000 sanırım..üniversite hastanesindee yaptırsak daha uygun bi ücret olur gibime gelioo,aranızda üniv.hastanesind yaptıran varmı ve ne kadara mal oldu?ben kk da yeniyimm o yüzdenn forumları çok fazla takip edemedimmm..cvplarsanız çokkk sewinrim..

arkadaşlar şöyle 1 2 beden büyütenlerde hem büyüme , hem de sıkılaşma ve dikleşme de oluyor mu?
ve doğal durması çok önemli. şuan 80B takıyorum ve 2 beden falan büyütmek istiyorum

Gözün aydın arkadaşım bende olalı 2 yıl oldu protez amlıyatı super bır duygu insanın kendıne olan güvenı gelıyor.Yalnız onep de ben burnumu yaptırdım 4 yılı gecmıstır hıc memnun kalmadım sns baska yerde burnumu tekrar yaptırdım bu yuzden gogusumu orda yaptırmaya cesaret edemedım baska ozel hasth yaptırdım,yakın dostlarımında goguslerını cok kötu yaptılar.Sende sorun yoksa sevındım gecmıs olsun.

arkadaşlar şöyle 1 2 beden büyütenlerde hem büyüme , hem de sıkılaşma ve dikleşme de oluyor mu?
ve doğal durması çok önemli. şuan 80B takıyorum ve 2 beden falan büyütmek istiyorum

canim bende 80B takiyordum ameliyat sonrasi 80C takmaya basladim yani 1 beden büyüdü 2 beden düsünüyorum diye yazmissin ama bence cok büyük olur diye düsünüyorum daha sonrasinda kendini rahat hissetmeyebilirsin

Bige_ tesekkür ederim canim sana da gecmis olsun

Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Meme büyütme konusunda araştırma yaparken buradan birçok yorum okudum ve bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oldum, doktora hangi soruları sormamam gerektiğinin notlarını aldım.birçok doktor ismi aldım onlara ameliyat olanların forumlarını okudum. Kafam çok karışık. 1.74 boy ve 55 kilodayım. Sütten ölçüm ise 75 a kupı doldurmuyor.omuzlarım çok geniş. Elbise giydiğimde göğüsüm olmadığı için dekolte kötü duruyor. Yazın oğlumun sünneti var güzel görünmek istiyorum. Kocadan da onayı alınca, e daha ne olsun. Biran önce karar vermek istiyorum. Ama ameliyat sonrası sıkıntılarından korkuyorum. Ve birde Anadolu yakasında oturduğum için , bu tarafta bir doktor istiyorum ki kontrollere rahat gidebileyim. Çünkü 3.5 yaşında bir de kızım var, o yüzden bana yakın bir doktor olsun . Şimdi bana yardım edebilecek bilgi ve tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum,Anadolu yakasında hangi Dr., hangi marka protez, damla mı yuvarlak mı, düz mü pürtüklü mü, kasaltı mı kas zarı altı mı,hangi kesi, fda mı ce mi ,amerika mı Avrupa mı , özel klinik mi özel hastane mi devlet araştırma hastanesi mi,fiyatları ne? Tabiiki fiyatlar değişkenlik gösterebilir, uygulanan yöntem,kullanılan protezin markası ve büyüklüğüne göre ama en azından 3 aşağı 5 yukarı bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol gülücükler herkese...

Sizi uzun zamandir okuyorum diger konularda da. Ve sonunda tarih aldim. Ama yuvarlak mi damla mi olsun karar veremedim. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Ameliyatim 25 temmuzda olucak insaallah. Meme dokum var insaallah cok agrili olmaz :KK43:

merhaba arkadaslar bundan 1 ay önce istanbul onep de meme büyütme ameliyati oldum 300 cc silikon takildi gögüslerime ameliyat sonrasinda hic agrim olmadi diyebilirim bunun sebebide meme dokusuna sahip olmammis..ameliyat meme ucundan gerceklestirildi sol gögsümde hic iz kalmadi sag tarafda kücük bir kesi izi var ama oda zamanla kayboluyor zaten..ilk zamanlar hareketlerimde biraz kisitlama vardi ama artik cok rahatim spor bile yapabilirim allaha sükür hicbir sikinti olmadan bu durumu atlattim sizlerle de bunu paylasmak istedim eger sormak istediginiz bir sey olursa bana burdan yazabilirsiniz..

Büyüklük ölçütünün kaç olması gerekiyo göğüs dokusunun olup olmadığını anlıyabilmemiz için?

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat oldum bi hafta oldum ama çok mutluyum sadece ara ara bazen hafif ağrım oluyo Bunlar normal dimi bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merak etmeyin iyileşme süreci çok hızlı. Sonra yaptırdığınızı bile unutacaksınız. Tek pişmanlık keşke daha önce yaptırsaydım olacak. Benim 9 yıl olmak üzere. Sevgiler

X